canım.. tatlı ihtiyacını kellogs'un 90 kalori olan çikolatalı meyveli pirinc patlakları var..onlara giderebilirsin.. bol bol çiğneyerek ye.. tadını alarak..yavaş yavaş.. ara öğünlerinde onları yiyebilirsin mesela.. ara öğünlerini 100-200 kalori arasınd tutmaya calıs..ve abur cubur yediğinde hissediceğin pişmanlığı, verdiğin emekleri, kendini bu yaz mevsiminde nasıl görmek istediğini dşün.. buzdolabının üzerine notlar as mesela kendine..ve fiziğini begendiğin bi ünlünün fotosunu..ve kendi fiziğini yanyana yapıştır.. yılma pes etme. hepimiz arkandayız a.s. bu yaz hepimiz idealimize gelmesek bile ideale yaklaşmış olmalıyız.. hadi bakalımmm kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
ve ayrıca bu zayıflamayla ilgili şeyler bana cok sahte geliyo malesef.. kromdur şudur budur.. psikolojik olarak güçlü ve hırslı olmak gerek biraz. bilmiyorumkismile
Arkadaşlarım ne güzel tavsiyelerde bulundunuz kendimi çok daha iyi hissettim. Çok teşekkür ederim.
90 kalorilik patlakları deneyebilirim.
Bu yaz geçe yıllardan daha farklı olmak istiyoum. Fazla kilolar gidince o kadar özgüvenli oluyorum ki.
Yazın eczaneden krom almıştım. elma yok, sade krom. İçmeyi unutuyorum. Şekeri dengelediğini öğrenmiştim.
Domates ve salatalık yaz meyvesi değilmi. Sık tartılmak pek işe yaramıyor. Ama motive ediyor orada yazan kilonu görünce
4-5 ayda verebiliriz. 1 ayda 6 kilo versek yeterli. Evvett çok güzel olur.
Sporu çok aç karnına ve tok karnına yapmamalıyız. Sabah yapacaksak kahvaltıdan 2 saat sonra uygun olabilir.Kahvaltıdan evvel hafifi bir egzeriz kasları açıyor mutlu ediyor.
Çok güzel tavsiyeler verdiniz. Harikasınız. Canlarım. Keşke gerçektede görüşebilsek ne güzel olurdu. Msn yazışmak isterseniz adresimi verebilirim destek oluruz.
Yarın sahah erken kalkacağım Ebru şallı ile pilates yapacağım. Geç olmadan yürüyüş yapacağım. 10 dakika merdiven çıkıp ineceğim. İp atlamak istiyorum ama ip bulamadım.
Yarın resim günü resimimi çekip koyacağım inşallah. Çok değişim yok ama biraz vermişimdir herhalde.
Zor diye birşey yok. Kolay nasıl 12 verdiiysem 20 kilo daha verebilirim. İstiyorum.
Başaracağız çünkü biz mutluyuz, güzeliz
Sizi seviyorum. İyi geceler a.s.:1hug:
:hooray:vereliniortakalkisalkisalkishihoyyytzemuszemusa.s.