- 21 Eylül 2016
- 202
- 1.087
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
eşime bunu söyledim yuvamız dağılsınmı istiyorsun dedim. oda bana milletten utan diyo bi annelerine bakamadılarda boşandılar diye arkamızdan konuşurlar diyo ama umrumda değilKabul etme. Gerekirse eşine seni kaybettirme korkusu yaşat. Zaten aynı evde kalsanız boşanacaksınız. O yüzden hiç korkma.
ayyyne çevremde gördüğüm zaten hep bu sırayla bütün çocukları dolaşıp herkesi birbirine katıp öyle geçiyorlar evlerine sonraGelsin evliliği mahvedip öteki oğluna gitsin. Hep öyle olur bu iş..
slm arkadaşlar,
kk yı sık takip ederdim şuan büyük bir derdim var o nedenle kayıt oldum. 2 ay önce kayınbabamı kaybettik kv yalnız kaldı eşinden maaşda kaldı evi de gayet nezih bir yerde ama ben yalnız yaşayamam diyo başka bişey demiyo bizim yanımıza yerleşmek istiyo. eşimin abisi var ama onlar başka bir şehirde olduğundan onalrın yanına gitmek istemiyo kv 65 yaşında. zamanında çok çektirdi bana çok dominant dediğim dedik bir insan kv ile aramız hiç birzaman tam manasıyla iyi olmadı. 15 yıllık evliyim 3 çocuğum var. eşime bunu kabul edemeyeceğimi söyledim. ama oda ne yapayım o benm annem mecbur kabul edicez diyo. aslında kv nin evi bize çok yakın ama illaki yanımıza yerleşmek istiyo. şuan eşimle çatışma halindeyiz evde huzur kalmadı. ben daha kabul etmeden kv eşyalarını dağıtmaya başlamış bile. benim bi düzenim var 35 yaşından sonra kv ile nasıl yaşarım.
İlla taşınacağım diyorsa altlı ,üstlü oturamaz mısınız?Benim kp de rahmetli.Kv ile altlı üstlü oturuyoruz.
Evinizin karsisinda yada apartmaniniza daha yakin bir ev tutsaniz kendisine. Bir de esinize istemiyorum demeyin korkularinizi anlatin elbetteki o senin annen ama ev ustune ev olmaz bu saatten sonra ne o alisabilir burdaki duzene ne de ben dersiniz
ayyyne çevremde gördüğüm zaten hep bu sırayla bütün çocukları dolaşıp herkesi birbirine katıp öyle geçiyorlar evlerine sonra
milletten utanacak ne var ? o kadın sizin eve gelip her gün huzursuzluk olunca sizi millet mi kurtaracak ?eşime bunu söyledim yuvamız dağılsınmı istiyorsun dedim. oda bana milletten utan diyo bi annelerine bakamadılarda boşandılar diye arkamızdan konuşurlar diyo ama umrumda değil
eğer aynı durum kendi annemin başına gelse ona evime yakın bir yerde ev tutardım. ama bunu kv ye kabul ettiremiyorummecburiyet diye bir şey söz konusu dahi olamaz. hiçbir şekilde birlikte yaşamaya mecbur değilsiniz.
yalnız şu soruyu kendinize sorun: sizin anneniz aynı durumda olsa birlikte yaşamak ister miydiniz? istemem derseniz o zaman tüm gücünüzle kv.nin gelmesine karşı çıkın. olabilir derseniz o zaman kv için de olabilir.
ya da çözümler üretmeye çalışın. yaşadığınız apartmana kv.ye taşımak gibi.
Cocugunuz buyukse babanesinin yaninda kalsin geceleri en azindan alisana kadar hem yalniz uyumamis olur hem de su yerlesme fikri aklindan cikarkv zaten bize çok yakın 3 apartman yukarda ama yok geceleri yalnız olamıyormuş
sapasağlam maddi manevi hiçbir sıkıntısı yokBizde bir laf denir ki "yolda yururken iki tane taşı ust uste gorursen,tekmele"
Eli ayagi tutuyorsa,saglik problemi yoksa niye beraber yasayasiniz?
Allah'im bizim kadinlarimizin bu cilesi ne zaman bitecek?
en büyüğüm 10 yaşında kız çocuğu ama çocuklar babannelerini sevmiyorlar kızım kalmaz. ama bi deneyebilirim bunuCocugunuz buyukse babanesinin yaninda kalsin geceleri en azindan alisana kadar hem yalniz uyumamis olur hem de su yerlesme fikri aklindan cikar