kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

evden gitmiyorsunuz
sanırım siz kabul edeceksiniz ki tüm çareler tükenmeden ayrılmak istemiyorsunuz
insallah sinir hastası olmadan kurtulursunuz
kendi başıma gelse yada kendi kardeşimin başına gelse bu kadar üzülürdüm ya bazı konulardan cok etkılenıyorum sizinki de onlardan biri harap ediyorum kendimi çok üzüldüm gercekten
allah razı olsun ilginiz için. dediğiniz gibi tüm çareleri tüketmeden gitmek istemiyorum gidersem pişman olmaktan korkuyorum acaba düzelirmiydi biraz daha savaşsamıydım demekten korkuyorum.

kv geçim insanı olsa azıcık ılımlı anlayışlı olsa başımın üstünde yeri var ama biliyorum o geldiği zaman evin hanımı rolünü o alacak beni yabancılaştıracak. eşimle armızdaki bağ tamamen kopacak ve artık çocuklarda biarada tutamayacak bizi.
Cnm ya niye boyle olur ya bi eve genis aileler sigardi ne olurdu kv geline kizi gibi gelin kv anne gibi baksaydi.
İste ne bilim benim vicdan korkarim kadin evde bi basina dusse hastalansa bi ilacinu veren olmazsa bi bakmissin gidince Allah gecinden versin olmusse amann ne bilim yaa keske kv istemezseydi annem hep der esimden once oleyim kimseye muhtac olmayayim.kimseye yuk olmayayim agzi var dili yok ama iste boyleleri onurlu ve dusunceli oluyor

allah razı olsun ilginiz için. dediğiniz gibi tüm çareleri tüketmeden gitmek istemiyorum gidersem pişman olmaktan korkuyorum acaba düzelirmiydi biraz daha savaşsamıydım demekten korkuyorum.
ben anladım sizin böyle düşündüğünüzü
bilmiyorum başa gelmeyince insan anlamıyor belki de ben de böyle yapardım

insallah sağlıgınızdan olmadan sonuçlanır bu iş
neyse hayrılısı o olsun inşallah
allaha havale edın

anasının ve elalemin lafından daha çok çekinen adam mı garanti veriyor?
gülerim buna.
bilmem farkettin mi, zaten kv kendi evi olarak kabul etmiş bile evini. dün geceki tartışmanıza rağmen kahvaltısını yapıp da gitmiş ve akşama gelecek. ev senin evin değil, onun oğlunun evi. bu mesajı kadın gayet net vermiş sana.
kadın düzelmiş olsa, inatla yanınıza gelmek istemez, oğlum seni öldürür diye tehdit savurmazdı.
kal ve gör. birkaç gün içinde kv ve kocan sana dünyayı dar edecek.
kv değişmediği gibi kocanı istediği gibi çekip çeviriyor.
sen neyin değişeceğini umuyorsun tam olarak?
sana inme inse bile kv "hasta kadın aldık tüh vah, oğlum sana genç sağlıklı eş alalım" diyecek kapasitede biri.
babanı eşin üzüyor, annenle telefonlarda ağlaşıyorsunuz ve sen son çare olarak her şeyi kabulleniyor musun?
acı ama gerçek, sen bu savaşı çoktan kaybettin.

Ne zman tasinacak size konudan haberdar et.iste dedigin gibi mucadele etmek istedigini soylemissin galiba eger gelecekse kendinizi yipratmayin sabredin ins sabrin sonu selamet olur.Rabbim emeginizi karsiliksuz birakmaz kendinizi motive edin pesimistlik yerine kendinizi alistirmaya bakin. ne diyelim ki bilemedim

Cnm ya niye boyle olur ya bi eve genis aileler sigardi ne olurdu kv geline kizi gibi gelin kv anne gibi baksaydi.
İste ne bilim benim vicdan korkarim kadin evde bi basina dusse hastalansa bi ilacinu veren olmazsa bi bakmissin gidince Allah gecinden versin olmusse amann ne bilim yaa keske kv istemezseydi annem hep der esimden once oleyim kimseye muhtac olmayayim.kimseye yuk olmayayim agzi var dili yok ama iste boyleleri onurlu ve dusunceli oluyor

kadın hiç bir çözüme gelmiyor ki. madem yalnız kalamıyor bütün evlatlarını gezecek. ya da altlı üstlü oturmayı kabul edecek. bir tane geline yüklenmek hangi vicdana sığar? zaten kadın neler yaşamış daha önce.
bu kv nın amacı geline hayatı zindan etmek başka bir şey değil.

Tam tersi olması lazım
Yatmaya herkes kendi evine gidemez ki, kadın yalnız yatamıyorMUŞ.

Benim eski kv de böyle idi.
Eşimle ev arıyoruz kiralık, çok güzel bir bahçe dubleksi gördük ama üst katta sadece 2 yatak odası var. Ben hayal kuruyorum, biri bize, biri çocuğumuza (hamileyim o esnada), adam tutturmadı evi.
Meğer annesi alt katta korkarmış yalnız.
Alışacak. Sonuçta altta veya üstte oğlu olacak.
Yani ben tamam kocanın biraz suyuna git diyorum da tamamen kendinden vazgeç demiyorum.
Başka konularda yazdıklarınıza denk geliyorum. Size de geçmiş olsun.

Ne zman tasinacak size konudan haberdar et.iste dedigin gibi mucadele etmek istedigini soylemissin galiba eger gelecekse kendinizi yipratmayin sabredin ins sabrin sonu selamet olur.Rabbim emeginizi karsiliksuz birakmaz kendinizi motive edin pesimistlik yerine kendinizi alistirmaya bakin. ne diyelim ki bilemedim
şuan evine başsağkığına gelenler var onlar azalınca evi taşırız diyo

Alışacak. Sonuçta altta veya üstte oğlu olacak.
Yani ben tamam kocanın biraz suyuna git diyorum da tamamen kendinden vazgeç demiyorum.
Başka konularda yazdıklarınıza denk geliyorum. Size de geçmiş olsun.

Teşekkür ederim
Bizimki ben evlendiğimde kocasını kaybedeli 30 sene olmuştu ve 30 senedir geceleri böyle idi. Alışmak istese alışır ama istemiyorlar. Ben kaç kere tedaviye götürelim dedim eski eşime, kabul etmediler.
Olmuyor. Benimki 30 senede alışamadıysa bu hiç alışamaz.

Teşekkür ederim
Bizimki ben evlendiğimde kocasını kaybedeli 30 sene olmuştu ve 30 senedir geceleri böyle idi. Alışmak istese alışır ama istemiyorlar. Ben kaç kere tedaviye götürelim dedim eski eşime, kabul etmediler.
ben de geceleri yalnız kalmaktan korkarım. birkaç kez mecburen yalnız kaldım. evin tüm ışıkları yandı sabaha kadar. eğer uzun süreli yalnızlık olsaydı mecburen alışacaktım.
bencil kv ler gelinleriyle oyuncak gibi oynuyor. ellerinde çuvaldız, geline batırmaktan zevk alan psikopatlar.

İstenmeyen bir insandan kurtulmak için Kehf suresinin 78. ayeti

Okunuşu: “Kâle hâzâ firâku Beynî ve Beynik”] bir kere Besmele ile beraber 1378 kere tekrar edilir ve o şahsın bulunduğu mekâna üflenir.
kuşlar bu duayi boluselim okuyalim.ben 100. tane aliyorum.
zeynepcigim sen 1378 un hepsini oku.biz boluselim.

Teşekkür ederim
Eee yalnız yatamıyor diye göz göre göre bir yuvanın yıkılışına mı sebep oluyor bunlar? Allah azıcık vicdan merhamet versin. Oğlum seni öldürür diye tehdit ediyor bir de. Bu kadının derdi yalnız yatmak falan değil. Kocası da ölmüş (Allah rahmet eylesin), kendine uğraşacak birşey (gelini) arıyor. Yoksa her gece korkudan ölse de, seninle aynı evde olmaz diyen biriyle aynı evde yaşamayı kabul etmez insan.

Konusahibine tek diyeceğim şey kaldı. O da pes etme diren. Şimdiden eğer gelirse şöyle böyle yaparım diye kendini alıştırmaya başlamışsın beraber yaşama fikrine. Sana ve çocuklarına yazık olur.

anasının ve elalemin lafından daha çok çekinen adam mı garanti veriyor?
gülerim buna.
bilmem farkettin mi, zaten kv kendi evi olarak kabul etmiş bile evini. dün geceki tartışmanıza rağmen kahvaltısını yapıp da gitmiş ve akşama gelecek. ev senin evin değil, onun oğlunun evi. bu mesajı kadın gayet net vermiş sana.
kadın düzelmiş olsa, inatla yanınıza gelmek istemez, oğlum seni öldürür diye tehdit savurmazdı.
kal ve gör. birkaç gün içinde kv ve kocan sana dünyayı dar edecek.
kv değişmediği gibi kocanı istediği gibi çekip çeviriyor.
sen neyin değişeceğini umuyorsun tam olarak?
sana inme inse bile kv "hasta kadın aldık tüh vah, oğlum sana genç sağlıklı eş alalım" diyecek kapasitede biri.
babanı eşin üzüyor, annenle telefonlarda ağlaşıyorsunuz ve sen son çare olarak her şeyi kabulleniyor musun?
acı ama gerçek, sen bu savaşı çoktan kaybettin.

Ben de ekran karşısında sinir ola ola takip ediyorum bu konuyu.
Haksızlığa tahammül edemiyorum.

Ama bizim uğraştığımız kadar konu sahibi kendine inanmıyor, güvenmiyor.

Geçen gazetede haber vardı, kadın resmi, altında yazı: 11 yıldır simit satarak 3 çocuğunu okutuyor diye.
Başka bir haber: Simit satarak hasta kocası ve 5 çocuğuna bakıyor.

Savaş bence de kaybedildi.

Valla ben sizin yerinizde olsam şu saatten sonra hiiiç bi garanti kabul etmezdim. İşin ucunda sağlığınız söz konusu. Bütün bu yaşananlara rağmen eşiniz hala beraber yaşayabileceğinize inanıyorsa pesss doğrusu

Kayınvalidenize bence şunu net bir biçimde söyleyin. "Zamanında bana yaşattıkların yüzünden seninle aynı evde olmak istemiyorum".

Bu ne yahu kimse kimseye bunu yaşatmak zorunda değil. Sizi arayan herkese hatırlatın yaşadıklarınızı. Şükretsin görümceniz falan evi terk etmediğinize. Sonra iyice annesi ona kalır.

Ben de ekran karşısında sinir ola ola takip ediyorum bu konuyu.
Haksızlığa tahammül edemiyorum.

Ama bizim uğraştığımız kadar konu sahibi kendine inanmıyor, güvenmiyor.

Geçen gazetede haber vardı, kadın resmi, altında yazı: 11 yıldır simit satarak 3 çocuğunu okutuyor diye.
Başka bir haber: Simit satarak hasta kocası ve 5 çocuğuna bakıyor.

Savaş bence de kaybedildi.
yaşamadan inanmak istemiyor.
yaşasın ve öyle karar versin.
inşallah biz yanılalım.

Konuyu takip ediyorum ama, her yorumu okuyamadım , var mı bir gelişme hanımlar..Şişirdi beni bu KV

Şon gelişme şöyle:

merhaba arkadaşlar yazamadım kusura bakmayın benim kv bizdeydi yeni gitti evine ancak bakabildim. akşam çocuklar yatınca kv de artık yatsak dedi saat 10:30 civarı eşimde o sırada futbol kanallarında geziyo bende annenin yatağını açıcam kanepeden kalk dedim eşimde erken değilmi dedi. uykusu gelmiş dedim. kv de yoruluyorum akşama kadar dedi. bende bu fırsat dedim anne bak istediğin zaman gel kal ama kendi evin gibi olmaz istediğin saatte yatamaz kalkamazsın burda dedim. oda evde olsa yalnız hiç uyuyamam yine burda 2 saatte olsa uyuyabiliyorum dedi. anne zaman la alışırsın dedim. alışsam şimdiye alışırdım dedi. o sıra eşim bana zeynep uzatmayalım istersen dedi odadan çıktı arkasından ben çıktım. eşime nasıl oacak böyle dedim nereye kadar dedim annem ölene kadar dedi. tabi o ara ben kendimi kaybettim çok şey söledim sinirle tabi eşimde bana. kv sesimizi duymuş yanımıza geldi oda beni suçluyo ayıplıyo ailen sana terbiye vermedimi diyo.ben büyüğünüzüm sizin diyo kime gidicem diyo. evin barkın var dedim sokaktamısın sanki dedim eşim üstüme yürüdü. epey bağırış çağırış oldu arada tabi ben tekim eşim kv bir oldular neler dediler. sabah eşim 6 da çıkmış gitmiş. kv de kaltı kahvaltısını kendi hazırladı hiç konuşmadık defoldu gitti.

Ya karşılıklı daire tutmayı ya dublex bir eve geçmeyi yada min. 3+1 eve geçmeyi teklif et zeynep, bunların hiçbirine yanaşmazlarsa ben iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum herkesin düşüncesi fikri önemli bitek benim duygularım hislerim yok sayılıyo bu ailede diyin ve o şekilde terk edin evi.
Bir arkadaş demiş blöf yaparak çocukları bırakırım diyin demiş aslında tutmasına tutabilirdi bu plan kayınvalidenin bakacağını sanmam? Biraz saydırırlar ama belki akılları başına gelirdi bilmiyorum:KK43:

X