Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne gibi gor görüyor ?Sevmiyor beni hor görüyor.
Dinime söven müslüman olsa
Senin yediğin haltlar vardır elbet ama tabii mahsum rolü yapmak kolay ekran arkasında. Senin gibiler sol gösterip sağ vuruyo. Kim bilir gerçek hayatta ne haltlar yiyosun
Koç burcu musunuz?Merhaba arkadaşlar yeni üye değilim ama yeni hesap açtım. Bu mesajı okuduktan sonra kesin bana çok iğrenç bir insanmışım gibi davranacaksınız biliyorum ama elimden gelen birşey değil...
Benim bir kuzenim var küçüklüğümüz hep birlikte geçti herşeyi birlikte yapardık neyse büyüdük aramız açıldı ama yine görüşüyoruz mesajlaşıyoruz neredeyse her hafta. O kusursuz bir güzeliğe sahip. Nereye onla gitsem illa bir "maşAllah kuzenin nasıl güzel " alırım. Gerçekten dünya güzeli. Gizlice sevdiğim erkek bile bana kuzenimin çok güzel olduğunu söyledi... ve ben yıkıldım.
Kendisi evlendi, haliyle kocası da çok yakışıklı. Ikisininde işi var, çalışıyorlar. Yurtdışında oturuyorum, burada ehliyet almak çoook zor kuzenimin ehliyeti var.
Benim tüm hayal ettiğim ve yapamadığım alamadağım herşeye sahip... şimdi hamile olduğunu öğrendim benim se daha hiç sevgilim olmadı (23 yaşındayım). O bana geldiğinde mutluluk gözlerinden okunuyor. O hep mutlu ben ise onun mutluluğuna şahit oluyorum.
23 yaşındayım ve hâla üniversite 2 ye gidiyorum çok sınıfta kaldım beğinim yok kapasite yok... kuldan saklasam bile Allahtan saklayamam. O karnında duran bebekle ilgili hiç güzel şeyler düşünmüyorum. Allahım affet beni. Diyorum ki keşke düşse bi şey olsa sonra da diyorum ne zaman ben böyle kötü bir insan oldum kendine gel diyorum. Ama insan kendine yalan söyleyemiyor işte içimden gelen bu. Yemin ederim ben kötü bir insan değilim ama iş bu kıza gelince kıskançlıktan aklıma gelen kötü şeylerden tiksiniyorum..
Ve kuzenim bu akşam bize gelecek kocası ve annesiyle birlikte...
Içimi açtım size bundan başka kimseye bahsedem.
Koç Burcu olarak çok tesüf ederim :) lütfen ama koçlara genelleme yapmayalımKoç burcu musunuz?
Kusura bakmayin genelleme yapmak istememistim. Sadece ayni dusuncelere sahip birini taniyorum da burcu koç olan, ondan merak ettim :)Koç Burcu olarak çok tesüf ederim :) lütfen ama koçlara genelleme yapmayalım
:)) sevgilerKusura bakmayin genelleme yapmak istememistim. Sadece ayni dusuncelere sahip birini taniyorum da burcu koç olan, ondan merak ettim :)
Bu ne demek?beğinim yok
sen bu yuzden banlanacaksan ben hic yazmayim :))İlla bir şey düşecekse başınıza kuzeniniz kadar taş düşsün desem yine de banlanırmıyım. Bakın demedim desem diyorum nolur banlanmıyım:)
Cidden yardim al, acilen dengesiz..
Ac oku konularimi gorursun naptigimi, terbiyesiz ici karanlik.
Catla hasetliginden sen.
Senin gibi hobi niyetine milleti kiskanip bebegi olsun diye dusunmuyorum en azindan.
Daha da yazma bi zahmet, bende artik yazmiyorum.
Yazdikca kahkaha atasim geliyor sacmaliklarina cunku.
Madem merak ettin suan kizimi besliyorum mesela,sende otur milletin bebegi olsun diye dusun.
Utan bence burda cemkirecegine.