- 12 Şubat 2012
- 2.959
- 3.465
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
offfBoşanmaya gerek yok, boşanmadan da nafaka öder. Boşanınca ödediğinin adı iştirak nafakası, bu ise farklı, tedbir nafakası.
konu sahibinin boşanmaya cesaret edecek durumu olduğunu sanmıyorum. böyle konuları gördükçe kadınların iyi kötü bir mesleği maaşı olmalı diyorum, istemedikleri bir hayata zorlanıyor resmen kadın göz göre göre.
Ayyy oturduğum yerde fıtık oldum resmen !
Konu sahibi Allah yar ve yardımcın olsun
Yalnız kalmaktan korkuyor ya koskoca kadın
Hepimiz ölücez dünyadan göçüp gidicez annemizi babamızı evladımız sevdiklerimiz herkesi bırakıp bi başımıza kalıcaz o çukurda koskocaman kadın ölüm yalnızlığını da mı düşünmez ..
Şimdi bu kadının yaptığı zulümdür !
Bi evlilik birliğinin (hemde bu oğlunun evliliği)temelden sarsıyor .
Eşinde hiç kafa yok mu ya !
3 çocuk iki de siz 2+1 daire zaten yeterince dar
Yetmiyo bi de iki bina ötedeki annesini eve taşıyor!
Elti ile görümce tam çirkef tam iğrenç insan müsvetteleri bunlar !
Çok biliyorlar ya öyleyse ellerini taşın altına koysunlar ! Öyle uzaktan laf sokmayla laf çarpmayla olmaz bu işler ..
Ne demek anneme bişey olursa sorumlusu sensin!
Bu nasıl bi kafa ya !
O senin annen be kadın !
Sen düşünmüyorsun kendi ananı EL KIZINA şutluyosun , bütün sorumluluğu gelinin üzerine yıkıyosun sonrada anneme bişey olursa sorumlusu sensin diye vicdan yapıyosun ..
Eltine de çok kıl oldum
Sıkıyosa alsın baksın
Öyle uzaktan telefon açmayla olmaz ,çıkıp gelsinler hadi seni götürüyoruz desinler ..
ya ben yaşadım sanki öyle sinirlendim allah yardımcın olsun konu sahibi
ben bu kadınla birlikte yaşarken yeni evlendiğimizde evin içinde yiyecek saklardı benden ben neyi daha çok yersem o yiyecek kaybolurdu ortadan eşime bunları anlatıyorum zamanında beni kendi evne sığdırmadı şimdi ne yüzle benim evime gelmek istiyor diyorum. senin o dediğin 10 sene önceydi diyo hala eskiyi taze tutuyosun diyo sen çok kincisin diyo. ama içimden çıkmıyo o günleri unutamıyorum. çok çektirdiler bana. en sonunda kriz geçirdim dilim tutuldu inme indi hastanelik oldum ondan sonra evleri ayırdık. eşime yine ozmanlara döneriz çocuklarımız var yazık etme evliliğimize diyorum. bu sefer öyle olmayacak ben garantisini veriyorum diyo
ben bu kadınla birlikte yaşarken yeni evlendiğimizde evin içinde yiyecek saklardı benden ben neyi daha çok yersem o yiyecek kaybolurdu ortadan eşime bunları anlatıyorum zamanında beni kendi evne sığdırmadı şimdi ne yüzle benim evime gelmek istiyor diyorum. senin o dediğin 10 sene önceydi diyo hala eskiyi taze tutuyosun diyo sen çok kincisin diyo. ama içimden çıkmıyo o günleri unutamıyorum. çok çektirdiler bana. en sonunda kriz geçirdim dilim tutuldu inme indi hastanelik oldum ondan sonra evleri ayırdık. eşime yine ozmanlara döneriz çocuklarımız var yazık etme evliliğimize diyorum. bu sefer öyle olmayacak ben garantisini veriyorum diyo
ne biçim garantiymiş bu ?ben bu kadınla birlikte yaşarken yeni evlendiğimizde evin içinde yiyecek saklardı benden ben neyi daha çok yersem o yiyecek kaybolurdu ortadan eşime bunları anlatıyorum zamanında beni kendi evne sığdırmadı şimdi ne yüzle benim evime gelmek istiyor diyorum. senin o dediğin 10 sene önceydi diyo hala eskiyi taze tutuyosun diyo sen çok kincisin diyo. ama içimden çıkmıyo o günleri unutamıyorum. çok çektirdiler bana. en sonunda kriz geçirdim dilim tutuldu inme indi hastanelik oldum ondan sonra evleri ayırdık. eşime yine ozmanlara döneriz çocuklarımız var yazık etme evliliğimize diyorum. bu sefer öyle olmayacak ben garantisini veriyorum diyo
garantisi yok beni ikna etmek için laf cambazlığı yapıyone biçim garantiymiş bu ?
dün aksam ikisi bir olup üstünüze yürümüşler, kaynananız tutmasa şuan ölü olurdunuz(!)
Ne garantisi bu?
O.zaman bir hafta deneme suresi koy
Bu bir haftada ufacik bir huzursuzluk hissedersem bir daha kapinin esiginden giremez o verdiğin garantinin suresi bir hafta bilr surmez de
Kayınvalidenin hiçbir işini yapma kocan yapsın her işini bakalım o zaman anammmn garippp anammmmmm yalnız anammmmmm cilekeş anammmmmm modunda olacak mı. Illa gelecek diye tutturursa bunu söylersin. Gelsin ama bakımı sende ben o sorumluluğu almam dersin. Hizmetini göremem ben el kızıyım dersin.
kv geçim insanı olsa azıcık ılımlı anlayışlı olsa başımın üstünde yeri var ama biliyorum o geldiği zaman evin hanımı rolünü o alacak beni yabancılaştıracak. eşimle armızdaki bağ tamamen kopacak ve artık çocuklarda biarada tutamayacak bizi.Zor mu zor bi karar ama bence esiniz de hakli anne ya nasil gelme desin.haa kendisi dusunse altli ustlu yakin olsa kanaat etse kv guzel ama.onun acisisndan da bakin netice de genc biri degil etkinlikler yapsin vakit gecirsin basinin caresine baksin.evi esi ve cocugu olsa hadi neyse de bu yastan sonra kadin bi basina kafayi yer ama keske anlasabilecek ve birbirinize huyunuz gecebilecek anne kiz gibi olsaydiniz hos anne kizlarinda anlasmazliklari olabilir.ne bilim ya annemi kv yerine koydum cok uzuldum yaa.bazi kadinlar var annesi bi basina kalinca damadin evine gidiyor .heaam
Asla
Huzursuzluğu kabul etmezler ki
Sen büyütüyorsun, sen abartıyorsun olur
Artı, kv 1 hafta oynayabilir
1 haftadan sonra gerçek yüzünü gösterebilir
evden gitmiyorsunuzkv geçim insanı olsa azıcık ılımlı anlayışlı olsa başımın üstünde yeri var ama biliyorum o geldiği zaman evin hanımı rolünü o alacak beni yabancılaştıracak. eşimle armızdaki bağ tamamen kopacak ve artık çocuklarda biarada tutamayacak bizi.
evden gitmiyorsunuz
sanırım siz kabul edeceksiniz ki tüm çareler tükenmeden ayrılmak istemiyorsunuz
insallah sinir hastası olmadan kurtulursunuz
kendi başıma gelse yada kendi kardeşimin başına gelse bu kadar üzülürdüm ya bazı konulardan cok etkılenıyorum sizinki de onlardan biri harap ediyorum kendimi çok üzüldüm gercekten