- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.361
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Bana adresini atar mısın sana borcam alasım geldiYa bir tek bana getirmedi hiçkimse. Ben de gidip kendim aldım.
Hatta az önce de içine karpuz doğrayıp dolaba koydum
Borcam diyince aklıma Umut Sarıkaya karikatürü geliyor istem dışı
İlk defa borcama para vererek sahip olan birini görüyorumYa bir tek bana getirmedi hiçkimse. Ben de gidip kendim aldım.
Hatta az önce de içine karpuz doğrayıp dolaba koydum
Borcam diyince aklıma Umut Sarıkaya karikatürü geliyor istem dışı
İdarecilik görevlendirmesi ile ilgili@Komik Biri i sen ogretmin degil misin? Neyin mulakati bu?
Yok o kesin kargoda kırılır. Neme lazım.Bana adresini atar mısın sana borcam alasım geldi
Mudur mu olucaktin kazansaydinİdarecilik görevlendirmesi ile ilgili
Hep erkekler var biraz da kadınlar olsun istiyorum. Afedersin kendilerini bir nane sanıyorlar.Mudur mu olucaktin kazansaydinsevgilin idari kadroda mi? Adami yerinden mi edicen. Kaynanana kalp krizi mi gecirtcen jxjxhd
Bu kızlar cin gibi Burhan bacım hemen çakmışlar köfteyi ben çok safım galibaİdarecilik görevlendirmesi ile ilgili
Burhan adami mudur koltugundan edecekti Ondan sonra da kaynana Burhanj sevmeyecekti Aslinda kader onlari birlestirmek icin boyle alengirli yollar secmisti BxbxbxBu kızlar cin gibi Burhan bacım hemen çakmışlar köfteyi ben çok safım galiba
Kendi istedi bu kaynanalı eltili işleri yapma etme dedik dinlemedi.Burhan adami mudur koltugundan edecekti Ondan sonra da kaynana Burhanj sevmeyecekti Aslinda kader onlari birlestirmek icin boyle alengirli yollar secmisti Bxbxbx
Daha bir kez görmeyle bu ne kin !İki gündür intikam planları yapıyorumOğlunu doldurup üzerine mi salsam diyorum sonra insanlığım tutuyor
Birinciye borcamla gitti. 2 ye testereyle gidicek bxbxbxDaha bir kez görmeyle bu ne kin !
Kayınvalide adayına geçmiş olsun bence. İlerde olabilecekleri düşünmek istemiyorum...