- 26 Aralık 2007
- 542
- 17
- 36
-
- Konu Sahibi bera-berrak
Sevgili bayanlar var mısınız pazar günü çocuk esirgeme kurumunda annesiz kalmış yavrucakları bir saatimizi ayırarak mutlu edelim... Burda link yada telefon numaramı verebiliyor muyum bilmiyorum benimle irtibata geçsin gelmek isteyenler...
kızlar tavşanlılıyım çok özlüyorum
merhabalar..yerlilerindenmisiniz? bende tavşanlıdan..
ayy çok sevindim sizleri burda gördüğüme bende tavşanlıdanım memleket hasretini sormayın. eşimde tavşanlılı. biran evvel tavşanlıya geri dönmek için çabalıyoruz. varmı bizim memleketimiz gibi...mirmirmirmir
Mrb arkadaşlar bende kütahyalıyım istanbulda yaşıyorum, istanbulda yaşayan başka kütahyalı arkadaşlarımız varmı?
bende tavşanlı moymulluyum bu salı cuma yüzünden ne evlilikler bitti ne kavgalar edildi
gızlaaa ben de Tavşanlılıyııım :) annem Tavşanlılı, biz de çok sık gdip geliriz göze memleketimeee :)
çok iyi olurdu ama pazar yolcuyum bu diyardan malesef katılamam. yalnız cumartesi buluşma var onu biliyor musun?
not:12 mayıs da yapılacak olan ev buluşması iptal olmuştur.bilgilerinize.ve gamzeye gittik.perişan durumda.Rabbim sabır versin.dışarıdan gelmişler.bebişin karnını doyurmuş,bezini değiştirmiş.ilk defa kendi odasına yatıracakmış.yukarıya odaya çıkıp çarşaflarını sermiş.giysilerini hazırlamış.banyo yaptırmak için aşağıya SU yu almaya inmiş.o kötü manzarayla karşılaşmış.nereden eline geçirdiyse poşeti almış ve ona dolanmış.boğulmuş,ciğerleri patlamış.(yazmak da zorlanıyorum Rabbim gani gani sabır versin.tesellisi imkansız bir durum.çok zor çok.Allah kimseye yaşatmasın.)
slm ark.bende kütahyalayım hemde tavsanlıdan,varmı tavsanlıda oturan,yalnız işin kötü yanı ben istanbulda oturuyorum,eşimin işinden dolayı:sinifsiniflsun napalım nerde ekmek yiyosan memleket orası oldu artık varsa tavsanlılı görüşelm kslar haden gali:lepi::roflol:
selamlar kızlarr tavşanlıdan hihoyyyt..geç kalmışım ben ya..
merhaba bende kütahyalıyım daha önce yazmıştım tavşanlıdan şu an samsunda oturuyorum size bişey danışmak istiyorum yardım ederseniz sevinirim biz tayin isticez ama kütahyada bizim istediğimiz okul yani biz daha çok öğretmen lisesi ve anadolu lisesi istiyoruz emette var ama internette hiç bir bilgi bulamadım emetle veya okulla ilgili emetli olan veya bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim benim merak ettiğim konu okul iyimi ve kira durumu nasıl yani kira fiyatları cevabınızı bekliyorum
SELAM VE hoşgeldin elfida.KIZLAR NABER UZUN SÜREDİR GİREMİYORUM TOPİĞE.malum dönem sonu ve yazılılar var.keyiflerr nasıl bakalım. bende orta şekerli. çok yoruldum çookkkkk. bu arada elfide tavşanlı da hangi mahalledesin.ben istasyon caddesdindeyim. bu arada tavşanlı da bi kk.buluşması yapmaya ne dersiniz.yaz tatilinde de kütahya da yapalım olmaz mııı. hihoyyytyerimseniben
slm kıslar,bende tavşalnlılıyım ama bursada oturuyorum
not:12 mayıs da yapılacak olan ev buluşması iptal olmuştur.bilgilerinize.ve gamzeye gittik.perişan durumda.Rabbim sabır versin.dışarıdan gelmişler.bebişin karnını doyurmuş,bezini değiştirmiş.ilk defa kendi odasına yatıracakmış.yukarıya odaya çıkıp çarşaflarını sermiş.giysilerini hazırlamış.banyo yaptırmak için aşağıya SU yu almaya inmiş.o kötü manzarayla karşılaşmış.nereden eline geçirdiyse poşeti almış ve ona dolanmış.boğulmuş,ciğerleri patlamış.(yazmak da zorlanıyorum Rabbim gani gani sabır versin.tesellisi imkansız bir durum.çok zor çok.Allah kimseye yaşatmasın.)
Merhabalar aranıza yeni katılıyorum ;
Gamze Allah sana kat kat Peygamber sabrı versin.. Allah rahmet eylesin, öbür dünyada şefaatçi sizlere şefaatçi olur inşallah.. Takdir i ilahi böyleymiş.. inanın çok üzüldm...
Arkadaşlar Gamze ye bende gitmek isterim başsağlığına, gidecek olanlar varsa eğer benimler irtibata geçerlerse memnun olurum .
Sebul43; Mesaj sayım 75 olduğu için özelden cevap veremedim size. Doldurunca yanıtlayacağım. Burdaki mesajınızı görünce belirtmek istedim yanlış anlaşılmaması açısından