KV adayının sorduğu soru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu kırmadım söylemedim sadece o an içimden geçenleri söyledim sinirlenince hepimiz böyle şeyler düşünürüz.

Nazlı'nın Kemal'e yaptığını yap bence direk

Bende geçerdim o ne öyle komşuya gider gibi(ki genç insanlar artık daha modern şeyler alıyor)bayram da olsa tatlı alınır çiçek alınır pasta mutlaka biryerden bulunur birde tepsi almış çok kötü
Herkese aynı şeyleri yazmak istemiyorum ama yorumları okusaydiniz keşke. Saat geçti ve marketler açıktı. Ben de isterdim güzel bir hediye almak. Ama vaktim de yoktu. Elim boş gideceğine mutfak eşyası alayım dedim.

Mülakat sonucuna üzülmenizi garipsemiyorum. Hepimizin başarısızlıklar karşısındaki tepkileri bir olmak zorunda değil.

Sadece merak ettiklerim şunlar; kv adayı konuşacak bir konu bulamadı diye o konuyu açtığı için neden kötü niyetli gözünüzde?

Neden dönüş yolunda "Annenin eğitim durumu ne ki?" şeklinde bir aşağılamaya giriyorsunuz?

Neden "Oğlunu doldurup üstüne mi salsam?" diye içinizden geçiriyorsunuz?

Konudaki kötü niyetli siz olmayasınız?

Çalışıp çalışmamak herkesin kendi tercihi kimseyi yargılamak bize düşmez, meraklı demeniz fakan ds değişik yani gelini kadının ne yapsın? İyi olmasa gelinine söyle davranıyor ben evlenince kim bilir nasıl olur diye bileniyosunuz iyi olsa gelinine meraklı. Bem tek gelinim ve evde kp ve kv tarafımdan oğullarından daha cok ilgi görüyorum mesela Biri gelinine ne meraklı dese asırı sinirlenirim. Ayrıca kadına belki de sevgiliniz o kadar kötü olduğunuzu anlatmsmıştır, eğer öyle olsa daha tanışmaya gelmeden oğlu uyarırdı bu konuda hassas bahsetmeyin diye.

Sizin o konuda çok hassas olduğunuzu dusunememistir konu açmak için o aklına gelmiştir talihsizlik olmuş ama art niyet yok bence

Evet arkadaşa alınır ama yine de borcum alınmaz,tanışmaya giderken çiçek alınır,ayrıca o dediğiniz marketlerde çok güzel cheese cakeler tramisular satılıyor,onu geçtim aktüel bölümünde yine daha şık fincanlar setler oluyor,tepsi ve borcum çok kalitesiz bir hediye

Ya seni beğenmedi.Yada patavatsız boşver iyice tanı aileyi acele etme.Ben ailesinden çektim bosanacagim adamın.

Kadın bisi dememiş ki.. konu olsun diye böyle böyle olmuş demiş. Siz neden borcam aldınız ona daha çok takıldım ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…