- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
He boşanmak onemli degil de milletin sebep olarak bunu soylemesi onemli yani! Seni kaybetmek onemli degil, millet annesine bakamadi bosandi der, bu onemli.eşime bunu söyledim yuvamız dağılsınmı istiyorsun dedim. oda bana milletten utan diyo bi annelerine bakamadılarda boşandılar diye arkamızdan konuşurlar diyo ama umrumda değil
Ayni mahallede, ayni apartmanda yani cok yakininda oturmak varken ev ev ustune olmasina karşi olurum ben mesela. Kendi ailem de olsa, esimin ailesi de olsa ayni dusunurum.Bence once durumu kendi anneniz icin dusunun boyle bir durumda kendi annenizi kabul etmeyecekseniz kv yi de kabul etmeyin ama anneniz icin yumusak kalpli davranabiliyorsaniz kv icinde yapmaniz gerekir. Kimse istemez basinda kv olsun ama anne bu yasi da var. Ayni durumda olsam esim benim annemi istemese asil ben bitirim evliligi sen benim annemi nasil istemezsin diye. Zamaninda cok cektim diyorsunuz eminim cok da haklisinizdir ama bilmiyorum empati yapinca zor.
Bunu biliyosan neden şimdi terketmiyosun bu şekil belki esin pişman olup gelir seni geri getirir ama kaynananla otursan zaten boşanacan hem sen gitsen gitsen o evden kaynanan tek başına ne etcek orda bi yuva var diye gelmek istiyor sen gidince karar değişir aranızd a düzelir belkikv geçim insanı olsa azıcık ılımlı anlayışlı olsa başımın üstünde yeri var ama biliyorum o geldiği zaman evin hanımı rolünü o alacak beni yabancılaştıracak. eşimle armızdaki bağ tamamen kopacak ve artık çocuklarda biarada tutamayacak bizi.
Yaptı onu da söyledi peki kv ne dedi dersiniz? "Elimde bavul kapı kapı gezeyim mi"Ama istememe durumunuz varsa eğer başta konuşun. Teyzemin kaynanasinin 3 oğlu var başka oğlu kalmamış gibi teyzem başta aldı yanina şimdi 2 yıldır onlarda diğerleri de alıştı bu duruma 1 ay bile gelsin bizde kalsın demiyorlar. Siz de baştan çözün bu durumu tamamen yerleşmesin en azından geziyomus gibi yapsanız?? 2 oğlu varsa sırayla kalsın mesela?
Evleri 2+1, hali hazırdaki durumda kv zaten oturma odasına yerleşmek için geliyo kendine ait odası olmayacak. Tüm gün kanepeye kurulup eline kumandayı alıp hanım ağayı oynayacak muhtemelen.eviniz büyük mü.3 cocugu ılerde aynı odada yatıramazsnız sonucta . bu durumda kaynana salondamı yatıcak ? cocuklaro ayrı odaya felan cıkarın kadına 1 oda kalmasın bakalım salonda ne kadar raht edıcek
Ama siz dakka bir gol bir şeklinde başlamışsınız. Ne demek kalk ordan annenin yatağını yapacağım. Kalksın oğlu yapsın anasının yatağını. Anasına kendi baksın. Bir de rica ediyorum yatmak istemiyorsanız yatmayın. Sen uyu ben biraz daha tv izleyeceğim deyin.
valla tam olaraktan benim valideyi anlattin elinde kumanda izdivaç programları sırayla ses 22lerdeEvleri 2+1, hali hazırdaki durumda kv zaten oturma odasına yerleşmek için geliyo kendine ait odası olmayacak. Tüm gün kanepeye kurulup eline kumandayı alıp hanım ağayı oynayacak muhtemelen.
Evet eşiniz garanti veriyor doğru sizin hasta olacağınızın ve boşanacağınızın garantisi.
Dünden beri aklımdan çıkmıyorsunuz.
Eltiniz görümceniz al birini vur ötekine. Sadece konuşuyorlar.
Eşinizin gözünüzde sizin yaşadıklarınızın hiç mi önemi yok?
Bu erkek cinsinin yemin ederim söz konusu annesi olunca zihinleri bloke oluyor. Annesi nasıl kendine bağımlı yetiştirmiş. Siz yokken kimbilir kendini nasıl acındırıyordur.
Sonuna kadar direnin kabul etmeyin.
valla tam olaraktan benim valideyi anlattin elinde kumanda izdivaç programları sırayla ses 22lerdeüstteki 80 yaşında dede bile duyuyor bizim tv nin sesini tak tak vuruyor gürültü yapmayın diye
Dede bekar da benim valide 50 sinde dedelere bakmazkayınvalide rocks maşallah:)) o dede bekar mı belki ona duyurmaya çalışıyo izdivaç mizdivaç
İstenmeyen bir insandan kurtulmak için Kehf suresinin 78. ayeti
Okunuşu: “Kâle hâzâ firâku Beynî ve Beynik”] bir kere Besmele ile beraber 1378 kere tekrar edilir ve o şahsın bulunduğu mekâna üflenir.
kuşlar bu duayi boluselim okuyalim.ben 100. tane aliyorum.
zeynepcigim sen 1378 un hepsini oku.biz boluselim.
100 tane aldım ve hemen okuyorum , rabbim seni tez zamanda refaha kavuştursun bacım ,
Kusura bakmayın banlanmışsınız ama yine de yazmak istedim...Belki düzelmiştir , yaşı ilerleyince , allah korkusu girmiştir eziyet etmrz belki sana , allah için katlan yaptıklarına , hem sevap alırsın, hemde sen hoşgörüyle davrandıkca o kadında sana bakışı değişir belki , ne derse desin tamam anne de bakalım bi süre , sabret , dayanmays çalış , değişiklik yok ise istediğini yap