KV adayının sorduğu soru

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese selam
Konuyu uzatmadan direkt anlatacağım. Sevgilimin ailesi benimle uzun zamandır tanışmak istiyordu. Bayramın 4. Günü sevgilimle geziye gideceğim için buluştum. O da bizimkiler seni bekliyor dedi. Haberim yoktu tabiki hazırlıksızdım. Elim boş gitmek istemedim. Giderken yol üzerinden borcam kâse ve küçük bir tepsi aldım. Gerçekten giderken çok heyecanlı ve mutluydum.
Gittik beni iyi karşıladılar, herkes birbirinden utandı kimse konuşmadı bir süre. Sonrasında babası emekli öğretmen eski çalıştığı yerleri anlatmaya başladı.
Benim aylar öncesinde işimle alakalı bir mülakatım vardı. Puanım da iyiydi emek verdim bayağı umutluyduk ama olmadı. Gerçekten aşırı üzüldüm, kan değerlerim birden dibi gördü. Erkek arkadaşım da üzüldü. Eğer kazansaydım hem daha iyi bir konumda olacaktım hem maaşım daha yüksek olacaktı. Erkek arkadaşımla aynı işi yapıyoruz , o benden daha iyi kazanıyor. Ne kadar üzüldüğümü erkek arkadaşım da biliyor. Hatta beraber gittik hastaneye. Hastanelerde akşam ettik.
Konuşurken sessizlik oldu. KV adayı birden bu konuyu açtı. Böyle böyle olmuş dedi yüzünü ekşiterek. O an başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Babası da üzülme kızım belki mülakat kaldırılır falan dedi. Ağzımdan tek cümle çıkabildi "seneye daha iyi hazırlanacağım, dersaneye gideceğim" diyebildim.
Bizimki ağzını açıp tek kelime edemedi. Ama annesine ters ters baktığını gördüm. O an kendimi çok kötü hissettim. Gözyaşlarım burnumun ucunda duruyordu resmen. Ve bütün modum gitti. Gittiğim geziden de bir şey anlamadım. Yol boyunca içime dert oldu. İçimden senaryolar kurdum erkek arkadaşıma "annenin eğitim durumu ne ki bana hesap soruyor benim ne yaptığım kimseyi ilgilendirmez evine ilk kez gelen misafire böyle sorular sorulur mu ne kadar üzüldüğümü sen biliyorsun" söyleme planı yaptım. Sonrasında boşver, konuşacak bir şey olmadığı için sormuştur dedim. Ama ne yalan söyleyeyim içime aşırı dert oldu. Abartıyor muyum? Söylemeli miyim ? Söyleyeceksem ne söylemeliyim?
Kayinvalidenizin konuyu açmış olması sizi üzmesin muhtemelen konuşacak bir konu bulmak adına böyle bir konu girişi olmuştur. Yüzünü eksitti diye yorumlamışsiniz ama belki de yüzünü eksitmedi kadının normal halı öyledir. İlk kez yüzyüze gorustugunuz için bunu bilemezsiniz. Bu konu üzerinde his durmayin. Erkek arkadaşınız ters ters bakmak yerine evet anneciğim bu yıl olmadı nasip değilmiş demek ki. @Komik Biri elinden geleni fazlasıyla yaptı zaten artık seneye deiyebilirdi.
Naçizane size tavsiyem kendinizi eksik bulsanız bile bunu dışa erkek arkadaşınız da dahi yansitmamaniz. "Seneye daha iyi hazirlanacagim, dershaneye gideceğim" demek ben yeterince çalışmadığım için olmadı demek. Oysa mülakatlarda çok başarılı insanlarda eleniyor bu bariz ortada daha fazla calissaydiniz kazanacaktiysaniz bu da yalnızca sizin ozelinizde olsun bence. İnsanlar çok başka neyi ne zaman önünüze getirirler hiç belli olmaz.

Ayy daha ilk mesajı okurken ben de B Burhan Burhanitto yeni üyelik almış dedim içimden.
Herşey o kadar benzer ki.
Anlatım tarzı, aklının çalışma şekli vs.
Konular

Bir uye vardi burada Burhan Altintop profil fotolu olan, bana ayni o vibe'i verdiniz. Yeni uyelik mi aldiniz?

Ayy :KK53: ben de aynısını düşünmüştüm.
O değil gibi ama, gitmeden bana hakaretler edip durmuştu, bu kullanıcı normal cevaplar yazıyor bana.

Ben art niyet göremedim ne bar sorduysa,sizin düşünceniz daha kötü malesef be demek senin annenin durumu ne ki beni sorguluyor diye düşünmek,ayrıca bıorcam mı alınır giderken insan bir pasta tatlı alır

Bi de bayil istersen. Mesela simdi bir arkadasimin yanindan geldim. 5 senedir 5. Kez hazirlanip sinavina girdigi ve mukakata hak kazandigi mülakattan kaldi gecenlerde 5.kez. konusu açıldı konustuk, hayirlisi dedi gecti. Ben ona kotu niyet besledigim icin mi sordum yani? Ya da ona dert oldugunu falan da sanmıyorum. Iyi misiniz siz? Travma yaratmis mesele bence sizde. Kayinvaldieyle ilgisi yok

Ben art niyet göremedim ne bar sorduysa,sizin düşünceniz daha kötü malesef be demek senin annenin durumu ne ki beni sorguluyor diye düşünmek,ayrıca bıorcam mı alınır giderken insan bir pasta tatlı alır
evet borcamdan yola çıkarsak gelin adayına göre annenin kültürsüz olduğunu da düşünürsek gelin adayı da çok elit sayılmaz 😂
konu sahibi kendince açıklama yaptı ama borcama çok gülüyorum tekrar tekrar gözüme çarptıkça😂😂
bi de konu sahibi inşallah arkadan çok dalga geçmemişlerdir borcamla ilgili sanki ben geçerdim😂😂
hakkaten borcam ne ya çeyiz görmeye giden güncü teyzeler gibi😁

annenin eğitim durumu ne ki bana hesap soruyor
Bunda bir şey yok,üzülmüş dile getirmiş.
Demek ki konusu geçti siz yokken.
Ancak böyle bir durumdan ötürü kadının eğitim hayatını sorgulamaya başlamaniz ile alakalı bir problem var açıkçası.
Kazanamadiniz,sevgilinizin annesi mi mani oldu size ?
Neden bu öfke ?
Bence sizinle zor,yakında sevgiliniz de fark edecektir.

evet borcamdan yola çıkarsak gelin adayına göre annenin kültürsüz olduğunu da düşünürsek gelin adayı da çok elit sayılmaz 😂
konu sahibi kendince açıklama yaptı ama borcama çok gülüyorum tekrar tekrar gözüme çarptıkça😂😂
bi de konu sahibi inşallah arkadan çok dalga geçmemişlerdir borcamla ilgili sanki ben geçerdim😂😂
Bende geçerdim o ne öyle komşuya gider gibi(ki genç insanlar artık daha modern şeyler alıyor)bayram da olsa tatlı alınır çiçek alınır pasta mutlaka biryerden bulunur birde tepsi almış çok kötü

Bunda bir şey yok,üzülmüş dile getirmiş.
Demek ki konusu geçti siz yokken.
Ancak böyle bir durumdan ötürü kadının eğitim hayatını sorgulamaya başlamaniz ile alakalı bir problem var açıkçası.
Kazanamadiniz,sevgilinizin annesi mi mani oldu size ?
Neden bu öfke ?
Bence sizinle zor,yakında sevgiliniz de fark edecektir.
Kesinlikle katılıyorum demek ki konu sahibi kendi üzülünce karşısındakini hunharca ezme hakkını görüyor kendinde,kadın sormuş sadece nasıl kazanamadı, bilgisiz kültürsüz tembel diye hakaret etti sanki.

e vet borcamdan yola çıkarsak gelin adayına göre annenin kültürsüz olduğda düşünürsek gelin adayı da çok elit sayılmaz 😂
hakkaten borcam ne ya çeyiz görmeye giden güncü teyzeler gibi😁
Hediye ile kültürü harmanlamanız hoş. Bir elma gönül alma. Daha güzel bir şey alabilirdim. Akşam hiç bir yer açık değildi zaten küçük bir ilde yasıyorum.işe yarar olmasını istedim ve o an o markette alabileceğim tek o vardı. Elim boş gideceğine onu gotureyim dedim. Asıl bir kutu lokum alsam teyzeler gibi olurdu🤣🤣 neden bu kadar takıldınız ki? Arkadaşlarımın evine giderken de genellikle mutfak eşyası alırım.

Hediye ile kültürü harmanlamanız hoş. Bir elma gönül alma. Daha güzel bir şey alabilirdim. Akşam hiç bir yer açık değildi zaten küçük bir ilde yasıyorum.işe yarar olmasını istedim ve o an o markette alabileceğim tek o vardı. Elim boş gideceğine onu gotureyim dedim. Asıl bir kutu lokum alsam teyzeler gibi olurdu🤣🤣 neden bu kadar takıldınız ki? Arkadaşlarımın evine giderken de genellikle mutfak eşyası alırım.
bana gelirken borcam al arkadaşınsam ama tanışmaya giderken kv ye komik olmuş cidden üzgünüm😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X