kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Kayinvalidenize diyin ki: anne sen maden bu evde oturmak istiyorsun gel sen bu evde otur ben senin evine gidip orda otururum yeterki ailem huzurlu olsun çünkü ev üstüne ev olmaz diye restini çek canım gülme ağır ağır konuş yüz vermemeye çalış gerekirse tersle sana yardımcı olmak için yazıyorum ama keşke birde ben uygulayabilsem nişanlımı şu ana kuzulugundan kurtarabilsem
Nişanlıyken kaç kurtul nişanlından
En tehlikeli erkek tipidir ana kuzuları aman Allah im benim Eşim tam bi ana kuzusu anası da oğluna aşık keşke önceden görebilseydim evlenmezdim.....

Tamam onu anlıyorum da gelin de seçenekler sunup biraz kadının elini kolunu bağlayabilir. Bence en makulü adam annesini düşünüyorsa defolsun gitsin onun evinde kalsınlar. Boşansa 3 çocukla ev zaten konu sahibine kalır, adam da anasına gider. Bu türlü sadece boşanmamış olurlar.

Ayrıca istenmiyorsan bi sebebi vardır, insan istenmediği yere nasıl yamanır hayret doğrusu. Benim KV ben artık size yerleşçem dese düğün dernek yaparım, çünkü annemden farksız davrandı bana işte herkes kendinden bilsin neden istenmiyorum acaba diye.

Bence de konu sahibi gideceğine eşini evden annesinin yanına yollasa daha iyi diye düşünüyorum.

Zeynep, ileride ayrılma ihtimaliniz olursa (ki umarım olmaz, hepsi hallolur, ama Allah korusun öyle nir ihtimal olursa) tapu dairesine gidip evin üzerine "burada yapıyoruz, haberim olmadan satılmasın" diye şerh koydurun ki satamasınlar. Arkadaşın dediği gibi ben de boşanma halinde 3 çocukla evin size tahsis edileceğini düşünüyorum. Tabii öncesinde tapuda şerh koydurup satılmasını engellemeniz lazım. Nafaka vs de olur tabii. Ama umarım hiçbirine gerek kalmaz.

Eğer konu sahibi boşanmak isterse (ki inşallah buralara kadar gelmez) kayınvalide ile aynı evde oturmak zorunda kalması tazminat alması için geçerli bir sebep.
Avukat arkadaşlar okuyorsa detaylı bilgilendirebilir, çok sevinirim.

Bence konu sahibi kayınvalidesini tehdit etsin. Oğlunu boşarım, tazminatımı alırım şeklinde.

Mahkeme kayınvalidenin bakıma muhtaç olmadığını görecek zaten, ki şahitlerle de ispatlanır, ayrıca kendine ait evinin olduğunu da görünce, evlilik birliğine zarar vermekten adamı tazminata mahkum eder.

Madem kv korkutuyor oğlum seni öldürür diye, konu sahibi de tazminat alırım diye korkutsun.

İyi fikir. Şu an tehdit edemese bile ileride gerekirse uygulamalı olarak yapsın bunu.

ben bu kadınla birlikte yaşarken yeni evlendiğimizde evin içinde yiyecek saklardı benden ben neyi daha çok yersem o yiyecek kaybolurdu ortadan eşime bunları anlatıyorum zamanında beni kendi evne sığdırmadı şimdi ne yüzle benim evime gelmek istiyor diyorum. senin o dediğin 10 sene önceydi diyo hala eskiyi taze tutuyosun diyo sen çok kincisin diyo. ama içimden çıkmıyo o günleri unutamıyorum. çok çektirdiler bana. en sonunda kriz geçirdim dilim tutuldu inme indi hastanelik oldum ondan sonra evleri ayırdık. eşime yine ozmanlara döneriz çocuklarımız var yazık etme evliliğimize diyorum. bu sefer öyle olmayacak ben garantisini veriyorum diyo

Bu sefer nasıl öyle olmayacak? Kadın zorla bile bile geliyor, kişiliği belli. Ayrıca, eskisi gibi olmasa da kimse geçmişte kendini hasta etmiş biriyle yaşamak zorunda değil. Kimse geçmişte kendine hiç zararı dokunmamış hatta iyiliği dokunmuş biriyle de yaşamak zorunda değil.

kaynana güç savasina çevirmiş ar
İstenmeyen bir insandan kurtulmak için Kehf suresinin 78. ayeti

Okunuşu: “Kâle hâzâ firâku Beynî ve Beynik”] bir kere Besmele ile beraber 1378 kere tekrar edilir ve o şahsın bulunduğu mekâna üflenir.
kuşlar bu duayi boluselim okuyalim.ben 100. tane aliyorum.
zeynepcigim sen 1378 un hepsini oku.biz boluselim.
kizlar ben 100 tane okudum.sizlerde 3 5 tane okuyunda ins.kaynana vazgecsin.

Belki düzelmiştir , yaşı ilerleyince , allah korkusu girmiştir eziyet etmrz belki sana , allah için katlan yaptıklarına , hem sevap alırsın, hemde sen hoşgörüyle davrandıkca o kadında sana bakışı değişir belki , ne derse desin tamam anne de bakalım bi süre , sabret , dayanmays çalış , değişiklik yok ise istediğini yap

Aynı şeyi ailecek biz yaşadık. Yaklaşık 9 ay kadar kaldı bizde babannem. Sonrasında ne mi oldu??? Aile denilen şey kalmadı. Sonra bize danışmadan amcamlara gitti. Ele güne bizi rezil etti. Bakmadılar dedi bana camları sil dedi torunlarım dedi(ki anneme bile sildirmeyiz ev yüksek diye kaldıki bunu yaşlı kadıncagızdan mı isteyecegiz) yok yemek yap bilmem ne???? Bi ton saydırdı arkamızdan amcamdada kalmadı neden mi yengemden korkar çünkü dominanttır. Olan bize oldu tüm sülaleye rezil etti bizi sanki dövüp kapıya koymuşuz gibi. Annem bu dönemde çok yıprandı çok ağladı çok üzerine gelindi, halalarım falan hep cephe aldılar hep annenelerne inandılar, babamıda ezip geçtiler tavır takındılar. Sonuç şimdi kendi evinde yaşıyor. Ne gerek vardı tüm bunlara yani.... Sonradan kötü olacağınıza şimdiden olun derim. Tecrübe konuşuyor

Asla
Huzursuzluğu kabul etmezler ki
Sen büyütüyorsun, sen abartıyorsun olur

Artı, kv 1 hafta oynayabilir
1 haftadan sonra gerçek yüzünü gösterebilir
Bunu kv bilmeyecek karı koca kendi aralarında anlasacak
En son care icimden geçen ki yaptigim bir şey değil ama manen vurmak
Eger gözümden bir damla yas aksin, biraz olsun duzenim huzurum kacsin hakkim hic birinize helal değil tez zamanda ciksin sizden diyip büyük yemin etmek
Bir de evi taziye bitince dağıtıriz dusuncesi bile.emrivaki
Bana.sordunuz mu rizami aldiniz.mi dedin mi?
Esine de bu evdeki duzene uyarsa amenna yoksa ben ona uymak icin keyfimden ödün veremem ve sen beni annene ezdirirsen defolup gidersin bosanmam da süründurum seni de
Valla ben bu dunyaya cile cekmeye gelmedim bana huzur vermezlerse ben de vermezdim.net!

Eve boya badana işine başlat banyoyu kırdır duşa kabin değiştir yani tadilata başla en az 2 ay sürer sizde banyo falanda yapamaz bu işler bitince gelirsin felan de biraz zaman kazanabilirsin tabi esin ikna olursa

Bence once durumu kendi anneniz icin dusunun boyle bir durumda kendi annenizi kabul etmeyecekseniz kv yi de kabul etmeyin ama anneniz icin yumusak kalpli davranabiliyorsaniz kv icinde yapmaniz gerekir. Kimse istemez basinda kv olsun ama anne bu yasi da var. Ayni durumda olsam esim benim annemi istemese asil ben bitirim evliligi sen benim annemi nasil istemezsin diye. Zamaninda cok cektim diyorsunuz eminim cok da haklisinizdir ama bilmiyorum empati yapinca zor.

mecburiyet diye bir şey söz konusu dahi olamaz. hiçbir şekilde birlikte yaşamaya mecbur değilsiniz.
yalnız şu soruyu kendinize sorun: sizin anneniz aynı durumda olsa birlikte yaşamak ister miydiniz? istemem derseniz o zaman tüm gücünüzle kv.nin gelmesine karşı çıkın. olabilir derseniz o zaman kv için de olabilir.
ya da çözümler üretmeye çalışın. yaşadığınız apartmana kv.ye taşımak gibi.
Yaa ben şimdi bunları okuyunca kayinvalideme haksızlık mi yapıyorum ki dedim tamam zıtlıklar anlaşmazlıklar oluyo ama duymazdan geliyorum ben de ailemle ilgili imalı laflar konuşuyor susuyorum .fakat kayinbabam hayatta değil kadın yalnız yaşıyor ona da ben rahat edemiyorum yalnız diye arkasından da konuştuğumda bu pişmanlık oluyor sonra ama benimki de az fena değil tabi ben fazla malım galiba dayanamıyorum bi yerden sonra. Hoppa

Ama istememe durumunuz varsa eğer başta konuşun. Teyzemin kaynanasinin 3 oğlu var başka oğlu kalmamış gibi teyzem başta aldı yanina şimdi 2 yıldır onlarda diğerleri de alıştı bu duruma 1 ay bile gelsin bizde kalsın demiyorlar. Siz de baştan çözün bu durumu tamamen yerleşmesin en azından geziyomus gibi yapsanız?? 2 oğlu varsa sırayla kalsın mesela?

şuan evine başsağkığına gelenler var onlar azalınca evi taşırız diyo
Ya şu kadının suratına direk seni istemiyorum evimde desene. . Boşuna eşyalarını dağıtma dımdızlak kalırsın yoksa de.. ha yalnız kalamıyomuymuş alsın oğlunu koynuna onla yatsın ben sadece senin için bunu yaparım de..

X