- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.361
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
İki gündür intikam planları yapıyorumBence çok sessizlik olduysa akıllarına o gelmiştir de söylemiştir, en azından öyle hissettirdi bana. Yüzünü ekşitecek ne var ki beyaz ticareti mi yapmışsınız, bu ülkede her sene binlerce kişi mülakatlarda takılı kalıyor zaten. Sizin hassas noktanız olduğu için ekstra alınmışsınız gibi geldi ama orada olan sizsiniz, kasten canınızı yakmak için sorduysa siz daha iyi bilirsiniz
İllaki biliyordur üzüldüğümü. Pat diye söyledi resmen. Haklısınız kendi ayıbı. Koskocaman insan ne konuşacağını bilmiyorsa onun ayıbıdır. SagolunSanki o anda o aklına gelmişte söylemiş gibi geldi bana. Art niyet sezmedim. Art niyetliyse bile siz üzülmeyin. Kendi ayıbı.
Kızzz sakınnnİki gündür intikam planları yapıyorumOğlunu doldurup üzerine mi salsam diyorum sonra insanlığım tutuyor
Gerçekten bu konu yüzünden sağlığımdan oldum ama. Aşırı üzüldüğüm bir konuydu. Kendimi biraz eziklenmiş hissettimSessizlik olmus diye konu acmis hepsi o..cok dramatize ediyorsunuz olayi bu takintilar ilerde basa bela olur.. ilk tanismada tanimadan etmeden bi konu acma cabasi.. bu kadar dramatiklesebilirdi bana gore
İllaki biliyordur üzüldüğümü. Pat diye söyledi resmen. Haklısınız kendi ayıbı. Koskocaman insan ne konuşacağını bilmiyorsa onun ayıbıdır. Sagolun
Burdaki konuları okuyunca ben de bileniyorumKızzz sakınnnŞimdiden kötü olursun valla. Kadın bi şey dememiş. Buralarda çok takılma. Benim aday adayım bile yok ama kv lafını duyunca bile çatasım geliyor
Evet aslında utangaç biriyimdir henüz kendimi hazır hissetmiyorum diye tanışmamıştım. Biraz da emrivaki oldu. Annesi sürekli getir diye arıyordu. Gitmesem, o kadar çağırdık gelmedi diyeceğini düşündüm.Biraz abarttığınızı düşünüyorum. Ama gerçekten o sizi üzmek niyetiyle dediyse ki sanmıyorum onun ayıbı. Boşverin. Oğlu zaten gereksiz gördüğünü belli etmiş bakışlarıyla.
Ama planlama da sıkıntılı olmuş farkında mısınız? Biraz oldu bitti gibi emrivaki bir tutum içerisinde gerçekleşmiş. Direkt hadi bekliyorlar denilmesine kızmadınız mı?
Türkiye'de yasiyrouz, densiz sorular bizim ülkemizin genetiginde var, çoğu insan için kaba sayılmaz."annenin eğitim durumu ne ki bana hesap soruyor benim ne yaptığım kimseyi ilgilendirmez evine ilk kez gelen misafire böyle sorular sorulur mu ne kadar üzüldüğümü sen biliyorsun" söyleme planı yaptım.
Diğer oğlunun eşi çalışmıyor. Ona bayağı meraklı. Daha ben ailelerinin içine bile girmemişim. Böyle bir soru sorması beni gıcık etti. Haklısın, densiz sorular ülkesindeyiz. Teşekkür ederimBu ne kaba bir cümle ya
Türkiye'de yasiyrouz, densiz sorular bizim ülkemizin genetiginde var, çoğu insan için kaba sayılmaz.
Kilo mu aldın? Doğum kilolarını veremedin mi? Üniversiteyi kazanamadın mi? Baban işten mi ayrıldı? Sizin ev kira mi? Kaza nasıl oldu? Düşük mü yaptın? Çougunuz olmuyor mu?
Çocuğunun tek gözü kayiyo mu? Neden bosandiniz? Neden küstünüz? Asgari ücret mi aliyorsun? İs bulamadın mi? Atanamadin mi? Deden kanser mi? Kaçıncı evresi? Aaa o nasıl öldü?
Bunlar bayram sorularının vazgeçilmezidir. Ve bizim ulkemizde normaldir.
Bu kadar celallenmenizin sebebi sizin olayı kendi icinizde atlatamamaniz. Kadının bir suçu yok, insanoğlu yaşadığı sürece birbirine boyle densiz sorular sormaya devam edecek.
Kendinizi gereksiz yere doldurmayın. Konuşacak şey bulamamış, bildigi yerden konu açmış
O an bayilsaydin o zaman kv ne kadar ciddi oldugunu gormus olurduGerçekten bu konu yüzünden sağlığımdan oldum ama. Aşırı üzüldüğüm bir konuydu. Kendimi biraz eziklenmiş hissettim
O an Nihal ziyagil olsam belki kıymet görürdümO an bayilsaydin o zaman kv ne kadar ciddi oldugunu gormus olurdu(saka tabi )