Kuzenimi aşırı kıskanıyorum

Özgüven eksikliği böyle bir şey...kendinle barışık olman lazım bununla ilgili araştırmalara gir

23 yaşındasın senin yaşın büyük değilki. aslında kuzenin çok erken evlenmiş bence. kendine hedef koy ama kuzenini düşünmeden. ünivi bitir önce. ondan sonra iş peşinde koştur. bu şekilde düşünürsen kendini köreltirsin. ben senin yaşında olsam oo neler yapardım. yaşınızın kıymetini bilin böyle boş şeylerle beyninizi gereksiz doldurmayın

Garip.dr gitmelisin
Yapman gereken birsekildd mesafe koy ve onla gorusme
Onu gormek senin ruhunuda karartiyor
Ama bu hic notmsl degil

Bebeginin dusmesi o kadina mutsuzluk verecek ve sen onun mutsuzlugunyla mutlu olacaksin kendince garip.

en azından bunu itiraf edebiliyorsun demek ki hasta değilsin, onun Allah vergisi bir güzelliği varsa sen de çok bakımlı ol, başka güzel yanlarını ortaya çıkarabilirsin bence, böylece kıskançlığın hafifleer bir parça..

Hayatım da kimseyi kıskanmadım ilk hayatımdaki insanın beni aldattığı insanı bile hele kuzenimi kıskanayım ama var senin gibiler görümcem senin gibi ben hamileyken yapmadığını bırakmadı onların oluyor benim Yok diye şimdi benim bebeğim öldü onun var çok mutlu
Ya nasıl başkalarının mutsuzluğu ile mutlu olabilme yeteneğine sahipsiniz.
Bu senin hayatın o onun
Ben kendim üzgünden bile sevdiğim insanlardan üzmemek adına kaçarım
Cidden anlamıyorum bebek o ya
İçinize kötü ruh kaçmış sizin

Valla ben de kuzenlerin arasın da en güzel olanım ki hepsi de bunu söyler kıskanmak akıllarına bile gelmedi iyi bir okul okudum çok iyi bir mesleğim var ama kuzenlerin de çok iyi kariyerleri var çok yakışıklı eşleri oldu çocukları oldu kıskanmak hiç aklıma gelmedi ama özeniyorum tabi oda sadece bebişlere herşey kader kısmet güzellikle olsaydı ohoooo

Cumartesi bize geldi yine aynı "çok kilo almışsın (49 kiloyum...) " "sana bu saç hiç yakışmamış" "ne zaman evlenmeyi düşünüyorsun bak benim bebeğim olacak" "saçlarını boya belki birini bulursun " sinirim bozuldu ama karnının büyüdüğünü farkedince fikrim doğişti. InşAllah sağlıklı elline alır. Ama yinr benim fiziğime laf ediyor beni nasıl ezeceğine düşünüyor. Neyse

Bu nasıl bir bencillik bu nasıl bir görüş bu nasıl bir şey ya ne desem bilemedim insan yazarken çekinir ya bir insanın heleki ailenizden birinin sırf güzelliğini kıskanıyorsunuz diye karnındaki bebeğine böyle çirkin dileklerde bulunmakkkk yazık ya olgunlaşmamış sağlıksız düşüncelerinizide alıp bir psikoloğa görünün bence

Bence o da sizi kıskanıyor. Bu kadar size takılması ve eleştirmesi, eksik bulmaya çalışması normal değil.

Ama siz bir silkelenin. Kendimi kimseyle kiyaslamama gerek yok, onlar onlar , ben de benim deyin. Rahatlayin. Kimseye de sizi gereksiz eleştirme izni vermeyin.

Bir bebek size ne yapmış olabilir ki de ona böyle pis düşünceler besliyorsunuz bilmiyorum ama ilk bir psikoloğa gidin bence

beğinim derken beynim demek istediğinizi tahmin ediyorum Allah herkesin kalbine göre verir.Madem o kadar iyi niyetlisiniz ve herkese bir iyilik yapıp doktora gidin.

siz kendinizi değerli hissetmiyorsunuz. kuzeniniz de sizi ezmeye çalışmış. bir arada fazla bulunmayın. size yönelik kötü eleştirilerine de aynen karşılık verin. size bir daha böyle yaklaşamaz.

sorun kendinize değer vermemeniz de. 23 yaşındasınız oldukça gençsiniz. bu denli yaşantınızı karartacak kişiler ve durumlar içine girmeyin. kendinizi mutlu eden arkadaşlar seçin.siz mutlu olursanız başkasının hayatına bakmazsınız bile.

İnsanligindan utanmalisin. Veya en yakin klinige gidip ruhsal tedavi almalisin. Bir cocugun dusmesini istemek ne demek? Insanlar gebe kalabilmek icin ne mucadeleler veriyor. Banlanma durumu olmasa sana neler yazardim da burada...yazik... once psikolojini tedavi ettir. Sonra kalbini sevgiyle doldur. Bak etrafta nasil piril piril parlayacaksin. Guzellik icten gelir...

abartılı tepkiler vermiyor musunuz? sanki kız gidip kuzeninin karnına tekme vurup düşürmeyi planlıyormuş gibi yazmışsınız. kızın kendisi de kötü düşündüğünün farkında ki buraya yazmış. Elinde olsa zaten böyle düşünmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…