Kütahya///43

konu başlangıcındakine benzer bir adet soracağım. kütahyada kadınlar akşamları da mı gün benzeri şeyler düzenliyor? eşler olmadan toplanıyorlarmış gibi bir şey duymuştum..

bunun kütahyayla ne ilgisi var ki ya da şehirle. her yerde olabilir bu tip toplanmalar. sonuçta çalışan kişiler var görüşülemiyor. evet akşam toplanan arkadaşlar biliyorum ama istanbulda da biliyorum.

sadece kadınlar toplandığı için saçma geldi.. erkek arkadaşım kütahyalı o sebeple sordum. burada ailecek görüşülür normal olarak..

bana hiç saçma gelmedi ki buralı değilim. biz toplanmıyoruz ama gayet de eğlenceli olduğuna eminim.

Bende Kütahyada oturuyorum ve acil iş arıyorum, çevresinde güvenilir, temiz, zaman problemi olmayan bebek bakımında tecrübeli çocuk bakıcısı arayan varsa lütfen benimle irtibata geçerse çok sevinirim...
Evim merkezde, uzaklık yakınlık konusunda sorunda yaşamam Kütahyanın neresi olursa gelirim...

merhaba arkadaşlar... Kütahya'ya yeni geldim eş durumuyla. Çalışan bir bayanım. Şu an ben de yalnızlık çekiyorum burda çünkü iş arkadaşlarım dışında pek bir çevrem yok. Bi de zor bir hamilelik geçiriyorum. öylee iştee... :)

biraz kendini tanıtsana nerden geldin nerde çalışıyosun yaş falan.. ben de dışarıdan geldim 7 yıldır buradayım. calısmıyorum evdeyim..

ara sıra buluşmalar düzenliyoruz o zaman katılırsan cevre edinmen adına iyi olur :) hoşgeldin

Karadenizden geldim ilk atandığım yerden. Ama Kayseriliyim aslen. 25 yaşındayım. Buraya zor alışacak gibiyim.

Buraya alismak istemeyen alismaz canim. Mesela ben alisamadim hala ama burada yasamayi ogrendim. Bir suru de arkadasim var sukur ki 4 yil oncesine kadar yapayalnizdim.

1 aralikta hiltonda bulusmamiz var kesinlikle gelmeni tavsiye ederim cevre edinmen, tanismamiz acisindan. Ayrintilari merak ediyorsan ozelden gorusuruz.

1 aralikta hiltonda bulusmamiz var kesinlikle gelmeni tavsiye ederim cevre edinmen, tanismamiz acisindan. Ayrintilari merak ediyorsan ozelden gorusuruz.

selam sizden bir ricam olacak anladığım kadarıyla kütahya da çevreniz var ben acil kütahya da bebek bakıcısı arayan aile arıyorum bana yardım ederseniz çok sevinirim çevrenize sorar e-posta adresimi verirseniz oradan irtibata geçerlerse ulaşabilirler bana,
zaman problemim yok uzaklık önemli değil nere olsa gelirim her konuda güvenebilirsiniz tecrübem vardır..

şimdiden çok teşekkür ediyorum

adresim: zor_yureim_71@hotmail.com

Üyeliğim yeni olduğu için özelden mesaj atamıyorum. Siz bana detaylar hakkında özelden de olsa bilgi verirseniz sevinirim. Neler yapıyorsunuz, belli etkinlikleriniz var mı?

herkesin katılımını Bekliyoruz..
Hiltonda Üst katta Çocuklularında rahat etmesi amacıyla Burger kingta Görüşmek üzere

merhaba. ben bayadır girmiyordum bu topic'e. buluşmayı yeni gördüm. tekrar bir buluşma olacak mı ? böyle bir organizasyon yapılırsa bende katılmak isterim. hepinizi öpüyorum sevgiler

merhaba
talebe baglı olarak yapılabilir tabi, sonuçta kütahya 2 adım yer

seni çok iyi anlıyorum ben de burada çok yalnızdım bi gün kk da attıgım bir mesaj hem benim hem karşı tarafın hayatını değiştirdi şimdi de boş vakit yok
biraz kendini tanıtır mısın?

seni çok iyi anlıyorum ben de burada çok yalnızdım bi gün kk da attıgım bir mesaj hem benim hem karşı tarafın hayatını değiştirdi şimdi de boş vakit yok

24 yaşındayım. ailem izmirde. 7 senedir burdaym. tüm asrkadaşlarım mezun oldu gitti. ben yüksek lisans dolayısıyla kaldım. dönmeyi de düşünmüyorum izmire. muhasebe-finansman yüksek lisans öğrencisiyim. iş arıyorum onun dışında kitap okumayı çok severim. burda bi tek erkek arkadaşım var dediğim gibi. ama bayan arkadaş başka tabi ki.

havalardan dolayı bebeleri dışarı cıkaramıyoruz malum dondurucu bir soguk söz konusu. azıcık düzelince bir hilton yapalım o zaman

kulaklarım çınladı Gibi koştum Bir geldimki :)) sezosh Bizden kurtuluş yok ama hazır mısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…