Kürtaj olmak mı olmamak mı kötü?

Allahin verdiği cana kıymet verin ben 2 çocuğumu kaybettim yaşınız kaç olursa olsun onlar kadar kıymetli bisey yok allah verdiyse şükredin bak ben tup bebek tedavisiyle çocuğum oldu ama kaybettim Rabbım size en değerli varlığım veriyor kıymet bilmiyorsunuz yazik

Benim kızımın sınıfında samimi olduğu arkadaşının(17 yasinda kiz)babası 77 yasinda şu an .Kadının ilk evliliği ve genç, adamın ikinci evliliğimiş boyu kadar çocukları varmis ilk evlilikten.Toplantilara gelirken ilk toplantıda kıza deden mi geldi babanın işi vardı sanırım demiş diğer bilmeyen çocuklar(zamane çocukları zorba iste)Adam 60 yasinda baba olmuş gerçi bize ne ama konu sahibi 60 yasinda adamın 20 yasinda çocuğu olacak deyince yazmak istedim. Adam 77 yasinda olmasına rağmen her toplantıya gelir çocuğunun peşinde koşar çokta seviyor kızın anlattıklarına bakılırsa.Benim eşimde ikinci kızımda 40 yaşındaydı baba olduğunda şimdi 48 yasinda kızım 8 yasinda gayette etrafında dört dönüyor çokta seviyor herseyine kosuyor aynı hesaba gelecek 60-20.Istiyorsanız dogurun istemiyorsanız aldırın ama BEN olsam dogururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…