Kürtaj olmak mı olmamak mı kötü?

O konuya yorum yapsaydınız o zaman.
Şu an konu açmadığıma göre yorum yapma hakkı da vermemiş oluyorum.
Aradan geçmiş 6 sene, dünya değişmiş siz hala eski bana yorum yapıyorsunuz.
Az mantık.

Koalinanin konusu çok eski diye biliyorum. Yıllar içinde neler neler değişmiştir. Sizin bilmem kaç sene önceki konuya bu şekilde hırsla yorum yapmanız komik olmuş. Üstelik 2. Hamileliği ile ilgili istemiyorum vs gibi biseyde yazmamış?

Aşkım sakin olsan keşke. Sen galiba aile bireylerinden hiç sevgi görmedin ve bilmiyorsun. :) kime, neye nefretlisin böyle de kan kusuyorsun resmen. Bak ben çocuklardan çok yorulmuş bir insanım ona rağmen en değerlilerimdir. Belki de zor olduğu için bu kadar kıymetli oluyorlardır bilemiyorum. Normalde kedi gibi insanım ama çocuklarım söz konusu olduğunda kaplan kesilirim. Bu arada niye 10,15 çocuk veriyor o insanlara diyorsun ya. Şuan savaşta ölenler zaten o milletlerden. Mesela Almanya'da böyle toplu ölen insanlar yok ama orta doğu da yıllarca toplu insan ölümleri oluyor. Bir denge meselesi yani. Bilir misin? Sadece 10 tane çocuğu Araplar doğurmuyor, Instagramda yabancı olup 10 çocuğu olan insanlarda çok. Sana dua ediyorum anneliği (en değerli hissi) tatman için. Elbet bir gün anlayacaksın. İşte o zaman nefret değil sevgi saçacaksın çevrene

O konuya yorum yapsaydınız o zaman.
Şu an konu açmadığıma göre yorum yapma hakkı da vermemiş oluyorum.
Aradan geçmiş 6 sene, dünya değişmiş siz hala eski bana yorum yapıyorsunuz.
Az mantık.
Ya çok saçma cidden. Bende ilk kızımda çok yoruldum hatta 2.5 sene hiç uyumadım ona rağmen 2. Çocuğu yaptım çünkü çocuk sevgisi sonsuz. Hiç bitmez. Ve insan o anneliği tattığı zaman alışkanlık oluyor hep istiyor. 2 yaşında bir bebeğin sana annnneeeeeeemmmmmmm diye sarılmasıdan daha hoş bir şey var mı bu kötü dünyada?

Siz avukatı oluyorsunuz galiba?? Hem bana karsı hırsla yaklaşan kendisi. Avukatı olarak biraz daha gerilere gidebilirsiz. Ayrıca yorumuna koydugu emojisi de belli edıyor. Neyse beni bir daha alıntılamayın. Arkadaş kendi acıklamasını kendisi yapar yada yapmaz sizlik bir şey yok burda.

Evet avukatı oluyorum, başka sorunuz
En sinir olduğum şeylerden biri boyle salak saçma mesaj yazıp sonra beni alintilama yazan insanlar...oldu, başka derdiniz???
Yorum yapıp yapmayacağıma sizin karar vermenizi istersem fikrinizi sorarım. iyi forumlar...

Avukatlık değil bu.
Kadın ikinci çocuktan şikayet etmemiş. Korunup korunmayacağına yorum yapacak bir durum yok. Ki çocuktan bir kaç sene sonra çok memnun olduğunu da yazmıştı

Tam da benim de istediğim konuya ıstedgım yorumu yapacak olmam gibi şuan kendinizle çelişmişşiniz. Sorun değil sizde saçma salak yorumlar yaparsınız cevabınızı alırsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…