KV adayının sorduğu soru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız oda bir şey mi gözünü seviyim. Benim kayınvalidem tanışmak için kendini yırttı tanıştığımızda ilk sorusu pkklımısınız? oldu. Doğulu olduğum için ama zamanla tanıdıkça anladım kadın gerçekten patavatsız. O gün nişanlımı terk etmiştim asıl pkklı sizsiniz ayılar diye sonra ne özürler dilimin kemiği yok ben patavatsızımlar şimdi 10 kere düşünür 1 kere konuşur. Keşke o an böyle kibarca söyleseydin sizi hayal kırıklığına mı uğrattım diye?

Sizin demek ki bu konuda öz güveniniz kırılmış. Sevgilinizin başardığını siz başaramayınca kendinizi ondan daha başarısız diye kodlamışsınız. Olabilir, hayat bu. Bu sene olmaz, seneye olur. Üzülmeniz çok doğal ama hastanelik olacak kadar bir durum bile yokmuş. Sonuçta işsiz de değilmişsiniz şuan için. Bence öncelikle bu konuda kendinizi fazla üzmeyin.
Ailesi nereden bilecek ki bu kadar hassas olduğunuzu. Sessizlik oluşunca ortak bilinen bir konuyu açmaya çalışmış belli ki kadın. İyi ki o söylemeyi planladığınız şeyi söylememişsiniz sevgilinize, sizin için kötü bir izlenim olurdu. Zaten adamın annesine attığı bakış yetmiştir, annesiyle sonrasında da konuşur sizin için hassas bir konu olduğunu.
Kafanızda kurup doldurmayın kadına karşı kendinizi.

Kadın büyük ihtimal konuşacak bir şey bulmak için teselli amaçlı söyledi,her şeyden böyle anlam çıkarırsanız işiniz zor.Şimdiden kendini doldurursan evlilik kabus olur sana.

Kd
kadın ne demiş neden alındınız anlamadım. Yüz ekşitme degil de üzülerek dedi muhtemelen. Alıngansınız

Pkklı mısınız ne ya ne ayıp şey. Ayılar kısmına koptum. Aslında ben de şimdiden söyleyeyim diyorum ki kırıldığımı bilsin ilerisi olursa öyle her şeyi söyleyemesin

çok gereksiz alınganlık yapmışsınız
sanki babanız çocukken sizi terk etmiş yaralı bir çocukluk geçirmişsiniz de yaranıza tuz basılmış gibi. ne var yani burda. hesap sorma yok ki

Bence bunda bir şey yok. Sen çok etkilendigin için hassaslasmissindir. Konu bulamadıklarından kadın öylesine demiştir. Ne olcak bundan.
Bir de ben ilk defa tanışmaya gittiğinizde neden Bircan tepsi aldınız ona şaşırdım. Yani bı tatlı ya bı çiçek alabilirdiniz.

Bayramda tatlı yapmışlar ondan almadım.

Bütün bunlara rağmen biri ter koksa söyleyemezler ama mesela. Çok tuhaf insanımız cidden…

borcam bana da ilginç geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…