kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Ahhh bu anne ciğeri
Konu sahibi duruyorsa ,cesareti yoksa ,eminim ki çocuklarının hatırına ,Onlara kıyamadığından ,düzenlerinin bozulmaması için duruyor.
Diğer tarafta ki anne ,kendi rahatı için bırak çocuğunu,torunlarının psikolojisini bile düşünmüyor,
Allah yardımcın olsun ,dünden beri diyecek söz de kalmadı.

Evet eşiniz garanti veriyor doğru sizin hasta olacağınızın ve boşanacağınızın garantisi.
Dünden beri aklımdan çıkmıyorsunuz.
Eltiniz görümceniz al birini vur ötekine. Sadece konuşuyorlar.
Eşinizin gözünüzde sizin yaşadıklarınızın hiç mi önemi yok?
Bu erkek cinsinin yemin ederim söz konusu annesi olunca zihinleri bloke oluyor. Annesi nasıl kendine bağımlı yetiştirmiş. Siz yokken kimbilir kendini nasıl acındırıyordur.
Sonuna kadar direnin kabul etmeyin.

Bu işin sonu pek iyi değil gibi...

100 tane aldım ve hemen okuyorum , rabbim seni tez zamanda refaha kavuştursun bacım ,

Bu ise cozum bulmazsan arkadasim sehir disinda yasayan cocuklarida gelince hepsi birden sizin eve dolusacak 2+1 ev toplnti salonuna döner. Baktin yerlesti size cocuklarla gurultu yapin supurge yapin ses yapin ne bileyim kafasinin kaldiramayacagi seyler dusun. Hic olmadi calismiyorsan is bul gir yemek yapsin camasir bulasik yikasin isler ona kalsin bakalim rahat edebilecek mii

Sabahtandır tüm sayfaları okuyorum valla ben burda krize girdim resmen okudukça kızarıp bozarıyorum !!
Konu sahibi bu kaynana yüzünden bi de inme geçirmiş dili tutulmuş hastanelik olmuş
Ay ben başlarım böyle kocaya da öyle anaya da !!
Bu koca kaynana elti görüm kayın bunların topunu vur ateşe yak !!
Bi bok a yaramazlar valla ya
3 çocuğu olmuş kaç yaşına gelmiş konu sahibine yaşattıklarına bakın şerefsizler
Konu sahibi kusura bakma banada geldiler burda

Sana gelmesini kabul etme yerleşmesin ya
Sonra bu kaynananın ne geleni biter ne gideni
Sen kaç yaşından sonra yine bunlarA hizmetçi olursun demedi deme !
Hepsi uzakta diye bi de yatılı kalırlar 2+1 de olursunuz 20 kişi ya rabbi tam bi eziyet !
İsteme sakın kabullenme bu durumu ya

O akil verirken iyi ama...

Eve milleti cagirip bagiris cagiris gece gec saatlere kadar oturulabilir.

Ya karşılıklı daire tutmayı ya dublex bir eve geçmeyi yada min. 3+1 eve geçmeyi teklif et

Oyle olursa gidecegi varsa da gitmez. Evin darligindan bir sure sonra kocasinin da rahatsiz olma ihtimali var rahati kacacagi icin. Isin puf noktasi kocayi pisman etmek.

ben çağırsam da ailem gelmez yük olmak istemezler. eğer baba evine dönmezde burada kalırsam ve kv gelirse bende dediğiniz gibi davranmayı düşünüyorum o yokmuş gibi evin içinde hayatıma devam edicem

İşte bunu yapma.
Neden yerleşirse böyle davranırım diyorsun.
Direkt yerleşmeyecek desene.
Kocana da bu tavrını belli edersen işin zor

Aynen ağzımdan aldınız lafı ne eşi ne kv umursamıyor.

Cidden girip girip bakıyorum, sürekli aklımdasın.
Kesinlikle sırf görümcene inat bile kabul etmesen haklısın.
Ka.tağa bak sen.
Çok sinirim bozuldu ya.

Evini o kadına bırakıp gitme ekmeğine yağ sürme bence burda ben sinir oldum elinden birsey gelmeyip eve yerleşirse sana yaptıklarını yap mutfağı kilitle çık dışarı gezmeye yokmuş gibi yanında eşine sarıl yokmuş gibi davran annen gelsin mumkunse 1 ay kalsın ona inat kızımın evi diye annenle gezin tozun ne hali varsa görsün kimse senden kıymetli değil vallahi ben darlandim

Madem anasını çok düşünüyo alsın annesini yanına! tabi işine gelmez illa gelin bakıcak gelin çekecek kahrı!! çok sinirlendim Allah yardıcınız olsun

Siz sonuna kadar haklısınız. Benim kayinpederim biz nisanliyken vefat etti. Etraf eşime evlenince beraber oturun dedi. Eşim annesinin ne kadar zor bir insan olduğunu bildiği için (kendi kızında bile en fazla 10 gün kalabiliyor) baştan kabul etmedi. Gerçi kayinvalidem de kesin istemedi. O evde kalmak istemedi, sonra onu istediği başka bir eve taşıdık. Hiç yalnız bırakmadık. Atlattı şükür

Ama şöyle de bir durum var. Daha 2 ay olmuş. Şuan eşiniz onun acısını anlamadığınız için size daha fazla düşman olabilir. Yanında olmadığınızı düşünebilir. Kv için iyi niyetli konuşamayacağım. Acaba üstüne gitmeden sessizliğe bürünüp bir süre sonra onn anlamasını saglayabilirmisiniz acaba?

Ayyyy Allah sabır versin
Gerçekten düşmanımın başına bile vermesin böyle bi olay cooooook zor cooooook
Hiç bi eş anne bizle kalma demez malesef sanki kendileri bakacak akşamdan akşama anasını görecek ...
ALlah im beni kimseye kimseyi de bana muhtaç etmesin inşallah hele kaynanaya aman aman ....
Okurken yaka silktim ....
Benim en büyük korkum bu
Rabbim kayinpederime sağlık sıhhat versin inşallah...
Bu işin sonu boşanmaya kadar gider
Ben diyorum ki he hoş de kabul et. biraz kalsın. huysuzluklar olacak zaten .esin de görsün böylelikle.en azından yakınında Altlı üstlu oturursunuz belki
Ya da şimdiden deyin Altlı üstlu oturalim ben istemiyorum deyin huzur kaçacak biliyorum de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…