- 21 Eylül 2016
- 202
- 1.087
-
- Konu Sahibi zeynepguven1986
allah razı olsun ilginiz için. dediğiniz gibi tüm çareleri tüketmeden gitmek istemiyorum gidersem pişman olmaktan korkuyorum acaba düzelirmiydi biraz daha savaşsamıydım demekten korkuyorum.evden gitmiyorsunuz
sanırım siz kabul edeceksiniz ki tüm çareler tükenmeden ayrılmak istemiyorsunuz
insallah sinir hastası olmadan kurtulursunuz
kendi başıma gelse yada kendi kardeşimin başına gelse bu kadar üzülürdüm ya bazı konulardan cok etkılenıyorum sizinki de onlardan biri harap ediyorum kendimi çok üzüldüm gercekten
Cnm ya niye boyle olur ya bi eve genis aileler sigardi ne olurdu kv geline kizi gibi gelin kv anne gibi baksaydi.kv geçim insanı olsa azıcık ılımlı anlayışlı olsa başımın üstünde yeri var ama biliyorum o geldiği zaman evin hanımı rolünü o alacak beni yabancılaştıracak. eşimle armızdaki bağ tamamen kopacak ve artık çocuklarda biarada tutamayacak bizi.
ben anladım sizin böyle düşündüğünüzüallah razı olsun ilginiz için. dediğiniz gibi tüm çareleri tüketmeden gitmek istemiyorum gidersem pişman olmaktan korkuyorum acaba düzelirmiydi biraz daha savaşsamıydım demekten korkuyorum.
anasının ve elalemin lafından daha çok çekinen adam mı garanti veriyor?allah razı olsun ilginiz için. dediğiniz gibi tüm çareleri tüketmeden gitmek istemiyorum gidersem pişman olmaktan korkuyorum acaba düzelirmiydi biraz daha savaşsamıydım demekten korkuyorum.
Cnm ya niye boyle olur ya bi eve genis aileler sigardi ne olurdu kv geline kizi gibi gelin kv anne gibi baksaydi.
İste ne bilim benim vicdan korkarim kadin evde bi basina dusse hastalansa bi ilacinu veren olmazsa bi bakmissin gidince Allah gecinden versin olmusse amann ne bilim yaa keske kv istemezseydi annem hep der esimden once oleyim kimseye muhtac olmayayim.kimseye yuk olmayayim agzi var dili yok ama iste boyleleri onurlu ve dusunceli oluyor
Alışacak. Sonuçta altta veya üstte oğlu olacak.Tam tersi olması lazım
Yatmaya herkes kendi evine gidemez ki, kadın yalnız yatamıyorMUŞ.
Benim eski kv de böyle idi.
Eşimle ev arıyoruz kiralık, çok güzel bir bahçe dubleksi gördük ama üst katta sadece 2 yatak odası var. Ben hayal kuruyorum, biri bize, biri çocuğumuza (hamileyim o esnada), adam tutturmadı evi.
Meğer annesi alt katta korkarmış yalnız.
şuan evine başsağkığına gelenler var onlar azalınca evi taşırız diyoNe zman tasinacak size konudan haberdar et.iste dedigin gibi mucadele etmek istedigini soylemissin galiba eger gelecekse kendinizi yipratmayin sabredin ins sabrin sonu selamet olur.Rabbim emeginizi karsiliksuz birakmaz kendinizi motive edin pesimistlik yerine kendinizi alistirmaya bakin. ne diyelim ki bilemedim
Alışacak. Sonuçta altta veya üstte oğlu olacak.
Yani ben tamam kocanın biraz suyuna git diyorum da tamamen kendinden vazgeç demiyorum.
Başka konularda yazdıklarınıza denk geliyorum. Size de geçmiş olsun.
ben de geceleri yalnız kalmaktan korkarım. birkaç kez mecburen yalnız kaldım. evin tüm ışıkları yandı sabaha kadar. eğer uzun süreli yalnızlık olsaydı mecburen alışacaktım.Teşekkür ederim
Bizimki ben evlendiğimde kocasını kaybedeli 30 sene olmuştu ve 30 senedir geceleri böyle idi. Alışmak istese alışır ama istemiyorlar. Ben kaç kere tedaviye götürelim dedim eski eşime, kabul etmediler.
Olmuyor. Benimki 30 senede alışamadıysa bu hiç alışamaz.
Eee yalnız yatamıyor diye göz göre göre bir yuvanın yıkılışına mı sebep oluyor bunlar? Allah azıcık vicdan merhamet versin. Oğlum seni öldürür diye tehdit ediyor bir de. Bu kadının derdi yalnız yatmak falan değil. Kocası da ölmüş (Allah rahmet eylesin), kendine uğraşacak birşey (gelini) arıyor. Yoksa her gece korkudan ölse de, seninle aynı evde olmaz diyen biriyle aynı evde yaşamayı kabul etmez insan.Teşekkür ederim
Bizimki ben evlendiğimde kocasını kaybedeli 30 sene olmuştu ve 30 senedir geceleri böyle idi. Alışmak istese alışır ama istemiyorlar. Ben kaç kere tedaviye götürelim dedim eski eşime, kabul etmediler.
Olmuyor. Benimki 30 senede alışamadıysa bu hiç alışamaz.
anasının ve elalemin lafından daha çok çekinen adam mı garanti veriyor?
gülerim buna.
bilmem farkettin mi, zaten kv kendi evi olarak kabul etmiş bile evini. dün geceki tartışmanıza rağmen kahvaltısını yapıp da gitmiş ve akşama gelecek. ev senin evin değil, onun oğlunun evi. bu mesajı kadın gayet net vermiş sana.
kadın düzelmiş olsa, inatla yanınıza gelmek istemez, oğlum seni öldürür diye tehdit savurmazdı.
kal ve gör. birkaç gün içinde kv ve kocan sana dünyayı dar edecek.
kv değişmediği gibi kocanı istediği gibi çekip çeviriyor.
sen neyin değişeceğini umuyorsun tam olarak?
sana inme inse bile kv "hasta kadın aldık tüh vah, oğlum sana genç sağlıklı eş alalım" diyecek kapasitede biri.
babanı eşin üzüyor, annenle telefonlarda ağlaşıyorsunuz ve sen son çare olarak her şeyi kabulleniyor musun?
acı ama gerçek, sen bu savaşı çoktan kaybettin.
yaşamadan inanmak istemiyor.Ben de ekran karşısında sinir ola ola takip ediyorum bu konuyu.
Haksızlığa tahammül edemiyorum.
Ama bizim uğraştığımız kadar konu sahibi kendine inanmıyor, güvenmiyor.
Geçen gazetede haber vardı, kadın resmi, altında yazı: 11 yıldır simit satarak 3 çocuğunu okutuyor diye.
Başka bir haber: Simit satarak hasta kocası ve 5 çocuğuna bakıyor.
Savaş bence de kaybedildi.
Konuyu takip ediyorum ama, her yorumu okuyamadım , var mı bir gelişme hanımlar..Şişirdi beni bu KV