KV adayiyim sorunlar başladi

Yani sizde hem modern geçiniyorsunuz onlar yetişkin kendileri halletsinler. Elinizi cebinize atacakken onlar yetişkin oluyor ama nikah tarihine, tutulacak eve karışıyorsunuz. E onlar yetişkin onlar karar verecekse size ne madem bırakın istedikleri gibi yapsınlar. Benim kayınvalidem de öyleydi elini cebine asla atmadi ama her seye burnunu soktu sağolsun. Ama o gelenek görenek bilmeyen kadin kizi evlenirken gözleri açildi masallah her seyden anlar oldu, Herkesin kendi fikri tabi ama benimde Çocuklarim var ve yasarsam ve imkanım varsa yuva kuracaklari zaman elimden geleni yaparim. Ben evlenirken de kardeslerim evlenirken de ailem çok destek oldu sagolsunlar. Tabiki zorunlu değiller ama aile olmak başka birsey.

Hanımefendi konularınızdan dolayı sizi ben eleştirmedim

Bizde de az cok öyle olsu. O yüzden bir kac ay evelden tutulmasina sasirdim

Çok samimi söylüyor ve yemin ederim bana böyle yapsalar nikahlarına bile gitmem.
Böyle gelini ve ailesini evime sokmam.
Bu nasıl terbiyesiz konuşmalar hareketler….
Nasıl müsade ediyorsunuz…
Okurken gözlerime inanamadım….

Oğlunuz çok istiyor ve kendine güveniyor ise yapsın herseyi isterse evlerini 1 yıl önceden tutsunlar asla karışmayın.

Fakat enayi gibi bu aileye ve kızına 5 kuruş harcamayın.

Elin parasıyla almak güzel oluyor değilmi?
Gelinimiz geldi bebek görmeye fakat kadınlarla beraber kaç kere oturduk kahve içtik .İnsan nezakettem komşuna bir parça bez alıp hayırlı uğurlu diyor değilmi .
Bu sitede bu sözleri en son ben duyarm sanırım
Biz gelinliğme, düğün salonumza evdeki esylarmza kadar herşeyi eşimle kendimiz yaptık. 1 iğne dahi kabul etmedik
24 saat ay ne zaman gelecek diyen komşularm bebek görmeye gelmedi ben de kimseye bir parça bez alıp neden gelmdnz demedim, içimden de geçmedi.
Yani demem o ki herkesin bakışı farklı dünyaya ama şunu biliyorum ki mutlu olmak ve Mutlu etmek beklentiyi düşürünce oluyor.

Gelin annesi için dedim..
Öfff çok talepkarsınız. Masraf yapmayam, gelin kız gelsin anası danası gelsin benim oğlan gitmesin. Dünür gelsin ama havlu değil pahalı hediye getirsin. Düğünden aylar önce nişanlı kızı nikahlayayım. Evi son anda tutturayım yeni evli zamanında eşyasız kalsın. Neden ve neye istinaden bu kadar çok şey talep ediyorsunuz anlamak mümkün değil. Ne istiyorsunuz siz?

Tebrik ederim sizi
Kv aranız nasıl?

Niyeki ?öyle virüsü onemseyenlerden değiller .
Geçen ssene başi toplandılar doğum günü kutladilar.
Annenesi sayılır kişi oluyorda teyze olmuyor mu
Hanımefendi siz kendinizde misiniz gelmiş işte kız? Allah Allaaaaah. Dünür kendi anasına gidiyor da benim kardeşime niye gelmiyor diye mi kinlendiniz?? Siz gelini kapatmaya çalışırken oğlandan da olacaksınız bu gidişle. Az frene basın.

Oğlu karışma diyormuş annesine. Böyle dediği halde ha bire karışınca iyi niyetli olsa da o niyeti farklı algılanır. O zaman karışmasın annesi ne hali varsa görsün.
iki dünür de birbirinden tuhaf

Siz bu anneanneye gitme konusuna çok takılmışsınız,gelininizin yaşı çok küçükmüş daha,keske siz birlikte bebek görmeye gitmeyi teklif etseydiniz gelininize.

Gitmek zorunda değil. Kadı ki gidip gitmesine siz karar veremezsiniz

Gelin annesi için dedim..
Siz başta sanki gelin hanım ziyarete gelmedi gibi konuştunuz şimdi gelin hanım gelmişti annesi gelmedi diyosunuz. Annesi gelmedi diye niye kinleniyorsunuz yahu? Dünürünün kız kardeşine niye gitsin ne mana? Zaten daha dünür bile olmamış. Bir de anneanneye gitmesini biliyolar diyosunuz. Kadının kendi annesine gitmesiyle dünürünün kız kardeşine gitmemesini nasıl aynı kefeye koyuyosunuz?

Öyle demeyin erkek annesi o oğlan doğurmuş yetmemiş oğlunu lütfediyor evlenmesine izin verdi yani o kız annesi gerekirse konu sahibinin kapısında yatmasi gerek

Bence siz de gayet karismissiniz tarihe
Guzel sözler söylemeniz karismadiginiz manasına gelmiyor
Para konusunda da madem oğlunuz düşünsün 4 senedir kendi çalışıp harcıyorsa
Kızın annesi çirkef biri ama anlaşılan
Hicbir şeye müdahale etmeyin belli ki suçlu olacaksınız

Ay kız gitmiş zaten. Gelmedi gibi yaptı başta sonra çevirdi annesi gelmedi dedim diye. Kız annesi kendi annesine gidiyormuş da teyze hanıma gitmiyormuş BAK SEN
Bu en çok bizi sayacaklar biz erkek tarafıyız tavri gibi duruyor bence konu sahibinin anlatmadığı daha çok böyle olay var durumları buraya getiren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…