Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Evet ablacım otofaji 3. Günden sonra oluyor diyen fe var 7. Günden sonra oluyor diyen de var
Senin yaptığın su diyeti olarak geçiyor benimki su orucu ikisi de çok şifalı Allah’ın izniyle
Bende dün aralıklı oruca başladım şekeri ekmeği kestim bayrama kadar 7 kilo vermem lazim.

Eve gelirken markete uğradım
Dana sucuk ,dana sosis bir de 100 lü poşet demlik çay aldım 281.5 tl tuttu
Afiyetle yiyin bereketli olsun inşallah ablacım
Şifa olsun canım. Benimde çamaşır makinem bozuktu yazdan beri ömrü tükenmişti sonunda bugün makine aldım mutluyum
Hayırlı olsun Güzel günlerde kullan ablacım
Bende dün aralıklı oruca başladım şekeri ekmeği kestim bayrama kadar 7 kilo vermem lazim.
Kolaylıkla sağlıkla verirsin inşallah ya biraz hareket de yaparsan iyi olur canım

Allah razı olsun canım benim
Hadi bakalım şimdi ne yapacak 2 yumurta kırsın yesin

Karadenizli biri daha sanki

Huzurlu akşamlar kızlar,
dün eşim ve kendim için kontrollerimiz vardı.
Geçtiğimiz mayıs ayında kardiyoloji, jinekoloji, ftr ,endokrinoloji bölümlerine gidip kontrollerimi yapmıştım.
büyük bir nodülüm var oradan biyopsi yapılıp temiz sonuç almıştım şükür.
o sıra mamografi, smear taramaları da yapılmıştı.
mamografi sonucunda meme usg önerilmiş dikkatimden kaçmış o sıra,
daha doğrusu nodülle uğraşırken onu atlamışım.
herhangi bir rahatsızlığım vs de yoktu,
hatta kendim istemiştim çekilmesini.

geçen aralık ayında tansiyon farklılıkları yaşamıştım,
normalde yüksek tansiyon hastasıyım, menopoz başlangıcı ile hayatımda yaşamadığım 10/5 gibi rakamlar gördüm.
sabah ve akşam ilaç kullanan biri olarak bunu menopoza bağlı olduğunu düşünüp,
tekrar kardiyolojiye gidip sorgulattım ve sonra jinekolojiye ve menopoz ile ilgili bir kaç sorum vardı onları sordum.

eski mamografi sonucumu da sorgulattım bu sefer sağ memeden mamografi çektirdim.
sonuç yine meme usg önerildi.
devlet hastanesinde temmuz ayına randevu alabildim

cmt veya pzt günü özelden gidip çektireceğim.
umarım sadece meme yapısı ile ilgili bir sorundur.

biraz keyfim kaçtı bundan dolayı ve iki gündür huzursuzum.

Geçmiş olsun ablacım inşallah ciddi bir şey değildir

Markete girdik çocuğa bez ve mama aldık toplamda bugün 1300 lira gitti karttan çektik. Dört gözle ayın 15ini bekliyorum hen borçlar biraz azalıyor ödüyoruz hem de kart hafifliyor birgun şu borçlar bitecek inanıyorum... çocuk yüzünden 3 gündür gece uykuuss yok gündüzde hastane yoğun devam çalışmaya en sonunda bir yerde patlak vermezsem iyi. Bunun en olumsuz yani iştahım açıldı aç olmasam da yemek yeme isteği oluştu şu an aç değilim ama atıştırma derdindeyim ama kendimi tutuyor ve sadece çay içiyorum. Ama gerçekten kafam bende degil

Geçmiş olsun önemli bir şey değildir inşallah

Afiyetle yiyin bereketli olsun inşallah ablacım

Hayırlı olsun Güzel günlerde kullan ablacım

Kolaylıkla sağlıkla verirsin inşallah ya biraz hareket de yaparsan iyi olur canım
Insallah birgun o da olacak
Allah razı olsun canım benim

Hadi bakalım şimdi ne yapacak 2 yumurta kırsın yesin
Zıkkım yesin
Karadenizli biri daha sanki
Yok canım halis muhlis iç anadolu
Geçmiş olsun canim iyi düşünelim ki iyi olsun
Allah kolaylık versin canım. Gece uykusu uyuyayım diye 3.yu yapmamış insanım ben seni çok iyi anliyorum

Valla bu gece uykusu olayi çok zor benim diğeri 5 yaşına gelecek onda rahata alışmışım şimdi zoruma gidiyor

Geçmis olsun ablacım, Allah her türlü olumsuzluktan muhafaza etsin
Etli bamya ( kuzumun en sevdiği yemeklerden biri )
pirinç pilavı
elmalı turta yaptım bugün
çay demledim şimdi kuzum ile keyifle muhabbet ederken iyi gelir
Afiyet şifa olsun ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…