Teşekkür ederim tatlım tam 5 gün oldu kartı hiç kullanmayalıgözünaydın
Teşekkür ederim ablacımhayırlı olsun kaç gün yapacaksın bir ara bende yapmıştım
Bereketli olsun ablacımBugün müdür bey kasım ayında il merkezine görev icabı gitmemden dolayı alacağım yolluk ödemesini haftaya alacağımı söyledi
dolar milyoneri benim anladığım tarzdaki yolluklar gelmiş
cok gecmis olsun canimGünaydın hanımlar
Oglusta hastalandı ateslendiler gece uyuyamadım hic
Muhtemelen izin alıp acile götüreceğim ikisini de
Allah razı olsun canım, Allah bereket versinBereketli olsun ablacım
Götürdüm canim influanza dedi. Bende bisey yok sukurhastaneye götürdünmü canım sen nasılsın sende birşey yoktur inşallah
Teşekkür ederim canimcok gecmis olsun canim
Şifa olsun canımMarket alışverişi yaptım 573 tl tuttu
Tavuk ,süzme yoğurt, portakallı içecek, 2 adet kaşar, 1 koli yumurta aldım
Allah razı olsun canımŞifa olsun canım
Geçmiş olsun çok, çocuklar hasta olunca çok zor oluyorGötürdüm canim influanza dedi. Bende bisey yok sukur
Teşekkür ederim canim
Acil şifalar diliyorumGötürdüm canim influanza dedi. Bende bisey yok sukur
Teşekkür ederim canim
Senin çocuk nasıl oldu ateşi gectimiGeçmiş olsun çok, çocuklar hasta olunca çok zor oluyor
Afiyetle yiyinMarket alışverişi yaptım 573 tl tuttu
Tavuk ,süzme yoğurt, portakallı içecek, 2 adet kaşar, 1 koli yumurta aldım
Afiyet şeker olsunKiz aksam icin lazanya istedi. Ona malzeme almak icin para harcadim
İlk günler zor oluyor i başağrısı vs sonra alışıyorsun .Ramazan orucundan daha kolay gelmişti bana İstediğin zaman şu icebilmek büyük nimet.Birde onun öncesi ara ara 24 saatlik oruçlar tutup vücudu alistirmistim.Teşekkür ederim ablacım
Aidin Salih hoca iştah gelene kadar devam edilir diyor
İştah da üçüncü günden sonra kesiliyor
Süreçte karar vereceğim ne zaman bitireceğime
Allah razı olsun canımAfiyetle yiyin
Bugün biraz daha iyi abla ama gece ateşli geçti iki tane azi dışı çıkarıyor çokta huysuz ateşin yanındaSenin çocuk nasıl oldu ateşi gectimi
.Dişler. ateş yapiyor demekki uyutmazda bir süre .kuzucugumuza geçmişler olsunBugün biraz daha iyi abla ama gece ateşli geçti iki tane azi dışı çıkarıyor çokta huysuz ateşin yanında
Ben oruç gibi yapıyorum abla gün boyu su içmedim iftara kadarİlk günler zor oluyor i başağrısı vs sonra alışıyorsun .Ramazan orucundan daha kolay gelmişti bana İstediğin zaman şu icebilmek büyük nimet.Birde onun öncesi ara ara 24 saatlik oruçlar tutup vücudu alistirmistim.