Kuzenimi aşırı kıskanıyorum

Bakın kuyuya bir taş atıcam, ama 40 akıllı çıkaramayacak şeklinde bir konu yine.

Ben kötü değilim ama bebek ölsün istiyorum.

Olur da gerçekseniz ;

Hemingway'dan size gelsin.

"Başkasından üstün olmanın onurlu bir yanı yoktur. Asıl onur kişinin eski halinden üstün olmasından gelir."

Kusura bakmayın siz kötü birisiniz. Değilim demeyin. Kıskançlıkta yüksek lisans yapmış kişilerle yaşıyorum yıllardır onların bile doğmamış bebeğin ölmesini istediğini sanmıyorum hatta eminim. Not: elticik bak övdüm seni. Belki duymadın ama övdüm

Kuzenin senin onun hakkindaki dusunceleri bir bilse..
Iste nazar boyle bisey cevrenizden biri sizi asiri sekilde kiskaniyor. Bebegi dussun diye icinden geçiriyor. Boyle birseye ihtimal bile vermiyorsunu cogu zaman.
Neyse sizin icin de diyirsunuz ya istedigim hayati yaşıyor. Siz evli mutlu olsaniz o universite falan okusa bu sefer yine istedigim hayati yasiyor diyecektiniz. Hepimiz ayni anda ayni seylere sahip olamayiz. Sizde bunu kabullenin. Baskalarinin sahip olduklarindan gozunuzu cekin.

Ne olacak bebegi olse sevınecek mısınız. Ehliyetı var, cok guzel, kocası yakısıklı, bu mu yanı bu kadar kin duymanızın sebebi?Baska işiniz yok heralde kafayı takmışşınız. Önce bi doktora gidin. Okulunuzu bitirin güzelce sızınde guzel bir işiniz olsun. Bakımlı olun güzel giyinin. Sizi biraz uzak tutar kuzenimizden.

Kendi değerini kimsenin hayatına ve görünüşüne endeksleme.

Bizim bu tavsiyeleri vermemiz pek yardımcı olmaz.
Çocukluğundan bu yana gelen bir problemi buraya konu açarak aşamazsın.
Git ve tedavi ol. Yoksa kendi hayatını kaçıracaksın.

Herkes birilerinden daha güzel, daha zeki, daha rahat yaşıyor olabilir. Elindekilerin kıymetini bil.
23 yaâ daha çok genç bir yaş. Kuzenin de aynı yaştaysa bu kadar genç evlenip çocuk yapması handikap ona bakarsan.

Psikolojik destek alman şart. Psikiyatrdan değil psikologdan..
Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. "dersler ağır geliyor bunaldım" de randevu al..

Aileniz hiç sizi onunla kıyasladı mı? Yani bak o okulu bitirdi sen bitiremedin, o ehliyet aldı sen alamadin vs.
Benim bir kuzenim vardı babam çok kiyaslardi en son ciddi ciddi onu anne babası yetiştirdi , beni siz yetiştirdiniz demekki bir yerde eksikliğiniz var dedim. Ayrıca bu kıyas işine devam edersen kendi öz ve öz kuzenimden ciddi anlamda nefret etmeye başlayacağım dedim.
Sonra bir daha asla mevzusu olmadı.

Evet bebek ile olan düşünceleriniz çok üzücü .. sizi bu raddeye getiren duygular yemiş bitirmiş .. ozguveninizi tekrar kazanmaniz lazım. Bunun içinse birseyleri başarmak gerekiyor. Yani iş size dusuyor

Dışardan çok mükemmel hayatı olabilir ama içerden baktığınızda bir çok sorunu olabilir. herkesin hayatı, düzeni kendine. Sizi bu kadar etkiliyorsa uzak durun. Akşam işiniz çıksın, eve geç gidin mesela. Kendinize yönelin. Olmadı yardım alın, farkındasınız duygularınızın, farkındalık sayesinde aşacağınıza inanıyorum.

Bir akrabam var, aynen sizin gibi.
Bir gün bize geldiler.
Bende dar spor bi alt ve üzerinde straptez penye bir üst vardı.
Kapıdan girdi kıpkırmızı oldu, ben seni çok kıskandım ve kıskanıyorum dedi.
Annemle şok olduk.
O gün bugündür görüşmeyi kestim kendisi ile.
Evlendim nikahıma gelmedi bahanesi regl olmuş, regl olunca dışarı çıkmazmış.
Evime gelmek çok istedi kabul etmedim.
Babası rahmetli oldu eşimle birlikte gittik eşimle beni gördü kıpkırmızı oldu renkten renge girdi. Eşim bile anladı.
Allah sizin gibi insanların içine hidayet versin, iyilik versin, şevkat versin.

Kıskançlık insanın doğasın da var gayet normal

Sizin bu şekilde hırslanmanıza sebep olan şey muhtemelen çevre.Dış güzelliğe bunca anlam yüklenip kıyaslamalar yapılınca kişi eğer yeterli güçte değilse ciddi nefret dolu birine dönüşebilir.İnsanların yüzeysel güzelliği nasıl değerlendirdiğini eskiden beri anlayamayan biriyim.Şu güzel mi denildiğinde verecek cevabım bile olamayabiliyor çoğunlukla, hele de tanımadığım bir kişi için bu soru soruluyorsa.Çünkü kafamda güzellik ve kişilik bir bütün oluşturmuş, bunları birbirinden ayırıp karar vermek çok zor oluyor.

Kitaplar okuyun, vizyonunuzu geliştirin, aynaya baktığınızda yüzeysel görselinizi değil, kimliğinizle ve kişiliğinizle birlikte bir bütünü görün.Kıskançlığınız o noktada hafifleyecektir.Kuzeninizi sevmeye başlarsanız insanların söyledikleri çok güzelmiş cümlelerine, olumlu dönüş yapmaya başlarsınız.Sizin bu cümleden incindiğinizi fark eden pek çok insan bunu size karşı kullanıyor olabilir.Samimiyetle taktir ettiğiniz görürlerse artık sizi incitmediğini anlayıp bunun üzerinde çok durmayabilirler.Ama öncelikle vizyonunuzu genişletin.İnanın çok fayda sağlayacak.

İlla bir şey düşecekse başınıza kuzeniniz kadar taş düşsün desem yine de banlanırmıyım. Bakın demedim desem diyorum nolur banlanmıyım:)

İşte böyle kötü niyetli olduğunu için bir baltaya sap olamıyorsunuzdur, kuzeninizin dışı kadar içi de güzel demek ki, ben de hamileyim şuan ve gerçekten çok kızdım sizin bu düşünceniz hem çok çirkin, hem acımasızca, hem de adice , Siz bu kafayla kuzeninizin mutluluklarını ancak seyredersiniz.

Kızlar ben hayata ne o kıza ne o bebeğe kötü bir şey yapabilirim. Ben o kadar kötü birisi değilim cani değilim. Sadece aklımdan geçiyor... keşke düşse diye sonra da kendime Allahım sen ne iğrenç bi insansın diyorum kendime küfür ediyorum.
Bize her geldiğinde bana ne kadar kilo almışsın. Sivilcelerinin bu yaşta çıkması normal mı. Saçlarını şöyle böyle yap belki bir erkek seninle ilgilenir diyor şakasına gibi ama açıkcası zoruma gidiyor. Laf dürtüyor her geldiğinde... Ben cani değilim mahsum bir bebeğe mahsum bir kadına asla kötülük yapmam ama aklımdan geçen de o yalan söylemeden doğrusu o..
Size anlatıklarımı gerçek hayatta kimseye diyemem.
Uzaklaşmak istiyorum o kızdan ama olmuyo heryerde karşılaşıyoruz. Aynı arkadaşlarımız aynı a

Bebeğine zarar gelmesini istemenizin sebebi, maksat kuzeniniz üzülsün. Bence onun hakkında iyi düşünceler düşünün. Çünkü negatif enerji dolusunuz ve sizin işiniz rast gitmez. İyi bir hayat, eş vs istiyorsanız önce iyi kalpli olmalısınız.

bende de var senden bi tane.. hayatımın 10 yılını çaldı.. ailem rica etti affettim ama yok yine durmadı bastım tekmeyi... nefret kelimesi az kalıyo hislerimin bi tarifi yok... insanların hayatlarından burnunuzu çekin ya kendi hayatınıza bakın. çok kötü bişey bu kötü enerji yollaman bile bebeğine kendisine hayatına etki edebilir. biraz kendinle ilgilensen bunların hiçbirini hissetmez ve yaşamazdın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…