Kütahya///43

merhaba kızlar kütahyanın yabancısıyım...halılarımı yıkatmaya vericem bildiğiniz güzel biryer varmı???

Merhabalar Hoşgeldin aramıza ..
Nereden Kütahya'ya Yolun Düştü ?
buraya telefon numarasını yazmam belki Yasak o yüzden güvendiğim halıcının telini yazacağım

Merhabalar Hoşgeldin aramıza ..
Nereden Kütahya'ya Yolun Düştü ?
buraya telefon numarasını yazmam belki Yasak o yüzden güvendiğim halıcının telini yazacağım

teşekkür ederim,hoşbuldum..özel mesaj hakkım olmadığından yazamadım ordan cevap..6 aydır burdayım tayinle geldim..izmirliyim aslen:)

merhaba kızlar kütahyanın yabancısıyım...halılarımı yıkatmaya vericem bildiğiniz güzel biryer varmı???

aramıza ve şehrimize hoş geldin canım.büyük şehirden geldikten sonra biraz zorlanırsın ama çabuk alışırsın şehrimize inşAllah.
ben de yeni yıkamaya verdim halılarımı.henüz gelmedi.geldiklerinde beğenirsem özelden numarasını gönderirim canım.mutlu günler.

Herkese meraba..Ben de Kütahyalı'yım..Orda doğup büyüdüm,orda okudum,bi süre orda öğretmenlik de yaptım fakat 3 yıl önce evlenip Isparta eğirdire yerleştim malesef Ve Kütahya'dan kurtulmak isteyen ben birden Kütahya tutkunu olup çıktım.Her ay geliyorum muhakkak,hatta bazen 2 haftada bir geldiğim oluyo.Evlenince işler,alışkanlıklar,duygu ve düşünceler çok değişiyo.Şu anda Kütahya benim gözümde o kadar değerli ki...Tabi bu havasıyla suyuyla değil,orda bıraktığın değerlerle alakalı bi durum.
Eminim dışardan gelenler de benim buraya alışamadığım gibi Kütahya'ya alışamamışlardır ama bu iş böyle işte,herkesin alıştığı yer kendine güzel...

Teşekkür ederim canım çok sıkıntı çekmesemde yinede büyükşehirin avantajlarını aramıyor değilim..ama yinede şükür diyorum daha nerelerde yaşamak zor olabilirdi..bende birkaç güne vericem gelince sende haberdar edersen sevinirim..

seni çok iyi anlıyorum kütahyadan nefret eden biri olarak. eh işte herkesin kendi memleketi demek ki.. buraları da seven varmış ha. adına üzüldüm, inşallah en kısa zamanda dönebilirsin kütahyaya..

nereye verdin abla bana da yazar mısın ben motif ve güleryüzü biliyorum bir tek..

Allah yardımcın olsun canım.

tamam canım,gelince söylerim.:)

nereye verdin abla bana da yazar mısın ben motif ve güleryüzü biliyorum bir tek..
özelden yazdım canım.

seni çok iyi anlıyorum kütahyadan nefret eden biri olarak. eh işte herkesin kendi memleketi demek ki.. buraları da seven varmış ha. adına üzüldüm, inşallah en kısa zamanda dönebilirsin kütahyaya..

Bijoux sen nerelisin?Ve neden Kütahya'dasın?Çalışıyomusun?

Bİr Gurbetçide benim İstanbullardan geldim buralara eee Bijoux gibi nefret edecek kadar Değil Kütahyada Çok güzel arkadaşlıklar kardeşlikler kazandım .. Tek sıkıntımız ailelerimizden uzak ..

kızaam arkadaşlarımla veya cevremle ilgisi yok burdan nefret etmemin. yoksa sevdiğim birrr sürü kişi var. şehiri ve alışkanlıklarını sevmiyorum. allah kurtarsın (

Sobaharın İlk buluşmasını Yapmaya ne dersiniz?Tabii Ben Bir Kütahya'nın yolunu Bulabilirsem

Merhaba Kütahyalı bayan arkadaşlarım
Ben resim öğretmeniyim 12yıl bekleyişten sonra artık atamam cıkcak gozukuyor.Ben kocaelinde yasıyorum.Tercih konusunda kararsızım tercihlerimde Kütahya var.Sizlere bir danışmak istedim.tavşanlı nasıl bir ilçe yaşam nasıl pahalımı ev kiraları nasıl ne civarda ulasım nasıl? halkı ve kültürüde merak ediyorum.
Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
Tepecik Ortaokulu secebilecegim yerler
yardımcı olursanız sevinirim

Gelişmiş ilçelerinden biri. Kiralar hakkında pek bilgim yok ama leblebisi çok güzel Tavşanlılı arkadaşlar daha fazla yardımcı olurlar, ben bir Kütahyalı olarak pek bir şey diyemem :)

Kütahya tavşanlıya yeni geldim . spor yapabileceğim ve iğneli epilasyon yaptırabileceğim neresi var tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…