- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
Nişanlıyken kaç kurtul nişanlındanKayinvalidenize diyin ki: anne sen maden bu evde oturmak istiyorsun gel sen bu evde otur ben senin evine gidip orda otururum yeterki ailem huzurlu olsun çünkü ev üstüne ev olmaz diye restini çek canım gülme ağır ağır konuş yüz vermemeye çalış gerekirse tersle sana yardımcı olmak için yazıyorum ama keşke birde ben uygulayabilsem nişanlımı şu ana kuzulugundan kurtarabilsem
Tamam onu anlıyorum da gelin de seçenekler sunup biraz kadının elini kolunu bağlayabilir. Bence en makulü adam annesini düşünüyorsa defolsun gitsin onun evinde kalsınlar. Boşansa 3 çocukla ev zaten konu sahibine kalır, adam da anasına gider. Bu türlü sadece boşanmamış olurlar.
Ayrıca istenmiyorsan bi sebebi vardır, insan istenmediği yere nasıl yamanır hayret doğrusu. Benim KV ben artık size yerleşçem dese düğün dernek yaparım, çünkü annemden farksız davrandı bana işte herkes kendinden bilsin neden istenmiyorum acaba diye.
Eğer konu sahibi boşanmak isterse (ki inşallah buralara kadar gelmez) kayınvalide ile aynı evde oturmak zorunda kalması tazminat alması için geçerli bir sebep.
Avukat arkadaşlar okuyorsa detaylı bilgilendirebilir, çok sevinirim.
Bence konu sahibi kayınvalidesini tehdit etsin. Oğlunu boşarım, tazminatımı alırım şeklinde.
Mahkeme kayınvalidenin bakıma muhtaç olmadığını görecek zaten, ki şahitlerle de ispatlanır, ayrıca kendine ait evinin olduğunu da görünce, evlilik birliğine zarar vermekten adamı tazminata mahkum eder.
Madem kv korkutuyor oğlum seni öldürür diye, konu sahibi de tazminat alırım diye korkutsun.
ben bu kadınla birlikte yaşarken yeni evlendiğimizde evin içinde yiyecek saklardı benden ben neyi daha çok yersem o yiyecek kaybolurdu ortadan eşime bunları anlatıyorum zamanında beni kendi evne sığdırmadı şimdi ne yüzle benim evime gelmek istiyor diyorum. senin o dediğin 10 sene önceydi diyo hala eskiyi taze tutuyosun diyo sen çok kincisin diyo. ama içimden çıkmıyo o günleri unutamıyorum. çok çektirdiler bana. en sonunda kriz geçirdim dilim tutuldu inme indi hastanelik oldum ondan sonra evleri ayırdık. eşime yine ozmanlara döneriz çocuklarımız var yazık etme evliliğimize diyorum. bu sefer öyle olmayacak ben garantisini veriyorum diyo
kizlar ben 100 tane okudum.sizlerde 3 5 tane okuyunda ins.kaynana vazgecsin.İstenmeyen bir insandan kurtulmak için Kehf suresinin 78. ayeti
Okunuşu: “Kâle hâzâ firâku Beynî ve Beynik”] bir kere Besmele ile beraber 1378 kere tekrar edilir ve o şahsın bulunduğu mekâna üflenir.
kuşlar bu duayi boluselim okuyalim.ben 100. tane aliyorum.
zeynepcigim sen 1378 un hepsini oku.biz boluselim.
Bunu kv bilmeyecek karı koca kendi aralarında anlasacakAsla
Huzursuzluğu kabul etmezler ki
Sen büyütüyorsun, sen abartıyorsun olur
Artı, kv 1 hafta oynayabilir
1 haftadan sonra gerçek yüzünü gösterebilir
Valla bilmiyorum artik ne yaparlarda ben hala dusunmedeyim kendim ne yapsam acaba diyrşimdiden yer mi yapıyorlar ölmemiş adam için daha ölürse annemi ne yaparız diye
Yaa ben şimdi bunları okuyunca kayinvalideme haksızlık mi yapıyorum ki dedim tamam zıtlıklar anlaşmazlıklar oluyo ama duymazdan geliyorum ben de ailemle ilgili imalı laflar konuşuyor susuyorum .fakat kayinbabam hayatta değil kadın yalnız yaşıyor ona da ben rahat edemiyorum yalnız diye arkasından da konuştuğumda bu pişmanlık oluyor sonra ama benimki de az fena değil tabi ben fazla malım galiba dayanamıyorum bi yerden sonra.mecburiyet diye bir şey söz konusu dahi olamaz. hiçbir şekilde birlikte yaşamaya mecbur değilsiniz.
yalnız şu soruyu kendinize sorun: sizin anneniz aynı durumda olsa birlikte yaşamak ister miydiniz? istemem derseniz o zaman tüm gücünüzle kv.nin gelmesine karşı çıkın. olabilir derseniz o zaman kv için de olabilir.
ya da çözümler üretmeye çalışın. yaşadığınız apartmana kv.ye taşımak gibi.
sen ozetle gelme demissin aslnda ama anlamak istemiyor allah kolaylik versindiyorum kv ye anne seni istemediğimden değil ama herkezin bi düzeni var ev zaten 2+1 seni nerde yatıracam diyorum oturma odasında yatarım diyo. rahat edemezsin diyorum. ben yer aramam nerde olsa yatarım diyo. kafayı yicem
Ya şu kadının suratına direk seni istemiyorum evimde desene. . Boşuna eşyalarını dağıtma dımdızlak kalırsın yoksa de.. ha yalnız kalamıyomuymuş alsın oğlunu koynuna onla yatsın ben sadece senin için bunu yaparım de..şuan evine başsağkığına gelenler var onlar azalınca evi taşırız diyo