Kuzenimi aşırı kıskanıyorum

Ayrica o bebek düşse vebalini nasıl vereceksiniz? Sevinecek misiniz? Benim de hayatımda var sizin gibisi. Master yapıyorum diye beni üst düzey bilim insanı olarak görüyor:işsiz:. 21 yaşında lisanstan mezun olmuşum. Tek kafaya taktiği şey bu, benim de belki de benim hayatımda tek iyi giden şeydi . Kendisi gayet güzel bir kız, maddi durumu çok çok çok iyi. O 300 liraya parfüm alırken, ben okula giderken yol paramı hesaplıyorum. Bir okulu halledemedi onda da bana göz dikmiş (belli ediyor). Şimdi benim okulum hiç iyi gitmiyor, çekin gözünüzü hayatımızın üzerinden negatif enerjinizden. Hatta öyle göz koymussunuz ki kendi avantajlarinizi görmüyorsunuz. Kim bilir ne kadar iyi imkaniniz var ama kuzene bakmaktan bunu göremiyorsunuz. Sizin gibi yurtdisinda yaşıyor olmak bile(öyle tahmin ettim) Türkiyede kaç insanin hayali biliyor musunuz?

Kuzeninizi sevmemenizi geçtim, yüzüne gülüp bu kötü şeyleri düşünmenizi bile geçtim doğmamış çocuğun ölmesini istemenizi aklım almıyor, düşman olsa bebek, çocuk karıştırılmaz işe.Sizinki kiskanmayi geçmiş herkes gönlünün ekmeğini yer.Allah yardımcınız olsun da kalbinizin kirini temizleyin.

Ayrica o bebek düşse vebalini nasıl vereceksiniz? Sevinecek misiniz? Benim de hayatımda var sizin gibisi. Master yapıyorum diye beni üst düzey bilim insanı olarak görüyor:işsiz:. 21 yaşında lisanstan mezun olmuşum. Tek kafaya taktiği şey bu, benim de belki de benim hayatımda tek iyi giden şeydi . Kendisi gayet güzel bir kız, maddi durumu çok çok çok iyi. O 300 liraya parfüm alırken, ben okula giderken yol paramı hesaplıyorum. Bir okulu halledemedi onda da bana göz dikmiş (belli ediyor). Şimdi benim okulum hiç iyi gitmiyor, çekin gözünüzü hayatımızın üzerinden negatif enerjinizden. Hatta öyle göz koymussunuz ki kendi avantajlarinizi görmüyorsunuz. Kim bilir ne kadar iyi imkaniniz var ama kuzene bakmaktan bunu göremiyorsunuz. Sizin gibi yurtdisinda yaşıyor olmak bile(öyle tahmin ettim) Türkiyede kaç insanin hayali biliyor musunuz?
Var öyle kem gözler.insan hissediyor iişin rast gitmesin diye bakıyorlar gözüne.mutsuz oldugunu süründüğünü görseler gözleri ışıldıyor yalan merhametleri batsın.

Masum bir bebege karsi kotu dilekleriniz dogal olarak tepki gormus ve haklilar.

Herkesin bedeni ruhu karekteri farklidir.
Inanciniz varsa Allah herkese farkli guzellikler nasip etmistir yetenegi vardir.
Kimisi guzeldir ama anne babasi problemlidir veya gecmiste yasadigi problemler olmustur size anlatmamistir.

Herkesin imtihan cesidi ve zamani farklidir.
Belki ilerde problem yasiyacak ama buna karar veren Allahtir.
Allah her seyin iyisini bilir merak etmeyin.

Guzel olmayinca masum bir bebege bile dusman olan siz kendinizi dusunun.
Belki kuzeniniz oyle biri olmadigindan disi da guzeldir. :)

Evet küçüklümden beri beni onunla kıyaslarlıyorlar. Sen bunu yapamadın o yaptı sen beceriksizsin o becerikli sen salaksın o akılı sen beğinsizsin o zeki...
Herzaman onunla kıyasladılar beni herzaman. O sevdiğim erkek bana kuzenin ne kadar güzelmiş değince dünyam yıkıldı.

Kuzeniniz size bir şey söylediğinde cevabını verin, sivilcen mi çıktı dediğinde evet çıktı bir sorunun mu var deyin; ailenizde de çok hata var bu konuda. Kıyaslamak kadar kötü bir şey yok.

Merhaba arkadaşlar yeni üye değilim ama yeni hesap açtım. Bu mesajı okuduktan sonra kesin bana çok iğrenç bir insanmışım gibi davranacaksınız biliyorum ama elimden gelen birşey değil...
Benim bir kuzenim var küçüklüğümüz hep birlikte geçti herşeyi birlikte yapardık neyse büyüdük aramız açıldı ama yine görüşüyoruz mesajlaşıyoruz neredeyse her hafta. O kusursuz bir güzeliğe sahip. Nereye onla gitsem illa bir "maşAllah kuzenin nasıl güzel " alırım. Gerçekten dünya güzeli. Gizlice sevdiğim erkek bile bana kuzenimin çok güzel olduğunu söyledi... ve ben yıkıldım.
Kendisi evlendi, haliyle kocası da çok yakışıklı. Ikisininde işi var, çalışıyorlar. Yurtdışında oturuyorum, burada ehliyet almak çoook zor kuzenimin ehliyeti var.
Benim tüm hayal ettiğim ve yapamadığım alamadağım herşeye sahip... şimdi hamile olduğunu öğrendim benim se daha hiç sevgilim olmadı (23 yaşındayım). O bana geldiğinde mutluluk gözlerinden okunuyor. O hep mutlu ben ise onun mutluluğuna şahit oluyorum.
23 yaşındayım ve hâla üniversite 2 ye gidiyorum çok sınıfta kaldım beğinim yok kapasite yok... kuldan saklasam bile Allahtan saklayamam. O karnında duran bebekle ilgili hiç güzel şeyler düşünmüyorum. Allahım affet beni. Diyorum ki keşke düşse bi şey olsa sonra da diyorum ne zaman ben böyle kötü bir insan oldum kendine gel diyorum. Ama insan kendine yalan söyleyemiyor işte içimden gelen bu. Yemin ederim ben kötü bir insan değilim ama iş bu kıza gelince kıskançlıktan aklıma gelen kötü şeylerden tiksiniyorum..
Ve kuzenim bu akşam bize gelecek kocası ve annesiyle birlikte...

Içimi açtım size bundan başka kimseye bahsedem.
Bence etrafınıza değil kendinize odaklanın.onunla değil kendinizle yarışın.güzel olmak ne ki güzel görünmedikten sonra...insan duruşuyla bakışıyla hayata bakışı çevresine kattıklarıyla güzeldir.içinizde bir kor var resmen o sizi yakar.yüz ifadenizi çirkinleştirir.dış güzellik allahtandir ama başarı insanın çabasını gerektirir.kısa bir sure sonra onun sahip olduklarına sahip olsanız ve dileğiniz gerçekleşmiş bebeğini kaybetmiş olsa kendinizden utanma mısınız?
Ama bir bakıma dürüstlüğünüzü takdir ettim.

Sen hemen randevu al bu psıkologa git. Benım kuzenımde evlendıgımden beri benle ırtıbatı kesti kıskanıyormus. Belki o da böyle düşünüyordur. İgrenc

Yahuuu size yapılan kötülük ne diye okudum okudum ortada bir şey de yok.
Bu kıskançlıktan öte iğrenç bir kin olmuş.
Kadının tek suçu çok güzel olmak, çok yakışıklı koca bulup mutlu olmak öyle mi?
Vayy arkadaş!!

Merhaba arkadaşlar yeni üye değilim ama yeni hesap açtım. Bu mesajı okuduktan sonra kesin bana çok iğrenç bir insanmışım gibi davranacaksınız biliyorum ama elimden gelen birşey değil...
Benim bir kuzenim var küçüklüğümüz hep birlikte geçti herşeyi birlikte yapardık neyse büyüdük aramız açıldı ama yine görüşüyoruz mesajlaşıyoruz neredeyse her hafta. O kusursuz bir güzeliğe sahip. Nereye onla gitsem illa bir "maşAllah kuzenin nasıl güzel " alırım. Gerçekten dünya güzeli. Gizlice sevdiğim erkek bile bana kuzenimin çok güzel olduğunu söyledi... ve ben yıkıldım.
Kendisi evlendi, haliyle kocası da çok yakışıklı. Ikisininde işi var, çalışıyorlar. Yurtdışında oturuyorum, burada ehliyet almak çoook zor kuzenimin ehliyeti var.
Benim tüm hayal ettiğim ve yapamadığım alamadağım herşeye sahip... şimdi hamile olduğunu öğrendim benim se daha hiç sevgilim olmadı (23 yaşındayım). O bana geldiğinde mutluluk gözlerinden okunuyor. O hep mutlu ben ise onun mutluluğuna şahit oluyorum.
23 yaşındayım ve hâla üniversite 2 ye gidiyorum çok sınıfta kaldım beğinim yok kapasite yok... kuldan saklasam bile Allahtan saklayamam. O karnında duran bebekle ilgili hiç güzel şeyler düşünmüyorum. Allahım affet beni. Diyorum ki keşke düşse bi şey olsa sonra da diyorum ne zaman ben böyle kötü bir insan oldum kendine gel diyorum. Ama insan kendine yalan söyleyemiyor işte içimden gelen bu. Yemin ederim ben kötü bir insan değilim ama iş bu kıza gelince kıskançlıktan aklıma gelen kötü şeylerden tiksiniyorum..

Ne iğrenc düşünceli insansın . Yarin birgün sana çocuğu bıraksa sen çocuğa da birsey yaparsın . Demek ki düşmanı dışarda aramayacaksın

Bebekle ilgili kısımda düşüncelerinizi hayretle okudum onun dışında ise muhtemelen siz zaten takıntılı birisiniz ve çevreniz sizi sürekli kuzeniniz ile kıyaslayarak sizin takıntılarınızı arttırmış. incelikle bir psikoloğa gidin kuzeninize takıntınızın sebebini bulun sonrası zaten gelir. kuzeninizi düşünmeyin onun övüleceği ortalmlarda bulunmayın. kusura bakmayın da bana siz kuzeninizi çok büyütüyorsunuz gibi geldi. çok gençsiniz ünvde de biter işe de girersiniz hayatınıza doğru insanı da alırsınız. misal benim hayatım 25-26 yaşından sonra düzene girdi. hiç mi yaptığınız iyi şeyler yok kendinize her gün yaptığınız 3 iyi şeyi söyleyin. çok iyi kek yaparim, çok iyi şarkı söylerim vs. siz kendinizi iyi tanımadan kafanıza takmışsınız bir kuzen toplayın kendinizi .

Kuzeni ne kadar abartmışsınız. Dünya güzeli falan.. hollywood Star’ı gibi anlattınız resmen. Ya da Barbie ve Ken çifti. biz görsek eminim hayran kalmayacağız. Onu beğenenler kim? Güzellik yarışması jürisi mi?

İnsanın aklından bazen olumsuz duygular gelip geçer ancak bunu ilan etmeniz gerçekten büyük cesaret işi. Kendi hayatınıza odaklanın bence. Hedefiniz kuzenin hayatını kurcalamak değil, kendi hayatınızla ilgili olsun.

O karnında duran bebekle ilgili hiç güzel şeyler düşünmüyorum. Allahım affet beni. Diyorum ki keşke düşse bi şey olsa

bahsetmelisin.
Acilen bir psikologa gidip bahsetmelisin hem de.
Cunku kiskanclik, keske benim de olsa duygusu falan hissetmekle baslayip, o insanin kotulugunu isteme noktasina kadar gelmis.
Hem de evlat acisi yasamasini istiyorsun.

Tedavi olman lazim artik bu suc islemeye dogru gidebilir eger bu asiri duygunun onunu onlemini almazsan, yarin bir gun bu kiza zarar vermek de icinden geçerse senin icin cok gec olur. Yardim al.

Ve kizla gorusme. Bahane bul sokaga cik, daha fazla kendini doldurma kizin hayatini gorup de...

Ay Allahim ya, insan diyor ki acaba bizim etrafimizda da boyle dusunen kisiler var midir?

Sizinki kiskancligin otesinde bir durum. Psikolojik rahatsiz oldugunuzu dusunuyorum cunku saglikli seyler dusunmuyorsunuz.

Bedduaya inanmam ben. Allah’a emanetiz hepimiz. O yuzden bebege olan dualarinizdan igrensem de o bebegin ustunde anasinin babasinin hakki oldugundan ve Allah a emanet oldugundan icim rahat. Ancak bu negatif dusunceler doner dolasir sizi bulur. Ki oyle de gorunuyor. Kendinizi sinifta kalmis, ve dikis tutturamamis gordugunuzden belli zaten mutsuz dilekleriniz hep sizi bulmus.

Mutlaka psikolojik destek alin. Ve herseyden once bu kizla gorusmeyi kesin

igrenc bir insan degildi sadece ruhunu seytana kaptirmissin vesvese etmesine izin verme hem her insan cok guzeldir eminm sendw cok. guzelsindir. sende bir gun evlenecek colugun cocugun olcak biraz allaha yakinlassan dua etsen. rabbim icindeki. hasedi alsa. beni .dinle sen

Kızlar ben hayata ne o kıza ne o bebeğe kötü bir şey yapabilirim. Ben o kadar kötü birisi değilim cani değilim. Sadece aklımdan geçiyor... keşke düşse diye sonra da kendime Allahım sen ne iğrenç bi insansın diyorum kendime küfür ediyorum.
Bize her geldiğinde bana ne kadar kilo almışsın. Sivilcelerinin bu yaşta çıkması normal mı. Saçlarını şöyle böyle yap belki bir erkek seninle ilgilenir diyor şakasına gibi ama açıkcası zoruma gidiyor. Laf dürtüyor her geldiğinde... Ben cani değilim mahsum bir bebeğe mahsum bir kadına asla kötülük yapmam ama aklımdan geçen de o yalan söylemeden doğrusu o..
Size anlatıklarımı gerçek hayatta kimseye diyemem.
Uzaklaşmak istiyorum o kızdan ama olmuyo heryerde karşılaşıyoruz. Aynı arkadaşlarımız aynı a
seni uzen bir sozun karsiligini verebilirsin ki vermelisin de. Bak bana arkadasin annesi demisti ki az kilo ver evde kalirsin boyle sisman olursan. Ben de dedim ki beni begenen boyle begenir sen kendi kizinin istikbali ile ilgilen.

Ver cevabini geç yani, guzel olan da olmayan da hatta cahil olanlar bile elestiri yapiyor bu hayatta, herkese gereken cevabi vereceksin, icin rahat olacak, kendi kendini yemeyeceksin.

Allah'tan kotu insan degilsin, bebeginin dusmesini dileyecek kadar koca yurekli bi insansin masallah.
O beddualarin seni bulur hic merak etme.

X