- 13 Ocak 2009
- 4.235
- 656
-
- Konu Sahibi bera-berrak
Yarın cuma arkadaşlar son karar nedir sucum hiçmi yetişme ihtimalin yok.. Ozaman şöyle yapalım iki cumartesi buluşalım :)
mesela saat 15:00 olsa suuucum sen yetişebilecekmisin. evet haftaya ben yokum malesef.ya iki hafta olucak yada saatde değişiklik olucak
kızlar hepiniz genceciksiniz, sanırım ben aranızda bi büyük benim inş benle kafa barıştırırsınız
yaa ben foto görmedimm. ayrıca bir daha buluşulacak mı bacılar?
yaa ben foto görmedimm. ayrıca bir daha buluşulacak mı bacılar?
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=24753
günaydın canım.fotoğraflar albümlerde,linki yukarıda verdim.evet buluşma yapalım ama evde olsun bu sefer diyoruz.çocuklarla zor oluyor.bir süre sonra sıkılıyorlar.ayrıntıları konuşmadık henüz.
aaaaaayyy gördüm fotoları. pff canım cekti keşke gelebilseydim. 2 mekan mı yaptınız hilton ve semaver gördüm sanki?
feryali özlemişim yaa ne zamandır görmüyorumfazilet abla seni de, gerçi ben hemşodan başka kimseyi görmüyorum ki pek
merhaba kızlar,nasılsınız öncelikle,bu hafta sonu buluşulacak mı ?? ve nerede ,kim organinizasyon yapacak,,,
selamlar canım.evet bu cumartesi efdelyaa(feryal)arkadaşımızın evinde buluşacağız.ayrıntılar netleşince buradan haber veririz.gelirsin değil mi?su meleğe de kocaman öpücükler:)