Kütahya///43

benden(fazilet) mi bahsediliyor bakiiim.kulaklarım çınladı da.suuucum,aramıza hoş geldin.eee ceylanım nerede,ne zaman buluşuyoruz?(hafta sonu olmasını tercihimdir,bilginiz olsun kızlar.)

hosbulduk burfur,evet ceylan nerede bulusuyoruz? ben hazırım alırım bebişimi gelırım :) zaten carşıda oturuyorum heryere yakın,özellikle inci bistro :) hep k.validemın gezeklerıne özenmişimdir

burfurum hemen bir etkinilik başlatalım derimki cumartesi uyarmı ablam kardeşin gitti mi sana göre ayarlayalım haftasonu olursa ok daha iyi olur haftaiçi ara ara dükkana gidiyoruz ..nerdesin meydanda ?bebeğin nekadarlık..

bana göre olur mu hiç?yok canım herkese göre bir gün ayarlarız.önce haftaiçi mi yoksa hafta sonu mu olsun bunu belirleyelim.şirinelerin(havva) çıtırım da olabilir tabii bizi alırsa?(kalabalık olursak o açıdan söyledim)enson buluştuğumuz inci de olur.penguen,semaver bunlarda seçeneklerimiz arasında olabilir.evet kızlar önerilerinizi bekliyoruz.elimizi çabuk tutup biran önce buluşalım.bu arada zazez istanbul'dan döndü mü acaba?(bu arada gurbet kuşlarımı gönderdim.serbestim.fakat bu cumartesi gurbetçilerimizin evini toplamaya gideceğim diğer ablamla bilginiz olsun.)

Son düzenleme:
merkezde oturuyorum alipaşa mah. bir kızım var,eşim esnaf,4 senelık evlıyım,ev hanımıyım:) siz peki??
ben de merkezdeyim istasyon cad. burfurumla çook yakınız 6.5 yıllık evliyim, istanbuldan geldim, çalışmıyorum, 18 aylık oğluşum var..

Hemşooo ya sucum neyi htırlattı bana biliyormusun :) senin bana ilk atttığın mesajı
bu arada sana diyim bağımlılık yaparız biz kkda bırakmıyoruz yalnızlığına çare oluruz
valla hemşo sen yazmasan ben yazcaktım hahah benim de aklıma ilk o geldi hey gidi ne günlerdi

hosbulduk burfur,evet ceylan nerede bulusuyoruz? ben hazırım alırım bebişimi gelırım :) zaten carşıda oturuyorum heryere yakın,özellikle inci bistro :) hep k.validemın gezeklerıne özenmişimdir
ben semaver diyorum ama hilton da olabilir cocuklar rahat dolanır. ee zaman belirlediniz mi? 14 mayısa kadar buluşalım istanbula gidicem ben

evet atkadaşlar,elimizi çabuk tutup biran önce buluşalım.şimdi bir haftalık bir anket başlatıyorum.bir hafta soununda buluşma tarihi,günü ve saati belli olmuş olacak.tanıdığınız tüm kütahyalı hanımlara haber vermenizi rica ediyorum.
Şimdiii lütfen en kısa zamanda belirlenen başlıklarda görüşlerinizi belirtiniz;
(1)Buluşma günü;hafta içi yada sonu (günleriyle birlikte belirtiniz lütfen)
(2)Buluşma yeri;semaver,hilton...(önerilerinizi belirtiniz.hepimiz çocukluyuz,bunu dikkate almanızı rica ediyorum.)
(3)Yukarıdaki seçenekler belirlendikten sonra kimler katılacak birde bunu belirleyelim.
hadi bakalım kızlar herkese kolay gelsin.hepinizi öpüyorum

(1)Buluşma günü=benim tercihim haftasonu cumartesi günü saat 13:00 veya 14:00 te olması yönündedir.
(2)Buluşma yeri=semaveri tercih ediyorum.

buluşma ne zamandır benimde aklımdaydı ama bir fırsat bulup nete giremedim mayısın 5,6 hariç ne zaman derseniz banada uyar kızlar her neresi derseniz orasıda uyar. Ama çocukları düşünürsek inci uygun değil bence onlarında oyalanacağı bir yer olmalı

14 mayıstan önce herhangi bir gün uyar bana da. gün ve farketmez. saat 14 iyidir..
yer olarak da hilton diyorum (hem çocuklar için hava şartları hem de dolanabilsinler diye)

kızlar sızlerı tanımak ıcın heyecanlanıyorum:)

kızlar sızlerı tanımak ıcın heyecanlanıyorum:)
tanışırız inşallah gerisi de gelir.. biz ceylanımla bu siteden tanıştık 3.5 yıl olacak. o gün bugündür kanka olduk. başka arkadaşlar da var. yalnızlıktan kurtulduk yani..

kızlar ben hiltondan vazgeçtim. dün ceylanla ordaydık. ezmemizi çıkardı çocuklar. o yüzden inci bistro olabilir ya da semaver..

inşallah...oh ne güzel,benım için farketmez kızlar iki yerde uyar,sizler bilirsiniz,benim bebiş kücük pusetinde oyalanıyor henüz:)

ben derimki hilton haftasonu kalabalık olur en iyisi semaver hem parkta var
CUMARTESİ GÜNÜ 14.00 DESEK KİMLER GELEBİLİYOR ..

ceylanım semaver park neresi???. ya herkes buluşalım dio ama bir sonuç yok hala yine buluşamıcaz galiba

ceylanım semaver park neresi???. ya herkes buluşalım diyor ama kimsenin tamam dediği yok buluşamıcaz herlhalde

semaver canım ya simit sarayı istasyon cad gırısı bildin mi?

ceylan bana uyar da toparlanabilir miyiz ki?

ben derimki hilton haftasonu kalabalık olur en iyisi semaver hem parkta var
CUMARTESİ GÜNÜ 14.00 DESEK KİMLER GELEBİLİYOR ..

semaverde olabilir,ama ben suan sehır dışındayım ,cumartesı gunune yetişebilirmiyim bilmiyorum diğer kızlar ne dıyor cumartesı için?

Yarın cuma arkadaşlar son karar nedir sucum hiçmi yetişme ihtimalin yok.. Ozaman şöyle yapalım iki cumartesi buluşalım :)

Haftaya cumartesi bulusalim olmaz mi eftelya mi yok o zaman yarin cok erken toparlanamayiz bacilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…