kv cocuk istiyorum diye tutturdu

Bende hep yumurtlama tarihinde deniyorum yani reglden hemen sonra mi denemeliyim ?

Bende hep yumurtlama tarihinde deniyorum yani reglden hemen sonra mi denemeliyim ?
Yumurtlama tarihin farklı olabilir diyorum. Yani bizimki öyleydi. Regl dönemimiz son derece düzenli 28 günde bir, bu hesaba göre 14. gün yani regl başladıktan 2 hafta sonra yumurtamızın döllenebilmesi için yeterli olgunluğa gelmiş olması gerekirken bizimki 1 hafta sonra yani regl bitiminde olgunluğa erişiyormuş. Sizde de bu tip bir durum olabilir ya da geç olgunluğa erişmek gibi bir durum da belki olabilir. Benim bebiş normal hesaba göre 1 hafta büyüktü orada ortaya çıktı bende de erken döllenme olmuş dedi doktor açıkladı. O yüzden ayın her döneminde deneyin derim ben ablam gibi 14. gün yapıcaz diye beklemeyin =)

Cnm şuan doktora gitsen bile hemen tedaviye bile başlamıyorlar en 1 1.5 yıl olmazsa sonra tedavi uyguluyorlar bence sıkıntı yapma. Kv gelince ona neymiş ne meraklılar şu torun meselesine benimde kv soruyordur hiçte umursamadım kendim isteyince yaptım oldu :)

benim kaynana da söylüyordu bebek istiyorum bebek istiyorum diye ,bende en son olur anne becerebiliyorsan eyvallah yap bi tane sevelim deyince susmuştu ..deneyin işe yarıyor

23 yasindayim daha

bu tereddütleri yaşamak için çok gençsin.
'eşin' dışında birisi çocuk istiyor diye çocuk yapılmaz ki..
herkesin tuzu kuru, taşıyacak, doğuracak bakacak olan sensin.
Senin istemen herşeyden önemli.

yaşın çok küçük, evliliğinin tadını çıkar. eşinle ortak şeyler yapın. gezin eğlenin.
gerçekten istiyorsan bebek dua et sadece, zamanı geldiğinde olucaktır.

maşallah o halde allah sağlıkla kavuştursun

Her soylediginde duymazdan gel. Ben bana soranlara oyle yapiyorum ya anlamamzliktan geliyorum ya da duymazliktan. Hayir yani o cocugu yapacak olan benim bakacak olan benim SANANE!!! Çok istiyorsan cocuk sevmek otur sen yap dicen tobe toobee

O da doktora yalan söylesin :) benim bir arkadaşm öyle yaparak tedavisini başlatmıştı. Beklemek istemediği için. Ayrıca 12 ay normal yolla hamile kalamazsan doktor tedavi yoluna gidiyor. Yoksa bekleyelim deyip hemen tedavi etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…