Kuzenimi aşırı kıskanıyorum

İnsan bu kadar kötü kalpli olmamalı
Bir Yaşam koçuna git hayatında hedefler belirle

Güzellik kıskanılır,imrenilir, özenilir evet ama her çok güzel insanın hayatı da çok güzel olmuyor. Çünkü insanlar tamamen güzelliğe bakmıyor. Yani sizin kuzeniniz güzelliğinden dolayı bunlara sahip olmuş değildir, bahsettiğiniz hayat zaten normal standart bir hayat. Sizin de kavuşmayacağınız ne belli üstelik daha genceciksiniz de. Eğer yanınızda sürekli ona iltifat edilmesi sizi incitiyorsa, kafaya ister istemez takıyorsanız da mesafenizi sürdürmeye devam edin. Psikolojik tedavi almanız da iyi olur bence.

Koç Burcu olarak çok tesüf ederim :) lütfen ama koçlara genelleme yapmayalım
:)))) aynen Koç burcuyum ama hayatım boyunca kimseyi kıskanmadım, bunun burçlarla alakası olduğunu sanmıyorum, karakterle ilgili.

Bu arada hanımlar lütfen yorumlara dikkat edelim, mazallah banlanırsınız üzülürüm

Ben de bekarken kuzenimi kiskanirdim. Benden guzel, benden akilli, benden zeki idi. Benden önce evlendi, o zaman da kiskanmistim )))
Şuan evliyim, esim yakisikli, dunyalar tatlisi kizim var. Bosuna kiskanmisim ))) Simdi de bazi yakinlarim beni kiskaniyor. Bana gore normal bir şey.
Bebekle ilgili kotu dusunmeniz sizin kotuluk yapacaginiz anlamina gelmiyor ama calisin kuzeninizle fazla yakinlik yapmayin, anca kendinize kotuluk yaparsiniz. Ozguveniniz sifirda olur ...

Son düzenleme:
Bebeği ölsün, düşsün kısmına kadar bir nebze de olsa empati kurabildim. Ancak o kısımda ruhsal problemleriniz olduğuna kanaat ettim. Zira size hiçbir kötülüğü olmayan biri için böyle bir şey istemek... Ki kötülüğü dokunsa bile bebeği ölsün istemez "normal" düşünebilen insanlar. Tedavi olmanız gerek, çok ciddiyim. Bu kadar hasetlik size zarar verir.

Benim de sizin gibi bir kuzenim var. Birlikte büyüdük. Yıllarca onu idare ettim. Dost olduk ancak bu benim sayemde oldu. Her durumda, her hasetliğini idare ettim görmezden geldim. Abimin düğününde ondan daha güzel olduğumu düşündüğü için olay çıkardı. Sustum. Yeğenimin doğumunda olay çıkardı, sustum. Kendi nikahımda olay çıkardı sustum. Daha ergenlik dönemimizde ortak bir tanıdığımız bana "ne güzel kızsın sen" dediği için saçma sapan bir şeyden dolayı kavga çıkardı, sustum. Yıllarca ona hiçbir kötülüğüm olmadığı halde onu anlamaya çalıştım.

Kendisi 30 yaşında bekar. Ben de 31 yaşındayım evliyim ve bir oğlum var. Yıllarca idare ettim. Ta ki hasetliğini oğlumun üzerinde göstermeye çalışana kadar. Bu noktada susmadım, susamadım. Zira artık mevzu benim güzelliğim, zekam ya da başarım değildi. Mevzu, günahsız masum bir çocuk üzerinden hasetlik kusmaktı ki bunca yıldan sonra susmadım. Şimdi özür diliyor, tekrar dost olmak istiyor vs.

Siz masum bir bebeğin ölmesini istiyorsunuz farkında mısınız? Keşke aklınızdan geçenleri bilse o insan ve sizinle görüşmese...

Sizi, diğer tarafa geçince de anlayamıyorum. En yakın çocukluk arkadaşım inanılmaz güzel bir kızdı. Kariyer olarak da çok iyi yerlere geldi. Bir kez bile kıskanmadım. Zira değiştirilemeyen şeyler vardır. Güzellik, zeka, yetenek gibi. Bunlar hasetlik yapınca elde edilebilecek özellikler değil. Vardır ya da yoktur. Bu durumda hasetlik yaparak, kalbi karartmanın manası yok.

Çok uzattım farkındayım ama kusura bakmayın sizin gibi insanları ben hayatımdan uzak tutuyorum. Kendini geliştirmek için uğraşmak yerine öteki insanlara hasetlenen insanları sevmiyorum. İnşallah kuzeniniz de sizden uzak durur.

Ufak tefek kiskancligin artik kine donusmus daha karnindaki bebege beddua etmeye kadar gitmis durum... acilen doktora git... kusura bakma ama kademe kademe yukseliyor kinin normak degilsin

Ahh ahh seni o kadar iyi anlıyorum kii insanızz hepimizz kiöse kötüsün fesatsın demesin demelerine hakları yok kimsenin bu adil olmayan hayat bizim suçumuz değil insan kıskanıyo onda var bende niye yok diye hadi bikaç şey olmaz anlarım mesela güzel değilsindir sevgilin yomtur evlenememişindir ama bari bi iş olsa ya da ne biliyim bir araban bunlardan biri bile olsa insan umutsuzluğa kıskançlığa düşmez bu dünya hiç adil değil Allah kimine Her seyi veriyoda kiminede hiçbi şey size önerebileceğim tek şeyy gmrmeyin konuşmayın gördükçe konuştukça bu daha artıcak gıpta ettiğim kişilerle ne konusuyorum ne görüşüyorum böylelikle aklıma daha az geliyor hem kendimi yiyip bitirmiyorum hem başkalarının günahına girmiyorum sizde böyle yapın her şey iyi olmasa bile en azından akla az geliyo hiç değilse

Çok merak ettim.bu kadar kötü hain fesat birisin ve o kuzeninin yüzüne bakacak yüzü nasıl buluyorsun kendinde.Allah bilir yanında mıç mıç canim cicim dersin yüzsüz bir şekilde

Sadece bu dunyaya bakarsak adalet yok deriz.
Fakat o guzel olan insanlarin ne yasadigini bilmiyorsunuz ornegin konu sahibi yakisikli demis fakat belki esini aldatiyor kizin haberi yok ya da belki kiz esini sevmiyor.

Yakisikli olup efendi gozuken gozu disarida o kadar cok insan var ki ve bu insanlar evli yani belki eslerinin haberi yok..

Evi arabasi esi olup cocugunda problem olan da var veya sagliginda problem olan da var.

Rahat olun uzulmeyin adalet yok diye guzel olan basarili olan insanlar da mutsuzlar aci cekebiliyorlar aci cekmiyorsa da oteki tarafi dusunmek lazim..

Tabiki haklısınız herkesin bir derdi vardır elbet kimsenin hayatı dört dörtlül değil benim demeye çalıştığım Allah kimine iki dert veriyosa kiminede beş veriyor eşit olmayan bu aslında hal böyle olımca insan elinde değil sorguluyo çok sorgulamakta iyi değil insan hayattan soğur zaten yapılacak en iyi şey görmemek duymamak konuşmamak ben arkadaşa bunu önerdim sadece

Anladim o zaman soyle cevap vereyim dertler ya isledigimiz gunahlardan dolayi gelir kefarettir veya oteki taraf icin cennet vesilesidir derdi buyuk olanin mukafati da buyuk olur.

Ya ben de o kısımda error verdim, hiç normal değil.

Allah o kuzeninizi sizden uzak etsin yazık kıza resmen gizli düşmanısınız

Ister karma de, ister men dakka dukka de farketmez.. boyle dusundugun surece hep tribunde kalacaksin konu sahibi.. bebege bir sey olmaz emin olabilirsin, kocasi yakisikli diye aldatmasi da gerekmez muhtemelen on numara bir hayati da vardir.. bu gidisle sen hep izleyici olarak kalacaksin haberin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…