- 18 Temmuz 2006
- 465
- 3
-
- Konu Sahibi bera-berrak
angel-52 .!.:BU NASIL BİR ADET KIZ, HER CUMA HER SALI ..... ASLINDA YENİ EVLİLER İÇİN GÜZEL OLUR DA, Bİ ZAMAN SONRA EŞLERİ RAHATSIZ EDEBİLİR HELE BİRDE AKSİ KAYINVALİDE VARSA DEYİLMİ AMA::rolleyes2: :rolleyes2: :laugh: :laugh: AMA YİNEDE GÜZEL BİR ADETMİŞ YENİ DUYDUM TEŞEKKÜRLER CANIM....
GERÇEKTEN BAZI ANLAŞMAZLIKLARDA SEBEP OLARAK GÖSTERİLİR BU ADET:uhoh: ÖZELLİKLE DE EŞİNİZİN AİLESİYLE BERABER YAŞIYORSANIZ:rolleyes2: BELKİ DE BU GELENEĞİN VAR OLMA SEBEBİ; YÖREMİZDE GENELDE EVLENEN ÇİFTİN ,ERKEĞİN AİLESİYLE YAŞAMASI OLABİLİR:wink:BELKİ KIZ DEMİŞTİR Kİ KOCASINA"BEN SENİN AİLENLE OTURUYORUM,SEN DE HAFTADA İKİ GÜN BİZİMKİLERE GELECEKSİN "klava: KİMBİLİR NASIL GELENEK OLDU BU DURUM...
merhaba:smile: acaba kimin gelinisin belki tanıyorumdur:yes:LaLGeCeLeR .!.:Doğma büyüme istanbulluyum ama bir Kütahya Tavşanlı geliniyim salı cumayı biliyorum ve bende hiç sorun olmuyor kayınvalidemler kütahyada , ben ve benim ailem istanbulda ama farklı da olsaydı benim kiminle ne zaman görüşeceğimi tayin edecek bir güç yok Allahtan başka:laugh: :laugh: :laugh:
olmazedirneli .!.:vallaha güzelmiş iyi ama ben çarşamba gitmek istersem nolcak
hoşgeldin arkadaşımmm:1hug: ne iyi ettin de geldin :nanaktan öp: tavşanlı gelinisin ama gitmiyorsun ki doğru dürüst "salı-cuma"ya:laugh: gerçi ben de gidemedim bu sefer temizlik yapıyorum da:1huh:BENÖZBEN .!.:Yazdiklariniz çokkkk Ilgimi çekti.ben De Tavsanli Gelini Olsam Bari Dedim: