KV adayiyim sorunlar başladi

Umarım ilerde bu şekilde bir kaynana olmam. Oğlum için susuyorum deyip demedigimi birakmayan ama susmuş olduğumu sandığım.
Tanımadığım kişinin bebeği oldu görmeye gitmedigim diye yüzümün kizarmadigi,eşya aldı diye lüks meraklısi diye karşımdakini suclamadgm. Amin diyorum

Bu tavrınız evlilik için mi genel olarakta evlatlarınızdan bu derece bağımsız mısınız ?

C Calcifer
Evet doğru değişik konular açtım hepside benim.
15yillik evliyim dedim çünkü o dönemde o sorunlar vardı.
İnsanlarin çeşitli sorunları olabilir,şimdi cinsellik konusuyla bununla ne alaka.
Olamazmi,hatta kendi kv görümcemlede sorun olabilir .iki gün sonra öyle konu açsam aaaaa siz geçen kvdiniz nasıl görümce konusu açıyorsunuz diyeceksiniz.
İşimle olabilir eşimle kardeşimle hepsi birbirinden bağımsız.
Demekki siz mükemmel birisiniz ,ne güzel sorunsuz hayatı yaşıyorsunuz.
En büyük sorunum yerinde zamanında tepkimi gösteremiyorum sonra ićimde
şisiyor

25 yllık iş hayatım demişsiniz onu evlilik yılınız sanıyorlar

Çünkü siz bana yabancısiniz
Kim billiyor sizin doğruları

Bakınız insanların çeşit çeşit sorunları var.
Cinsel hayatım varlı cocuğum olmuş.
Yani da o sorunlarda olamazmi.
Daha bir sürü sorunum var
Hayır tabi ki. Birden fazla sorununuz olabilir ama bir yıl içinde açtığınız konularin da evliliğiniz hakkında tutarsız ifadeler kullanmışsınız. Birinde 15 yıllık evliyim derken başka bir konunuzda da 20 ve 25 yıllık demişsiniz. Ifşa olmamak için mi öyle yazmıştınız?

Evladiniz yetiskin, calisiyor eve hic katkisida olmamis. Araba istiyor ise alsin kendi.
Almasın demiyorum burda güya destek vermeyen anne gibi görünüyorum.
Yani okadar parası varsa bir zahmet yuvasını kursun.
Ben altinlari alırım .
Böyle dedim karişmamaliymişsim.

Evet ...

Almasın demiyorum burda güya destek vermeyen anne gibi görünüyorum.
Yani okadar parası varsa bir zahmet yuvasını kursun.
Ben altinlari alırım .
Böyle dedim karişmamaliymişsim.
Kayserili mi karsi taraf
Oyle de cekil. Alting alirim dugunu gencler aralarinda halletsin.

Abla daha kaç yıllık evli olduğunuza karar verememişsiniz. 15 yıllık evli iken 26 yaşında çocuğunuz olamaz.

Ee zaten normalde ayni gunde olmaz mi nikahla dugun? Yani nikah denilen sey dugun sirasinda olmaz mi zaten? Arasinin oldugunu ilk defa duydum. Ben mi yanlis gordum bu zamana kadar?

yok bizim oralarda nişan yapıldığı zaman düğünden önce gider belediyede nikah kiyarlar. eşimle ben aile çevresinde düğünde nikah yapan ilk çiftiz mesela.
gerek tayin durumları, gerek düğüne memur çağırınca ekstra ücret ödenmesi, nikahın çok onemsenmemesi gibi durumlardan düğünden önce bi ara kiyalim denen bisey nikah bizim oralarda.

artık çiftler de herseyden zevk alarak, anı bırakarak yapmak istedikleri için böyle nikah kina düğün modası var bir iki senedir

Bence başta siz başlatmışsınız. Nikaha karışmaya hakkınız yok. Her şeyi kendileri yapıyorlarsa tarihe siz karar veremezsiniz. Ayrıca nikah dediğiniz 10 dakikalık iş karışan stres olunan durum yok. Benim ailemde 3 ay önce nikahlanmayı kabul etmezdi. Nişan neticede düğün arefesi biter atılır ama nikahlı olursun. Dğğüne ne kadar yakın o kadar iyi. Bence erkek tarafı olarak kız tarafını düşünmeyen sizsiniz. Ayrıca akrabalarla evi yerleştirmek bir adettir. Zorunluluktan olursa neyse ama kimse imkanı varken evlendikten 2 hafta sonra eşyası gelsin istemez. Her şeyi oğlunuz karşılıyorsa karışmamalısınız.

Elin parasıyla almak güzel oluyor değilmi?
Gelinimiz geldi bebek görmeye fakat kadınlarla beraber kaç kere oturduk kahve içtik .İnsan nezakettem komşuna bir parça bez alıp hayırlı uğurlu diyor değilmi .

Elin parasıyla almak güzel oluyor değilmi?
Gelinimiz geldi bebek görmeye fakat kadınlarla beraber kaç kere oturduk kahve içtik .İnsan nezakettem komşuna bir parça bez alıp hayırlı uğurlu diyor değilmi .
Eee gelmedi diyordunuz gelmiş ya işte? Daha bir de anasını danasını toplayıp mı gelecekti? Gelen bir parça bezleri de beğenmemişsiniz ayrıca. Hiç iyi niyetli değilsiniz.

Ayrıca nikah dediğiniz 10 dakikalık iş karışan stres olunan du
Birincisi karişmak değil fikir beyan etmek
İkinci biz burda öyle yapmıyoruz ,aile fertlerievbjren ogün için izin almalı ,arkasina yemek veya büfet tarzı restorant var .
Yoksa bencede düğünle beraber olsun.
Bizim ayrılık diye bir düşüncemiz olmadı demekki kız taraflari evliliğe şüpheli yaklaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…