- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
Evet eşiniz garanti veriyor doğru sizin hasta olacağınızın ve boşanacağınızın garantisi.ben bu kadınla birlikte yaşarken yeni evlendiğimizde evin içinde yiyecek saklardı benden ben neyi daha çok yersem o yiyecek kaybolurdu ortadan eşime bunları anlatıyorum zamanında beni kendi evne sığdırmadı şimdi ne yüzle benim evime gelmek istiyor diyorum. senin o dediğin 10 sene önceydi diyo hala eskiyi taze tutuyosun diyo sen çok kincisin diyo. ama içimden çıkmıyo o günleri unutamıyorum. çok çektirdiler bana. en sonunda kriz geçirdim dilim tutuldu inme indi hastanelik oldum ondan sonra evleri ayırdık. eşime yine ozmanlara döneriz çocuklarımız var yazık etme evliliğimize diyorum. bu sefer öyle olmayacak ben garantisini veriyorum diyo
Şon gelişme şöyle:
merhaba arkadaşlar yazamadım kusura bakmayın benim kv bizdeydi yeni gitti evine ancak bakabildim. akşam çocuklar yatınca kv de artık yatsak dedi saat 10:30 civarı eşimde o sırada futbol kanallarında geziyo bende annenin yatağını açıcam kanepeden kalk dedim eşimde erken değilmi dedi. uykusu gelmiş dedim. kv de yoruluyorum akşama kadar dedi. bende bu fırsat dedim anne bak istediğin zaman gel kal ama kendi evin gibi olmaz istediğin saatte yatamaz kalkamazsın burda dedim. oda evde olsa yalnız hiç uyuyamam yine burda 2 saatte olsa uyuyabiliyorum dedi. anne zaman la alışırsın dedim. alışsam şimdiye alışırdım dedi. o sıra eşim bana zeynep uzatmayalım istersen dedi odadan çıktı arkasından ben çıktım. eşime nasıl oacak böyle dedim nereye kadar dedim annem ölene kadar dedi. tabi o ara ben kendimi kaybettim çok şey söledim sinirle tabi eşimde bana. kv sesimizi duymuş yanımıza geldi oda beni suçluyo ayıplıyo ailen sana terbiye vermedimi diyo.ben büyüğünüzüm sizin diyo kime gidicem diyo. evin barkın var dedim sokaktamısın sanki dedim eşim üstüme yürüdü. epey bağırış çağırış oldu arada tabi ben tekim eşim kv bir oldular neler dediler. sabah eşim 6 da çıkmış gitmiş. kv de kaltı kahvaltısını kendi hazırladı hiç konuşmadık defoldu gitti.
İstenmeyen bir insandan kurtulmak için Kehf suresinin 78. ayeti
Okunuşu: “Kâle hâzâ firâku Beynî ve Beynik”] bir kere Besmele ile beraber 1378 kere tekrar edilir ve o şahsın bulunduğu mekâna üflenir.
kuşlar bu duayi boluselim okuyalim.ben 100. tane aliyorum.
zeynepcigim sen 1378 un hepsini oku.biz boluselim.
Sabahtandır tüm sayfaları okuyorum valla ben burda krize girdim resmen okudukça kızarıp bozarıyorum !!2+1 mi ev
Zaten 5 nüfus
Bi de kendi gelecek, 6
Görümce var, hiç oralı değil, anası ne yaparsa yapsın. İyiymiş
Elti telefon açıp üstten aşağı giydiriyor, o da süper.
Vallaha inanılmaz sinirliyim, ya eve almayacak kocasını, gidip anasında yatacak ana kuzusu böylece anası korkmaz
Ya da herşeyi göze alacak, çoluğu çocuğu alıp baba evine dönecek.
Yarabbim çıldırmak üzereyim ya
şuan evine başsağkığına gelenler var onlar azalınca evi taşırız diyo
görümcem aradı kv ona geceki kavgadan bahsetmiş artık ne dediyse daha önce bana hak veren görümce kv tarafına geçmiş. niçin evinde huzursuzluk çıkarıyosun diyo hepimiz yaşlanıcaz çocuklarımıza muhtaç olucaz diye bende annen bize muhtaç değil dedim annem yalnız yaşayamaz diyo ona bişey olursa sorumlusu sen olursun diyo. ozaman bende sen yanına al dedim buraya gelmez diyo. bende eşin ne iş bulsa onu yapıyo düzenli işi yok buraya taşının annenizi yanınıza alın hem onun maaşıda var dedim. sen mi akıl vereceksin bize diyo. senin yüzünden kardeşim millete rezil oluyo diyo. bende o zaman çocuklarımı alır giderim dedim kardeşin annesiyle otursun dedim. sana yakışan bu zaten diyo bi kadını sığdırmadın diyo.
tavır değiştirsek kızlar
meselaa kadını evi içinde bezdırecek ne yapabilir bu arkadasımız onların hepsini yapsın kadın illallah etsin ,
kendi defolup gitsin , başka çaramız kalmadı ,
- en başta hiç konuşma gunaydın bile deme ama kesinlikle deme ,
-onun sevmediği ne yemek varsa onu yap acı seviyorsa hiç acısız , yada oonun tersini yap ,
- kesinlikle ve kesinlikle yatagını açıp hazırlama ve kesinlikle toplama , ve halaa konuşmamaya devam et , kocan olacak hazırlasın
-ona haber vermeden evden çık haber vermeden eve geri gel ,
-kahve yap odanda iç , türk kahvesi seviyorsa nescafe ,nescafe seviyorsa turk kahvesi iç , her ikinide içiyorsa meyve çayı iç ,
hadi bir el atın kızlar
Ya karşılıklı daire tutmayı ya dublex bir eve geçmeyi yada min. 3+1 eve geçmeyi teklif et
ben çağırsam da ailem gelmez yük olmak istemezler. eğer baba evine dönmezde burada kalırsam ve kv gelirse bende dediğiniz gibi davranmayı düşünüyorum o yokmuş gibi evin içinde hayatıma devam edicem
Aynen ağzımdan aldınız lafı ne eşi ne kv umursamıyor.O kadar hayır demene rağmen seni sallamıyor mu yani ?
Eve yerleşmeden çözmen lazım, yerleştikten sonra evi terk etsen de boş. O çoktan eşyalarını vs dağıtmış olacak.
O evi boşaltmadan sen git evden
görümcem aradı kv ona geceki kavgadan bahsetmiş artık ne dediyse daha önce bana hak veren görümce kv tarafına geçmiş. niçin evinde huzursuzluk çıkarıyosun diyo hepimiz yaşlanıcaz çocuklarımıza muhtaç olucaz diye bende annen bize muhtaç değil dedim annem yalnız yaşayamaz diyo ona bişey olursa sorumlusu sen olursun diyo. ozaman bende sen yanına al dedim buraya gelmez diyo. bende eşin ne iş bulsa onu yapıyo düzenli işi yok buraya taşının annenizi yanınıza alın hem onun maaşıda var dedim. sen mi akıl vereceksin bize diyo. senin yüzünden kardeşim millete rezil oluyo diyo. bende o zaman çocuklarımı alır giderim dedim kardeşin annesiyle otursun dedim. sana yakışan bu zaten diyo bi kadını sığdırmadın diyo.