Arkadaşlar güzel fikirleriniz için teşekkür ederim..
İlgilenen arkadaşlarım için gelişmeleri aktaracağım..
Kuzenim yanıma geldi biraz önce çıktı.. Yine eşinden dert yanıyordu.. Benim eşimden en son aldığı borcu size söylemiştim iki gün oldu sanırım geri almıştık.. Laf arasında dedim ödemeler bunalttı belki geçenlerde benden borç almıştı falan dedim.. Kuzenim şaşkın bir şekilde ne zaman dedi.. Dedim işte hatırlamıyorum ama belli ki maddi sıkıntısı var falan dedim..
Meğerse en son eşimden aldığı 2000 tlyi kuzenimden istemiş.. Hem de bir arkadaşıma borç vereceğim ayın 15inde geri verecek diye..
Aynı şeyi kuzenime de yapmış yani.. Kuzenim de asla maddi sıkıntı değil Black her türlü borçtan haberim var aldığımız birşey de yok dedi.. Bu parayı her ne yapıyorsa benden gizli birşey için kullanıyor dedi.. Ve telefonunu da asla ortalıkta bırakmadığını söyledi.. Önceden böyle birşey yapmayan adam ne oldu da böyle yapıyor falan dedi..
Kuzenim ısrarla başka bir kadın olduğunu, hesaplarımızı birlikte yaptığımız için de bizden böyle sürekli borç isteyip akşam eve geç geldiği saatlerde kadınla falan harcadığını düşünüyor.. Aslında bunu bende düşünmüştüm ne yalan söyleyeyim.. Kredi kartlarını bilgim olur diye kullanamaz e kenardaki az buçuk her ay kalan paramıza da dokunmuyor başka bir ihtimal gelmiyor aklıma dedi..
Bende idda falan oynama meselesi üzerinde durdum ama kuzenim bir kez takılmış oraya başka şeyi kabul etmiyor..çok fazla şey konuştuk ama ben kısacık önemli noktalara değineceğim..
Benden yardım istedi.. Kimseye bahsetmeyeceğini biliyorum ama yine de söylemek isterim dedi.. Eşini takip etme kararı aldı.. Ne yalan söyleyeyim bana da mantıklı geldi..
Ama sorun şu ki onun da bebeği var.. Araç kullanmasını tam olarak bilmiyor.. Bana yanımda ol en azından akşm işten çıkınca nereye gittiğini öğreniriz dedi

Bende bir süre telefon ve bilgisayarını kontrol edip takipte kalmasını istedim..daha sonra bunu tekrar düşünürüz dedim..
Şimdi sizlere soruyorum kuzenimin istediğini yapmalı mıyım?? Açıkçası bir kadın olarak onun yanında olmak isterim ama ortada fol yok yumurta yok.. Tabi bundan eşime bahsetmedim bile..Orası da var..

Kuzenim sadece akşam nereye gittiğini öğreneceğiz hepsi bu dedi.. Yani ajan gibi kadınla basmaya gitmiyoruz hemen o moda girme dedi.. Çünkü ben bu fikri duyunca baya bi dehşete kapılmıştım