kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor

Doğru diyorsunuz da iş güç maaş da yetmiyor bazen boşanmaya. Keşke dediğiniz gibi olsa, bu ülkenin kadınları sadece mecbur olduğu hayatı yaşar. İşi olsa bile nereye boşanıyor kuş kadar maaşla? Boşanacağım diye kalksa da geri yerine oturuyor çoğu kadın. Herkes milyarlarla oynamıyor ki. Kolay iş değil boşanmak, maneviyatı geçtim, maddi olarak bile

Ayyy oturduğum yerde fıtık oldum resmen !
Konu sahibi Allah yar ve yardımcın olsun
Yalnız kalmaktan korkuyor ya koskoca kadın
Hepimiz ölücez dünyadan göçüp gidicez annemizi babamızı evladımız sevdiklerimiz herkesi bırakıp bi başımıza kalıcaz o çukurda koskocaman kadın ölüm yalnızlığını da mı düşünmez ..
Şimdi bu kadının yaptığı zulümdür !
Bi evlilik birliğinin (hemde bu oğlunun evliliği)temelden sarsıyor .
Eşinde hiç kafa yok mu ya !
3 çocuk iki de siz 2+1 daire zaten yeterince dar
Yetmiyo bi de iki bina ötedeki annesini eve taşıyor!
Elti ile görümce tam çirkef tam iğrenç insan müsvetteleri bunlar !
Çok biliyorlar ya öyleyse ellerini taşın altına koysunlar ! Öyle uzaktan laf sokmayla laf çarpmayla olmaz bu işler ..
Ne demek anneme bişey olursa sorumlusu sensin!
Bu nasıl bi kafa ya !
O senin annen be kadın !
Sen düşünmüyorsun kendi ananı EL KIZINA şutluyosun , bütün sorumluluğu gelinin üzerine yıkıyosun sonrada anneme bişey olursa sorumlusu sensin diye vicdan yapıyosun ..
Eltine de çok kıl oldum
Sıkıyosa alsın baksın
Öyle uzaktan telefon açmayla olmaz ,çıkıp gelsinler hadi seni götürüyoruz desinler ..
ya ben yaşadım sanki öyle sinirlendim allah yardımcın olsun konu sahibi

2+1 mi ev
Zaten 5 nüfus
Bi de kendi gelecek, 6
Görümce var, hiç oralı değil, anası ne yaparsa yapsın. İyiymiş
Elti telefon açıp üstten aşağı giydiriyor, o da süper.
Vallaha inanılmaz sinirliyim, ya eve almayacak kocasını, gidip anasında yatacak ana kuzusu böylece anası korkmaz
Ya da herşeyi göze alacak, çoluğu çocuğu alıp baba evine dönecek.
Yarabbim çıldırmak üzereyim ya

Maddi imkanı varsa ve yalniz kalamiyorsa bir öğrenci bulun hem destek olursunuz hem genc ruh kvye can katar
Ya da bakici tutun hem islerini gorur hem yarenlik eder

ben bu kadınla birlikte yaşarken yeni evlendiğimizde evin içinde yiyecek saklardı benden ben neyi daha çok yersem o yiyecek kaybolurdu ortadan eşime bunları anlatıyorum zamanında beni kendi evne sığdırmadı şimdi ne yüzle benim evime gelmek istiyor diyorum. senin o dediğin 10 sene önceydi diyo hala eskiyi taze tutuyosun diyo sen çok kincisin diyo. ama içimden çıkmıyo o günleri unutamıyorum. çok çektirdiler bana. en sonunda kriz geçirdim dilim tutuldu inme indi hastanelik oldum ondan sonra evleri ayırdık. eşime yine ozmanlara döneriz çocuklarımız var yazık etme evliliğimize diyorum. bu sefer öyle olmayacak ben garantisini veriyorum diyo

Ben felç geçirsem sen mi bakacaksın desenize
Nasıl garanti veriyormuş? Kim garanti verebilir ki böyle bir durumda?
Daha dün üstünüze yürümediler mi? Garanti verseler kim inanır?

Anasının evine gitsin. Bunu söylediniz mi?

Ne garantisi veriyormuş? Saçma sapan konuşmasın. Çocuk mu sanıyor sizi? Sivrizeka

Bir de madem evliliğin tehlikede, ben gidiyorum sen ananla mutlu mesut yasa ben istemiyorum onunla yasamak de ama çocukları da almam de (cocuklarla da konuş )
Çocukların birinden ufacik sikayet gelsin evi basiniza yikarim de resti cek
Herkes bana yükleniyor ama kimse cozum uretmiyor ben evimin duzenimi bozmak istemiyorum cok istiyorlarsa akil verenler gelsin baksin de
Elalem de ne derse desin, ev ev üstüne olmaz hasta degil yatalak degil
Psikolojisi bozuksa doktora gitsin
Bir de madem annen gelecek, zerre isime karisamaz karisirsa kovarim naz niyaz cekemem sessiz köşesinde oturacaksa neyse
Ay sinir oldum ya
Analar başımızın tacı ama sirf huzur bozmak için gelene de boyle sert yaklaşıyorum.iste

ne biçim garantiymiş bu ?
dün aksam ikisi bir olup üstünüze yürümüşler, kaynananız tutmasa şuan ölü olurdunuz(!)

Ne garantisi bu?
O.zaman bir hafta deneme suresi koy
Bu bir haftada ufacik bir huzursuzluk hissedersem bir daha kapinin esiginden giremez o verdiğin garantinin suresi bir hafta bilr surmez de

Asla
Huzursuzluğu kabul etmezler ki
Sen büyütüyorsun, sen abartıyorsun olur

Artı, kv 1 hafta oynayabilir
1 haftadan sonra gerçek yüzünü gösterebilir

Zor mu zor bi karar ama bence esiniz de hakli anne ya nasil gelme desin.haa kendisi dusunse altli ustlu yakin olsa kanaat etse kv guzel ama.onun acisisndan da bakin netice de genc biri degil etkinlikler yapsin vakit gecirsin basinin caresine baksin.evi esi ve cocugu olsa hadi neyse de bu yastan sonra kadin bi basina kafayi yer ama keske anlasabilecek ve birbirinize huyunuz gecebilecek anne kiz gibi olsaydiniz hos anne kizlarinda anlasmazliklari olabilir.ne bilim ya annemi kv yerine koydum cok uzuldum yaa.bazi kadinlar var annesi bi basina kalinca damadin evine gidiyor .heaam

kv geçim insanı olsa azıcık ılımlı anlayışlı olsa başımın üstünde yeri var ama biliyorum o geldiği zaman evin hanımı rolünü o alacak beni yabancılaştıracak. eşimle armızdaki bağ tamamen kopacak ve artık çocuklarda biarada tutamayacak bizi.

evden gitmiyorsunuz
sanırım siz kabul edeceksiniz ki tüm çareler tükenmeden ayrılmak istemiyorsunuz
insallah sinir hastası olmadan kurtulursunuz
kendi başıma gelse yada kendi kardeşimin başına gelse bu kadar üzülürdüm ya bazı konulardan cok etkılenıyorum sizinki de onlardan biri harap ediyorum kendimi çok üzüldüm gercekten

Ben de çok üzüldüm, zaten ortada çocuk olunca üzülmemek mümlün mü ? Huzursuz bir aile ortamında 3 çocuk, allah ıslah etsin böyle insanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…