Kütahya///43

o zaman kızlar yarın(28/04/2012) buluşalım,gelemeyenler içinde haftaya(05/05/2012) saat 14:00 semaver de buluşalım.sürünceme de kalmasın ve bu sefer buluşalım.

Son düzenleme:
Yarın cuma arkadaşlar son karar nedir sucum hiçmi yetişme ihtimalin yok.. Ozaman şöyle yapalım iki cumartesi buluşalım :)

kızlar pazar gününe ne dersiniz?size katılamazsam üzülcem:KK43: ama yok illa cumartesı derseniz,aksama doğru yola cıkayım madem,kımler katılıyor???

mesela saat 15:00 olsa suuucum sen yetişebilecekmisin. evet haftaya ben yokum malesef.ya iki hafta olucak yada saatde değişiklik olucak

mesela saat 15:00 olsa suuucum sen yetişebilecekmisin. evet haftaya ben yokum malesef.ya iki hafta olucak yada saatde değişiklik olucak

kesın söz veremem kızlar,haftaya cumartesı olursa daha ıyı olur ,hem daha kalabalık oluruz??? haftayada sen yoksun:KK43: hafta içi olmaz mı kızlar:) ???

sabah yola cıkacagım,bebeğimin durumuna göre sizlere katılmayı düşünüyorum kızlar,buluşuyorsunuz değil mi???

buluşuluyor fakat ben gelemicem. haftaya artık, ya da hafta ici bi ara cıkarız biz ayrı olarak. iyi eglenceler fötö bekliyorummmmmm

kızlar 2 hafta sonra buluşsak nasıl olur bijoux 14de gidicem demişti sanki ayın 12sinde buluşabiliriz sanırım ne dersiniz.yada bugün buuşulcakmı?

kızlar hepiniz genceciksiniz, sanırım ben aranızda bi büyük benim inş benle kafa barıştırırsınız:KK34:

aaaaaayyy gördüm fotoları. pff canım cekti keşke gelebilseydim. 2 mekan mı yaptınız hilton ve semaver gördüm sanki?

feryali özlemişim yaa ne zamandır görmüyorum :KK43: fazilet abla seni de, gerçi ben hemşodan başka kimseyi görmüyorum ki pek :KK43:

aaaaaayyy gördüm fotoları. pff canım cekti keşke gelebilseydim. 2 mekan mı yaptınız hilton ve semaver gördüm sanki?

feryali özlemişim yaa ne zamandır görmüyorum :KK43: fazilet abla seni de, gerçi ben hemşodan başka kimseyi görmüyorum ki pek :KK43:

evet canım cocuklar durmayınca ıkı mekan oldu,bu hafta tekrar görüselım

merhaba kızlar,nasılsınız öncelikle,bu hafta sonu buluşulacak mı ?? ve nerede ,kim organinizasyon yapacak,,,

merhaba kızlar,nasılsınız öncelikle,bu hafta sonu buluşulacak mı ?? ve nerede ,kim organinizasyon yapacak,,,

selamlar canım.evet bu cumartesi efdelyaa(feryal)arkadaşımızın evinde buluşacağız.ayrıntılar netleşince buradan haber veririz.gelirsin değil mi?su meleğe de kocaman öpücükler:)

selamlar canım.evet bu cumartesi efdelyaa(feryal)arkadaşımızın evinde buluşacağız.ayrıntılar netleşince buradan haber veririz.gelirsin değil mi?su meleğe de kocaman öpücükler:)

peki canım gelırım tabıkıde,netleşince haber beklıyorum o zaman ,en kısa zamanda görüşmek üzere:KK66: bende sizleri öpüyorum.

X