KV adayiyim sorunlar başladi

abla daha geçen sene 15 yıllık evlisiniz bu yıl 28 e çıkardınız. 15 yıllık evlilikte 26 yaşında çocukta ne bilim. iyi sallamalar size..

Eğer gerçek olmadığını düşünüyorsanız şikayet edin. Böyle yaparak konuyu farklı yerlere götürüyorsunuz.

Ben de ciddi ciddi yorum yazıyorum ya, vay anasına...

Ben maddi manevi ne bekleyeceğim ki, hayat onların hayatı. Esas onlar benden bir şey beklemesin,kendi geleceklerini kendileri yaratsınlar.

Huzurevi parası olmasın yav,kimseden bir şey kısmıyorum. Sadece enayi değilim o kadar

Bugün oğlum bana birden araba almak istediğini söyledi .
Bende düğün olsun sonra eşinle karar verirsin dedim .
Almak istediği arabada öyle böyle değil.
30.000€ nakit ödemek istiyor ,yani düğün nolacak dediğim yaparız bir türlü diyor.
Uzun yıllar ben evimi tek maaş tek ben gecindirdim.
Çocuklarim hiç maddi isteklerini eksik bırakmadım .
Herkes senede bir tatil yaparken ben 3 senede yaptım .kendimj yoksaydim ,kendime herşeyin en ucuyuzundan alırdım.Senede birkere kuaföre giderdim, güzellik merkezi ney bilmezdim , çünkü yoksa evime para yetişmeyecek.
Allah'a şükür kimseye muhtaç olmadan büyüttüm çocuklarımı .
Lütfen şimdi elimde olan birikimimide kendime harcicayim.
Oğlum bile görmüyorsa benim emeklerimi
Halen tadilat ihtiyaçi olan eski evde oturuyorum ,benim evim ama herşey eski artık.
Bende insan değilmiyim ,benimde hayellerim olamaz ,yapmak istetiklerim olamazmi.
Benide anlayan yokmu..

Hangi söylediği gerçekmiş peki? 15 yıllık mı evli 28 yıllık mı? Çünkü öyle birkaç yıllık bir yalan söylememiş. 15 yıllık evliyse evlilik çağında bir çocuğu bile olamaz

Gerçek deyince gerisini sormadım açıkçası. Bana da karışık geldi konuları o yüzden sordum. Yaş evlilik yılı bence karışık vermiş

O çok saçma olmuş.Kendi oğlunu da yanına katıp hesap sormaya gitmiş.Oğlu da velisini yanında getiren çocuk durumuna düşmüş.
Ben kız tarafının nikah tarihi belirlemesini gerektiğini düşünüyorum.Korunma,regl tarihleri vs vs.

Oğlunuz düğününü,altınları,arabasını kendi parasıyla alamayacaksa,yapamayacaksa siz maddi yardım yapmayın.
Üzgünüm ama yemeyenin malını yerler.

Nikahi 3 ay önce istemiyorlar ama evi aylar önce tutulmasini istiyorlar. Orasini hic anlamadim. Türkiyede ev tutup dizmek bir kac ay mi sürüyor (ciddi soruyorum)?

Nasil alisveris yapildigina ve nerede oturulduguna bağli aslinda. Ben evleneli 8 bucuk sene oldu.
Biz eşimle gidip her şeyi ayni gün baktik, seçtik fiyat hesapladik bir kaç gün sonra da son karari verip almistik. Eve gelmesi de aylar sürmedi çoğu şey ikeadandi zaten. 1 ay bile sürmedi hatta.

Ne oğlunuza araba almaya mecbursunuz, ne de düğününü yapmaya. Parası yetmiyorsa almasın, düğün de yapmasın. Hiçbir mesajımda böyle bir şey söylemedim. Bu saydığınız fedakarlıklar size oğlunuzun hayatıyla ve evliliğiyle ilgili kararlarına müdahale etme hakkı vermiyor ama. Bu onun hayatı.

Elbette önce kendinizi düşüneceksiniz maddiyatınızın el verdiği neyse o yapılabilir onlar evlenecek diye siz borç içinde kalmamalısınız. Bu konuları evlilik fikri atılır atılmaz konuşmalıydınız oğlunuzla yapabilecekleriniz yapamayacaklarınız olarak gerisini o kendine güveniyorsa yapar.

Temiz bir sopaya ihtiyacı var oğlunuzun. Düğün kapıdayken araba da ne münasebet kendin yap benden zırnık çalışmaz deyin. O ne âlâ iş hem arabamı hem düğünümü karşılayın deli mi ne

Eğer bu paraları sizden istiyorsa vermek zorunda değilsiniz asla ama kendi kazandığı parayı harcıyorsa ona yorum yapmak kendisi dışında kimseye düşmez

Bakınız insanların çeşit çeşit sorunları var.
Cinsel hayatım varlı cocuğum olmuş.
Yani da o sorunlarda olamazmi.
Daha bir sürü sorunum var
Bir sürü farklı probleminiz olabilir de her konuda farklı farklı ayrıntılar yazarsanız konularınızın inandırıcılığı kalmaz. Birine 15 birine 28 yıllık evliyim derseniz daha hangi ayrıntıları çarpıttı diye düşünürüm şahsen. Gerçek üye denilmiş sizin için bu konunuz gerçek demek ki. Ancak ben şu anda ayrıntıların sizin anlattığınız gibi olduğundan şüpheliyim. En temel şeylerde bile yalan söylüyosunuz çünkü iyi forumlar size

Evladiniz yetiskin, calisiyor eve hic katkisida olmamis. Araba istiyor ise alsin kendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…