Bakin örneklemek gerekirse ki kuzenler arasında bu kıskançlıklar oluyor benimde bir kuzenim vardı ayni sizkn gibi ayni yaşta oldugumuz, ki Allah var benden güzeldi herkes yolda laf atar ,teklif ederdi oda beni yanında gezdirdi ben anlayamadım yıllarca beni eziklemek için yanında bulundurdugunu,ego tatminini benimle yapiyordu onun belki 10 kere sevgilisi olduysa benim 1 tane olmadı ama ben neden benim sevgilim yok onun var demedim çünkü hayata hep ciddi baktım hep, görüş ayrılıklarimiz çoktu benimle alay eder kilomla,sacimla,yüzümle dalga geçer{ ayyy senin niye sevgilin yok nolacak senin bu halin benimkinin(o dönemki erkek arkadaşı) arkadaşlarından ayarlasak sana sap gibi dolaşıyorsun,süzük daha bir el tutmuslugun yok ,opusmuslugun yok }diye aklınca beni asagilardi ,hakkımda yalandan soyledi,arkamdan da konuştu,iftirada attı simdi bir düşünün yüz güzelliği herşey mi sizce?bence bu düşüncelere sizi sevkeden tabiki kuzenin söyledikleri de olmuş ama bunlari geçin hayata odaklanin bu hayatta ilk birincil önceliğimiz kendiniz olsun neden kıyas yapıyorsunuz evlenen herkes dünya güzeli mi bir açıp bakın gelin evi programına misal çeşit çeşit suratlar var bu isler sadece nasip meselesi,ben okuyorum sen okumuyorsun dedi tersine döndü,sen bu gidişle görücü usulü anca evlenirsin dedi onun dediği değil Allah'ın dediği oldu,çok zor günler yaşıyor ve ben çocuklarınida çok seviyorum,her daim de yanındayım herkesin kötülüğü kendine bu beni baglamaz sadece bebeğe karşı düşüncenize çok uzuldum