E seni eziyorsa sen de onunla takılma olsun bitsinPeki başarılı olup güzel olup mutlu olunca kendinizden çirkin beceriksiz insanları neden hor gürüyorsunuz?
Tamam biz iğrenç insanlarız peki siz ? Neden hep bizi eziyorsunuz ?
Var öyle kem gözler.insan hissediyor iişin rast gitmesin diye bakıyorlar gözüne.mutsuz oldugunu süründüğünü görseler gözleri ışıldıyor yalan merhametleri batsın.Ayrica o bebek düşse vebalini nasıl vereceksiniz? Sevinecek misiniz? Benim de hayatımda var sizin gibisi. Master yapıyorum diye beni üst düzey bilim insanı olarak görüyor. 21 yaşında lisanstan mezun olmuşum. Tek kafaya taktiği şey bu, benim de belki de benim hayatımda tek iyi giden şeydi . Kendisi gayet güzel bir kız, maddi durumu çok çok çok iyi. O 300 liraya parfüm alırken, ben okula giderken yol paramı hesaplıyorum. Bir okulu halledemedi onda da bana göz dikmiş (belli ediyor). Şimdi benim okulum hiç iyi gitmiyor, çekin gözünüzü hayatımızın üzerinden negatif enerjinizden. Hatta öyle göz koymussunuz ki kendi avantajlarinizi görmüyorsunuz. Kim bilir ne kadar iyi imkaniniz var ama kuzene bakmaktan bunu göremiyorsunuz. Sizin gibi yurtdisinda yaşıyor olmak bile(öyle tahmin ettim) Türkiyede kaç insanin hayali biliyor musunuz?
Evet küçüklümden beri beni onunla kıyaslarlıyorlar. Sen bunu yapamadın o yaptı sen beceriksizsin o becerikli sen salaksın o akılı sen beğinsizsin o zeki...
Herzaman onunla kıyasladılar beni herzaman. O sevdiğim erkek bana kuzenin ne kadar güzelmiş değince dünyam yıkıldı.
Bence etrafınıza değil kendinize odaklanın.onunla değil kendinizle yarışın.güzel olmak ne ki güzel görünmedikten sonra...insan duruşuyla bakışıyla hayata bakışı çevresine kattıklarıyla güzeldir.içinizde bir kor var resmen o sizi yakar.yüz ifadenizi çirkinleştirir.dış güzellik allahtandir ama başarı insanın çabasını gerektirir.kısa bir sure sonra onun sahip olduklarına sahip olsanız ve dileğiniz gerçekleşmiş bebeğini kaybetmiş olsa kendinizden utanma mısınız?Merhaba arkadaşlar yeni üye değilim ama yeni hesap açtım. Bu mesajı okuduktan sonra kesin bana çok iğrenç bir insanmışım gibi davranacaksınız biliyorum ama elimden gelen birşey değil...
Benim bir kuzenim var küçüklüğümüz hep birlikte geçti herşeyi birlikte yapardık neyse büyüdük aramız açıldı ama yine görüşüyoruz mesajlaşıyoruz neredeyse her hafta. O kusursuz bir güzeliğe sahip. Nereye onla gitsem illa bir "maşAllah kuzenin nasıl güzel " alırım. Gerçekten dünya güzeli. Gizlice sevdiğim erkek bile bana kuzenimin çok güzel olduğunu söyledi... ve ben yıkıldım.
Kendisi evlendi, haliyle kocası da çok yakışıklı. Ikisininde işi var, çalışıyorlar. Yurtdışında oturuyorum, burada ehliyet almak çoook zor kuzenimin ehliyeti var.
Benim tüm hayal ettiğim ve yapamadığım alamadağım herşeye sahip... şimdi hamile olduğunu öğrendim benim se daha hiç sevgilim olmadı (23 yaşındayım). O bana geldiğinde mutluluk gözlerinden okunuyor. O hep mutlu ben ise onun mutluluğuna şahit oluyorum.
23 yaşındayım ve hâla üniversite 2 ye gidiyorum çok sınıfta kaldım beğinim yok kapasite yok... kuldan saklasam bile Allahtan saklayamam. O karnında duran bebekle ilgili hiç güzel şeyler düşünmüyorum. Allahım affet beni. Diyorum ki keşke düşse bi şey olsa sonra da diyorum ne zaman ben böyle kötü bir insan oldum kendine gel diyorum. Ama insan kendine yalan söyleyemiyor işte içimden gelen bu. Yemin ederim ben kötü bir insan değilim ama iş bu kıza gelince kıskançlıktan aklıma gelen kötü şeylerden tiksiniyorum..
Ve kuzenim bu akşam bize gelecek kocası ve annesiyle birlikte...
Içimi açtım size bundan başka kimseye bahsedem.
Ne iğrenc düşünceli insansın . Yarin birgün sana çocuğu bıraksa sen çocuğa da birsey yaparsın . Demek ki düşmanı dışarda aramayacaksınMerhaba arkadaşlar yeni üye değilim ama yeni hesap açtım. Bu mesajı okuduktan sonra kesin bana çok iğrenç bir insanmışım gibi davranacaksınız biliyorum ama elimden gelen birşey değil...
Benim bir kuzenim var küçüklüğümüz hep birlikte geçti herşeyi birlikte yapardık neyse büyüdük aramız açıldı ama yine görüşüyoruz mesajlaşıyoruz neredeyse her hafta. O kusursuz bir güzeliğe sahip. Nereye onla gitsem illa bir "maşAllah kuzenin nasıl güzel " alırım. Gerçekten dünya güzeli. Gizlice sevdiğim erkek bile bana kuzenimin çok güzel olduğunu söyledi... ve ben yıkıldım.
Kendisi evlendi, haliyle kocası da çok yakışıklı. Ikisininde işi var, çalışıyorlar. Yurtdışında oturuyorum, burada ehliyet almak çoook zor kuzenimin ehliyeti var.
Benim tüm hayal ettiğim ve yapamadığım alamadağım herşeye sahip... şimdi hamile olduğunu öğrendim benim se daha hiç sevgilim olmadı (23 yaşındayım). O bana geldiğinde mutluluk gözlerinden okunuyor. O hep mutlu ben ise onun mutluluğuna şahit oluyorum.
23 yaşındayım ve hâla üniversite 2 ye gidiyorum çok sınıfta kaldım beğinim yok kapasite yok... kuldan saklasam bile Allahtan saklayamam. O karnında duran bebekle ilgili hiç güzel şeyler düşünmüyorum. Allahım affet beni. Diyorum ki keşke düşse bi şey olsa sonra da diyorum ne zaman ben böyle kötü bir insan oldum kendine gel diyorum. Ama insan kendine yalan söyleyemiyor işte içimden gelen bu. Yemin ederim ben kötü bir insan değilim ama iş bu kıza gelince kıskançlıktan aklıma gelen kötü şeylerden tiksiniyorum..
O karnında duran bebekle ilgili hiç güzel şeyler düşünmüyorum. Allahım affet beni. Diyorum ki keşke düşse bi şey olsa
igrenc bir insan degildi sadece ruhunu seytana kaptirmissin vesvese etmesine izin verme hem her insan cok guzeldir eminm sendw cok. guzelsindir. sende bir gun evlenecek colugun cocugun olcak biraz allaha yakinlassan dua etsen. rabbim icindeki. hasedi alsa. beni .dinle senMerhaba arkadaşlar yeni üye değilim ama yeni hesap açtım. Bu mesajı okuduktan sonra kesin bana çok iğrenç bir insanmışım gibi davranacaksınız biliyorum ama elimden gelen birşey değil...
seni uzen bir sozun karsiligini verebilirsin ki vermelisin de. Bak bana arkadasin annesi demisti ki az kilo ver evde kalirsin boyle sisman olursan. Ben de dedim ki beni begenen boyle begenir sen kendi kizinin istikbali ile ilgilen.Kızlar ben hayata ne o kıza ne o bebeğe kötü bir şey yapabilirim. Ben o kadar kötü birisi değilim cani değilim. Sadece aklımdan geçiyor... keşke düşse diye sonra da kendime Allahım sen ne iğrenç bi insansın diyorum kendime küfür ediyorum.
Bize her geldiğinde bana ne kadar kilo almışsın. Sivilcelerinin bu yaşta çıkması normal mı. Saçlarını şöyle böyle yap belki bir erkek seninle ilgilenir diyor şakasına gibi ama açıkcası zoruma gidiyor. Laf dürtüyor her geldiğinde... Ben cani değilim mahsum bir bebeğe mahsum bir kadına asla kötülük yapmam ama aklımdan geçen de o yalan söylemeden doğrusu o..
Size anlatıklarımı gerçek hayatta kimseye diyemem.
Uzaklaşmak istiyorum o kızdan ama olmuyo heryerde karşılaşıyoruz. Aynı arkadaşlarımız aynı a
Merhaba arkadaşlar yeni üye değilim ama yeni hesap açtım. Bu mesajı okuduktan sonra kesin bana çok iğrenç bir insanmışım gibi davranacaksınız biliyorum ama elimden gelen birşey değil...