Merhaba hanımlar,
Öncelikle kendimi tanıtmak istiyorum. 30 yaşındayım, evliyim, 3 yaşında kreşe giden bir oğlum var, sabah 8-akşam 5 çalışıyorum. Haftaiçi çalışıyorum , haftasonları izin günlerim. Haftaiçi bir günümü anlatırsam. 6:30da kalkıyorum, duşa giriyorum, çocuğumun yedek kıyafetlerini çantasına hazırlıyorum, kreşe giderken giyeceklerini giydiriyorum, kendi giyeceklerimi hazırlayıp ütü vs giyiniyorum, çocuğun kahvaltısını hazırlayıp , yedirip, saçlarımı sadece kurutup, evden çıkıyorum, çocuğu kreşe bırakıp ordan işe geçiyorum. Akşam 5e doğru çıkıp çocuğu kreşten alıyorum. Eve gelince üzerimi değiştirip, direk yemek , ev işi, çamaşır bunlara girişiyorum. Eşim 6:30-7ye doğru geliyor. Sofrayı hazırlıyorum. Önce çocuğa yediriyorum. Malesef her Allahın günü evde çamaşır çıkıyo yemek esnasında onları çamaşır makinesinden çıkarıp kurutmaya atıyorum, sonra gelip kendi yemeğimi yiyorum. Bulaşıkları sağolsun eşim kaldırıyo. Onu da çoğunlukla tam düzgün bir şekilde yapmıyor. Ben yine arkasından toplamak zorunda kalıyorum. Biraz çocukla vakit geçiriyoruz oyun vs. O sırada çay içiyoruz. 9da çocuğun uyku saati. Benden başkasıyla uyumak istemiyor onu uyutmaya gidiyorum. Onla birlikte bende uyuyakalıyorum. Çünkü cidden yoruluyorum. Kalkıyorum bi süre sonra çocuk uyuyunca. Ama gözümü bile adam gibi açamayıp yatak odasına geçiyorum. Sorun burada başlıyor. Eşim onunla hiç ilgilenmediğimi söylüyor. Haftada 2 kere birlikte oluyoruz. Bu bile ona yetmiyor. Bu konuda bana çok kızgın. Psikoloğa danıştım. Haftada 2 kere az mı çok mu diye. Bu arada 6,5 yıllık evliyiz. Az ya sa çok diyemem bu kişiye göre değişir diyor. Eşim devamlı şikayetçi. Ama yemek çamaşır vs bunların da yapılması gerekiyor. Eve yardımcı çağıramıyorum fiyatları günlük 2000 tl olmuş. Bana bi yardımcı olabilir misiniz ? Herkes böyle mi, bi tek ben mi yoruluyorum ? Nasıl baş ediyosunuz bu durumla? Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler