Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SLM KUMDENİZ BAKIYORUMDA GAYET İYİ GİDİYORSUNN MAŞALLAH SANAA
YA BENİM MOTİVASYONUM DÜŞTÜÜ
ACİL YARDIMINA İHTİYACIMM VARR:çok üzgünüm:
Bugün lahana aldım.
Yarından itibaren bir süre lahana kürü uygulayacağım. Geçen sene yaptığımda yediğim halde 2 haftada 2 kilo vermiştim.
SLM KUMDENİZ BAKIYORUMDA GAYET İYİ GİDİYORSUNN MAŞALLAH SANAA
YA BENİM MOTİVASYONUM DÜŞTÜÜ
ACİL YARDIMINA İHTİYACIMM VARR:çok üzgünüm:
bu arada kumdenız ben cok uyuyorum oda kılo aldırır bılıyorum,sen kac saat uyuyorsun,bı de uykum gelınce uyumamak ıcın ne yapmalıyım fıkrın var mı:1ninca:
kolay gelsin arkadaşım sen çok kararlısın bu işi bitirirsin bence yaza kadar.bi denemediğim bu kür kaldı ama bana çok itici geliyor sen yap bakalım faydası olursa bende denemeye çalışırım.
heyy zambak ne oluyoruz bakiim sallan söyle aynaya bak önce sonra kendi resmini çek. eski zayıf hallerinin resimlerine bak. Zayıfken giydiğin giysilere bak pantolonlara giyemeye çalış ne kadar giyebiliyorsun. Basenlerden yukarı çıkabiliyormu ? Diyelim ki bir gayret yukarı çıktı ee beli kapanıyormu ? Kapanmıyor kapansa bile acayip dar. acı gerçek sen kilo almışsın. Şimdi bu fazlalıkları vermek gerekiyor yaza kadar kışın kat kat giyiniyoruz o kadar belli olmuyor ama ya yazın ne olacak istediğimizi giyemiyecekmiyiz?
Aslında hep ideal kilomuzda olmalıyız. Benim 63 - 55 arası kilolarda olmam lazım. Bunun için sağlıklı şekilde kaçamaklarda yaparak kilo verebilirz. Önemli olan gün içind ealdığımız fazladan kalorileri vermek. Bir dilim pasta yediyseniz. 2 saatlik yürüyüşle bunu verebiliriz. Şimdi ise vucudumuzda kekler pastalar çikolatalar depolanmış durumda. Sadece bir diilim pastayı değil bu depolanmış yağları vermek zorundayız. Önce kendimiz için sağlığımız için. Şimdiki yada ileride olacak çocuklarımız için sağlıklı olmalıyız. Eşimiz dostumuz tarafından daha çok beğenilmek için. Kilo verince özgüvenimiz artıyor. Daha havalı görünüyoruz. İstediğimizi giyebileceğimize emininiz.
O kadar çok neden var ki birlikte zayıflayacağız. Canınız sıkıldığında buraya yazın ben o an olmasam bile mutlaka size yardımcı olucaklardır.
Bana önerdiği 55 kalorilik çikolataları buldum. Canın çikolata istediğinde aralarda bir iki paketini açıp eme eme yiyebilirsin. Aldım bu gün yedim. Ya da siyah çikolata olur. TV da doktor Siyah çikolatada % 70 kakaolusunu tercih etmemizi söyledi.
90 Kalorilik patlardan veya diyet ürünlerden yiyebilirsin. Aslında diyet ürünlerde zararlıymış. En iyisi diyet ürünü yerine o an canımız ne istediyse bir parça yemek. Bundan birşey çıkmaz.
Zambakcığım güçlüsün. Başaracaksın. Yanındayım. a.s.alkisalkisalkis:hooray::1hug:
yaa süperssinn vereliniortak
evet vazgeçmekk yookkhihoyyythihoyyyt
azmin hiç eksik olmasınnn hepimizinn yaniikaydirigubbakcemile3
neden yapamayalım dimi yapanlardan neyimiz eksikkii:dance::dance:
bugün sakinleştirici şurup pasiflora aldım. Sakinleşmeye ihtiyacım olduğunda kullanacağım.
neden şuruba ihtiyaç duydunkiicadıarzu
kumdenizciğim merhabaa.. uzun zamandır giremedim.. yani 1 haftadır falan.. oldukca yogundum. saglık sorunumla ilgili kontrollere falan gittim.çok şükür bi sorun cıkmadı.. ailemin yanına geldim bugun. sömestr basladı nihayet=)umarım sende de bi sorun yoktur. burda da dikkat edeceğim yediklerime falan..hergün mekik falan çekeceğim.. hadi hayırlısı=)
öptüm