KV adayiyim sorunlar başladi

Biz karişmiyorduk ilgisiz olduk zorunlu karişiyoruz
ne yaparsaniz yapin yaranamazsiniz herseyi negatiflikle yanlis anlamakta kendisine kalkan yapmis birine sebebi gereksiz egolari amac sizi düsük gösterip kendilerini sizden cok daha üstün bilge vs.. olduklarini göstermek icin bu sekilde ancak ne kadar gereksiz bos insan olduklarinin göstergesidir asagilayica üstün olunmuyor

Nerde az iyi niyetli insan varsa illa karşı tarafta sömüren bir insan topluluğu oluyor.
Bu hiç şaşmaz.

evlenmek isteyen adam kendisini ezdirmez suclu gibi boyun egmez kendisini doguran büyüten anasinida ezdirmez ezdirmemeli

evlenmek isteyen adam kendisini ezdirmez suclu gibi boyun egmez kendisini doguran büyüten anasinida ezdirmez ezdirmemeli
Ablacim kaç ay önce açılmış konu. Konuyu açan zaten ortada yok. Sen bu kadar içerlediğine göre dertli olduğun bir şeyler var. Aç kendine yeni konu orada konuşalım.

Yeni gelişme oldu sanım. Ay durup dururken eski konuları ne hortlatıp duruyorsunuz. Cadılar Bayramı da geçti

Abartmayın Allah aşkına. Benim kv' dem de fikir beyan etti düğün, nikah tarihi konusunda. Kibarca "anne biz böyle uygun gördük senin için sakıncası yoksa" dedim. Kadın sarılıp, sen böyle tatlı dilli ol canımı ye dedi. İstediğimizin olması için üç karış suratla gezmeye de, çirkeflik yapmaya da gerek yok.
Kadın oğlunu 26 yaşına getirmiş, bi zahmet iki laf etti diye saldırmasınlar ona.

Ciddi anlamda kötü ve fesat kayınvalideler haricinde herkes eşinin annesine saygı duymak zorunda. Saygı duymayı beceremeyen evlenmesin bi zahmet.

Konu sahibi siz mesafeli olun. Evlat ömür boyu sizin evladınız. Destek istediğinde verirsiniz.

Karışmakla ilgili olmak arasında dağlar kadar fark var. Kızım su bardağına ihtiyacın var mı, şunu naptın ne renk aldın demekle o bardağı almasan daha iyi bence mavi olanı al arasında dağlar kadar fark var. Nikah tarihini sorup öğrenmek ilgili olmaktır onların aldığı kararları değiştirmeye çalışmak karışmaktır. Nikahlanacağım tarihe de ben karar veriyim ne münasebet ıyy

Ben şeyi anlamadım nikahı ayrıca yapmaya ne gerek var madem düğün olacaksa ?
Nikah memuru geliyor düğün salonuna zaten o gün olsun işte.
Ayrıca da böyle önemli tarihlerde büyüklere danisilir sizin için de uygun mu diye ?
Ve ailem tatilde muhabbetini anlamadım.
Kızın evleniyor bı zahmet tatile düğünden sonra çık yani bunda ne var ki ?

Kızın annesinin tavırlarını hiç hoş bulmadım ayrıca çok saldırgan.
Evi 9 ay önceden tutmaya ne gerek var ?
Düğün için de herkes bütçesi neyse ona göre yapar size bunun için hesap soramaz.
Para meselelerine girmesi zaten mide bulandırıcı.
Hiçbir anne kızını ezdirmesin evet ama bu biraz gereksiz simariklik gibi geldi bana.

Ablacim kaç ay önce açılmış konu. Konuyu açan zaten ortada yok. Sen bu kadar içerlediğine göre dertli olduğun bir şeyler var. Aç kendine yeni konu orada konuşalım.
benim böyle bir problemim yok cok sükürler olsun kendi yengelerimden yola cikarak etkilenerek yazdim kv seven sayan maalesef cok az benim tanidiklarimdan konu sahibinin konusunu okuyuncada yalniz degilsiniz babinda yorum yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…