- 28 Mart 2020
- 5.978
- 23.789
Sagol canimohhh misss afiyet şifa olsun anneciğininde ellerine sağlık
Kendi kendilerini imha etseler ne güzel olurdu yaNe kadar ekmek o kadar köfte
Değişik tuhaf bir adam .Bu kadın benimle niye konuşmuyor niye böyle kızgın demiyorda kendi aklınca küsüyor tripleniyor sanki hatalı olan benim .Zeytinyağı gibi üste çıkmanın peşinde beyzadem küsüp sofralara oturmuyor .Oturmasın aç kalsın kendi yemeğini kendi yapsın
Zor bir durum aynı evin içinde iletişimsiz kalmak, yine de böyle düşünmemeye çalış.demekki umrunda değilim bundan sonra oda benim umrumda değil
Allah ıslah etsin ne diyeyim
Ay inşallah biter ya cocugun ağzı yara içinde ablagünaydın hayırlı cumalarbizim üç günü geçtiği çok olmuştu
Ya.cok gsrip insan dayanamaz konuşur ama senin esinde inat abla sanırımNe kadar ekmek o kadar köfte
Değişik tuhaf bir adam .Bu kadın benimle niye konuşmuyor niye böyle kızgın demiyorda kendi aklınca küsüyor tripleniyor sanki hatalı olan benim .Zeytinyağı gibi üste çıkmanın peşinde beyzadem küsüp sofralara oturmuyor .Oturmasın aç kalsın kendi yemeğini kendi yapsın
Bende oğluma ayakabbi alacağım ayakları hızlı büyüyor diye uygun şeyler alıyordum ama kreşe başladı, yasi da büyüyünce pahalı şeyler istemeye başladıBime uğradım öğlen bisey koymamış teyzeler yine
Tarim krediden 3 sut 1de krem cikolata aldim findik parcacikli 170tl verdim. Cok beğendim çikolata gurmesi olarak tavsiye ederim %40 fındık var icinde. Evdeki Nutellayi bitirdiğim için almak zorunda kaldim
Kizcem kitap istedi netten 285tlye 2 kitap aldım
Yine netten magnezyum aldım kan degerlerimde eksik cikti. 360ta oraya verdim
Kartlar kesildiği an harcama tam gaz devam
Oglusta ayakkabı istiyor. Floya gitmemiz lazim
Ayağı sabitlenene kadar pahalı birsey almam çünkü çok çabuk eskitiyor zaten. Oglusumunda marka gibi istekleri olmadı hicBende oğluma ayakabbi alacağım ayakları hızlı büyüyor diye uygun şeyler alıyordum ama kreşe başladı, yasi da büyüyünce pahalı şeyler istemeye başladı
Çok geçmiş olsunAy inşallah biter ya cocugun ağzı yara içinde abla
işine gelmiyor çünküZor bir durum aynı evin içinde iletişimsiz kalmak, yine de böyle düşünmemeye çalış.
Kendince neler düşünüyor, keşke adamakıllı anlatmayı bilse.
İsteklerin bence gayet haklı ve yerinde şeylerdi, neden konuyu buralara getirdi anlamak güç.
Aynen çok inat .Bir ay konuşmasam konuşmaz .Ya.cok gsrip insan dayanamaz konuşur ama senin esinde inat abla sanırım
Afiyetle yiyin canımBime uğradım öğlen bisey koymamış teyzeler yine
Tarim krediden 3 sut 1de krem cikolata aldim findik parcacikli 170tl verdim. Cok beğendim çikolata gurmesi olarak tavsiye ederim %40 fındık var icinde. Evdeki Nutellayi bitirdiğim için almak zorunda kaldim
Kizcem kitap istedi netten 285tlye 2 kitap aldım
Yine netten magnezyum aldım kan degerlerimde eksik cikti. 360ta oraya verdim
Kartlar kesildiği an harcama tam gaz devam
Oglusta ayakkabı istiyor. Floya gitmemiz lazim
tez zamanda çıkar inşallah ağzında yara olmasa diş kaşıyıcı al diyecektim o birde ateş düşürücü ağrı kesici rahatltıyorduAy inşallah biter ya cocugun ağzı yara içinde abla
Benim ki marka bilmiyor ama arkadaşının ayakkabısını gösteriyor oda baya pahalı bakalım çok istemeye devam ederse herhalde alacak gibiyi.Ayağı sabitlenene kadar pahalı birsey almam çünkü çok çabuk eskitiyor zaten. Oglusumunda marka gibi istekleri olmadı hic
Onu da alıp deneyeyim bakslim benimki de büyüsün bende aklımdan sileceğim inşallahÇok geçmiş olsun
O günleri nasıl sildiysem beynimden hiç hatırlamıyorum yarasını beresini
Kara dut özü satılıyor eczanede o çok iyi diyorlar ağız yarası icin
Çok kötü ya inat insan çok zorAynen çok inat .Bir ay konuşmasam konuşmaz .
Ağrı kesicisiz zaten 4 saat duruyor en fazla zaten dayandık ağrı kesiciler insallH ablatez zamanda çıkar inşallah ağzında yara olmasa diş kaşıyıcı al diyecektim o birde ateş düşürücü ağrı kesici rahatltıyordu
Merhaba canımKeyfim bi iyi bi kötü malum koca kişisine kızgınlığım geçmedi.Onun dışında çok şükür iyiyim.
Sen nasılsın ?
Borçların büyük bir kısmını bitireceğiz Allahın izniyle.Mecbur eve birşeyler alınıyor .Hiç almasak çabuk biterde.Bu ayın 15 i gelmek bilmiyor bi türlü .Gün gün sayıyorum Ayın 9 u kaldı 6 gün
Dün maaşı öğrendim arkadaşlardan .52.000 yatacakmış.45.000 tl sini kredi kartına yatıracağım birde 7.500 tl konut kredimi ödeyebilirsem yeter.Elde kaldı gene sıfır
Kocama çok kızgınım mümkün mertebe eve birşey almayacağım.
4 şubattan beri akşam sofrasına oturmuyor. Ona yemekte bırakmıyorum ,yemeğe çağırmıyorumda, kahvaltımıda ayrı yapıyorum.
Bu sabahta sepet gösterdim.Çamaşırlarını buraya at bundan sonra çamaşırlarını kendin yıkarsın dedim.
Anneside değilim hizmetçiside .Ne kadar köfte o kadar ekmek bundan sonra
Eli ayağı tutuyor sanki başıma prens bir kendine gelsin artık
Bana bir aydınlanma geldi sanki
Merhamet duygumda yok önceden kıyamıyordum
Bana acımayana bende acımayacağım bundan sonra
Teşekkür ederim canimAfiyetle yiyin canım
Babasına yollaBenim ki marka bilmiyor ama arkadaşının ayakkabısını gösteriyor oda baya pahalı bakalım çok istemeye devam ederse herhalde alacak gibiyi.
Bende çok inatçıyım ama inadın bile adabı vardır hakettiyse karşıdaki inatlasirim ama öyle böyle bir inat değil doğduğuna pişman olur.Çok kötü ya inat insan çok zor
Ya küsen erkek hiç çekilmiyor hiç sevmem erkekte küsme huyunu.Aynen çok inat .Bir ay konuşmasam konuşmaz .