Kuzenimi aşırı kıskanıyorum

Allah'tan kotu insan degilsin, bebeginin dusmesini dileyecek kadar koca yurekli bi insansin masallah.
O beddualarin seni bulur hic merak etme.

Beddua etmedim aklımdan geçti. Sen çok iyi bir insanmısın ki? Burada mahsum rolü oynamak kolay, gerçek hayatta sizi tanımadığımız için

Beddua etmedim aklımdan geçti. Sen çok iyi bir insanmısın ki? Burada mahsum rolü oynamak kolay, gerçek hayatta sizi tanımadığımız için

Ya bebegin olmesi iyi insan aklindan gecer mi?
Senin kadar kotu degilimdir emin ol, iki cocuk annesiyim, birinin bebegi olsun diye bi gun dusunmedim.
Kiskancliktan catlayan, dogmamis bebege kotu enerji gonderen imam degil SENSIN.
Kotu birisin evet.

Kendini kuzeninle kıyaslaya kıyaslaya tükenmişsin , özgüvenin sarsılmış ,kendini yetersiz hissediyorsun
sonuç olarakta yetersizlik öfkeyi mutsuzluğu beraberinde getiriyor devam edersen sonraki aşaman kendini toplumdan izole etmek olur
Sende olmayan onda olan şeyler için neye kızgınsan affet Kuzeninle de kafanda vedalaş sal gitsin

Doktora gidin. Bebek kısmına kadar normal sayılabilecek bi durumdu daha önce duyduklarımız gibi ama çocuğunun düşmesini dilemek? Bu artık hastalık boyutunda bi saplantı bence. Kendi iyiliğiniz için tıbbi destek alın.

şöyle düşünmeni tavsiye ederim: hayattaki başarısızlığının,sevgilisiz olmanın sebebi kuzenin mi? o mutsuz olunca senin hayatındaki mutluluk artacak mı? benim de çok güzel bir kuzenim vardı ve bütün arkadaşlarım ona aşıktı. düğünlerde tüm gözler onda olurdu ve ben gıcık olurdum bazen. ama vefat etti ne yazık ki genç yaşında ... hem de çok acılar çekerek... elinde olmayan düşüncelerini açık yüreklilikle yazmışsın,kimsenin kınamaya hakkı yok burda. kendini sen iyileştirebilirsin. kendi hayatınıla onunkini kıyaslama bir kere. bu her zaman mutsuzluk getirir. her güzel olan mutlu veya sağlıklı olmuyor. sen kendi elindekileri bir düşün önce. kuzeninden bağımsız neler başarmak istiyosun onlara odaklan. ehliyeti çok hırs yaptıysan onu al,diplomanı hırs yaptıysan ona ağırlık ver. eşin,dostun,arkadaşın zaman zaman senden mutlu olur mutsuz olur. bu bir yarışma değil. böyle düşününce ne kötülük geçer kafandan ne de olumsuzluklara odaklanırsın.

Ya bebegin olmesi iyi insan aklindan gecer mi?
Senin kadar kotu degilimdir emin ol, iki cocuk annesiyim, birinin bebegi olsun diye bi gun dusunmedim.
Kiskancliktan catlayan, dogmamis bebege kotu enerji gonderen imam degil SENSIN.
Kotu birisin evet.

Senin gerçek hayatta ne yaptiğını bilmediğimiz için çok kolay :) Etraf senin gibi mahsum rolü oynayan insanlarla dolu. Ben en azından rol yapmıyorum. Ayrıca çocuklu olmanız neyi değiştiriyor. Çocuklu kadınlar melek mi?

Konu sahibinin bebege bir kastı olduğunu sanmiyorum . Doğmamış bebek hakkında ne kadar da kötü düşünüyor demek yanlış bence , onun istediği kuzenin sahip olduğu bir şeyden yoksun kalmasi , üzülmesi. Bebeği bebek olarak, minik masum bir canlı olarak düşünüp de istemiyor bunu ve zaten bu düşüncelerinin ardından hemen pişman oluyormuş . Bu kadar üstüne gidip daha da kötü hissetmesine yol açmak kimseye fayda sağlamaz. Tabiki böyle düşünmesi çok yanlış ama bu düşüncenin ne kadar acı olduğunun idrakinde olarak düşündüğünü sanmıyorum .

Konu sahibi siz de durumun farkindasiniz. Ailenizin yaptığı yanlışların, şu anki kıskançlığın nedenlerinin, kuzeninizin davranışlarının ve bu duyguyu kaldırmanız gerektiğinin.

Birçok arkadas demiş psikolojik destek alin, bunu ertelemeyin. Siz de kuzeninizin kadar degerlisiniz.

Çeşit çeşit terapi yöntemi var, araştırın, sizin durumunuzda hangisi daha etkili olmus, buna göre bir yardım alın.

Bir de sunu yazmak istedim bazi guzel insanlarin yasadigi acinin birazina bile katlanamayacaksiniz belki bosuna kaderin guzel olsun dememisler.

Tedavi olmak için neyi bekliyorsunuz? Bu teselliyle “aman canım kendini ezme, sende şöyle güçlü ol böyle güçlü ol”la yapacak bir durum değil. Fesatlık, kin, düşmanlık bu. Şu hayatta doğmamış bi bebekten daha masum ne var ki? Ona bile düşsün diyorsanız çok ciddi psikolojik sorunlarınız olmalı.

Degil..
Ama en azindan dogmamis bebege goz dikecek kadar kotu ruhlu degil cogu.
Kotu oldugunu kabul etmiyorsun o zaman hasta ruhlu oldugunu kabul et ve tedavi ol.
Hem sanane benden, konu senin fesatligin.
Istisnasiz her uye saglikli olmadigini kimisi de kotu biri oldugunu soyluyor sen hala burda kafa bulma pesindesin.
O kuzeni keske uyarabilsek, etrafinda senin gibi biri oldugu icin.

Dinime söven müslüman olsa
Senin yediğin haltlar vardır elbet ama tabii mahsum rolü yapmak kolay ekran arkasında. Senin gibiler sol gösterip sağ vuruyo. Kim bilir gerçek hayatta ne haltlar yiyosun

Şeytanın vesvesesine yenik düşmüşsün.Çok yazık...Kuzeninin yerinde olmak istemezdim.Kim bilir seni ne kadar seviyor ve mutluluğunu paylaşıyor.Karnındaki bebeği hiçe sayacak kadar kör etmiş nefsin seni.Allah acil şifa versin

O kadar gore bi konu ki içim daraldı. Bu kadar hayıflanacağına daha çok çalış, cildine daha çok bakım yap kendine daha çok dikkat et ne bileyim onun seviyesine ulaşmak için değil ama kendin için

Sen neden ezikleniyorsun? Herkes Adriana Lima olcak diye birşey yok.Eminim sende güzel bir bayansındır ancak onunla ilgilenmekten kendi farkına varamamissin.Ben böyle milleti kıskanan insanları sevmiyorum bak sana bir abla tavsiyesi vereceğim.Sayet çok çirkin bile olsan sen kendini olduğun gibi sev..Kabul et.Kendini geliştir,değiştir..Pembe ruj sürme de git kırmızı sur
Saçın uzun olmasın da kısacık olsun.Kendini yenile, değişime açık ol.Hep aynı parfümü kullanıyorsan git bambaşka bir parfüm kullan.Allah herkese akıl vermis.Su yazıyı bu kadar düzgün yazabildigine gore akıllısın belli.Milletin ne yaptığına kafa yorana kadar dersine çalış.Ayaklari yere basan bir kadın ol ve hayattan ne istediğini bil.O zaman kocan da olur sevgilin de.Sen nasıl bir insan olmak istiyorsun ? Önce buna karar ver.Kin dolu kıskanç fesat lanet pislik.. Yada yüreği güzel insanlarım iyiliğini isteyen yardımsever iyi niyetli..Canım milleti kıskanma çünkü hiç güzel bir davranış değil üstelik doğmamış bir bebeğe keşke dusse demen hiç sağlıklı değil.Onune bak, niyetini duzelt..Gerekirse yardım all ama kendini kendin olduğun icin sevdiğin gün hayat sana da guzel sürprizler yapacaktır.

Benim kuzenim de dünya güzeli. Valla hoşuma gidiyor.yerim onu ben :)

Aynı genleri taşıyoruz. Ben onun gibi değilim ama buna takılmıyorum . Benim de kendimce güzel şeylerim var; üniversite mezunuyum,okuyan ögrenmeyi seven bir insanim.

Bu duyguların olmasi normal ama sizinki aşırı geldi bana. Bu kadarını hiç duymamıstım.

Okuduğum en güzel yorum en yardımcı olabilecek yorum. Allah razı olsun

Konunuzu okudum elimde olmadan böyle hissediyorum dediğiniz için yorum yazmak istedim.elinizde değilse böyle düşünmek,üzerinde fazla durmayinki o düşünceler büyümesin.gerekirse fazla gorusmeyin kuzeninizle.birde büyüklerin hatasida var sizi fazlasıyla karsilastirmişlar,sizde onun harika olduğuna kendinizin ise tam aksi olduğuna inanmışsiniz.yaniliyorsunuz.sizde güzel düşündükçe kendinizi geliştirdikçe ve Rabbimizin vermiş olduğu nimetleri gördükçe ve buna sukrettikce dünyanın en güzel insanı olursunuz.

Masum bir bebeğin ölmesini isteyebildiğine göre tam psikolojin bozuk bence ! İnsanlara zarar vermeden onlarla iliskini kesip acilen psikiyatra gitmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…