Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Allah analı babalı büyütsün sağlıklı olsun inşallah

ne olacak böyle bizim premses kocalarımız .elime bir kızılcık sopası alasım geliyor bizimkine yemek vermiyorum akşamları yemeğe çağırmıyorum oda trip atıp gelmiyor bugün 5.akşam olacak gelmesin aç kalsın ok hiiiiçççç umrum değil

geçmiş olsun inşallah sonuçlar iyi çıkar

Merhaba canım Keyfim bi iyi bi kötü malum koca kişisine kızgınlığım geçmedi.Onun dışında çok şükür iyiyim.
Sen nasılsın ?

Borçların büyük bir kısmını bitireceğiz Allahın izniyle. Mecbur eve birşeyler alınıyor .Hiç almasak çabuk biterde.Bu ayın 15 i gelmek bilmiyor bi türlü .Gün gün sayıyorum Ayın 9 u kaldı 6 gün

Dün maaşı öğrendim arkadaşlardan .52.000 yatacakmış.45.000 tl sini kredi kartına yatıracağım birde 7.500 tl konut kredimi ödeyebilirsem yeter.Elde kaldı gene sıfır

Kocama çok kızgınım mümkün mertebe eve birşey almayacağım.

4 şubattan beri akşam sofrasına oturmuyor. Ona yemekte bırakmıyorum ,yemeğe çağırmıyorumda, kahvaltımıda ayrı yapıyorum.

Bu sabahta sepet gösterdim.Çamaşırlarını buraya at bundan sonra çamaşırlarını kendin yıkarsın dedim.

Anneside değilim hizmetçiside .Ne kadar köfte o kadar ekmek bundan sonra

Eli ayağı tutuyor sanki başıma prens bir kendine gelsin artık

Bana bir aydınlanma geldi sanki

Merhamet duygumda yok önceden kıyamıyordum

Bana acımayana bende acımayacağım bundan sonra

Ne kadar ekmek o kadar köfte

Değişik tuhaf bir adam .Bu kadın benimle niye konuşmuyor niye böyle kızgın demiyorda kendi aklınca küsüyor tripleniyor sanki hatalı olan benim .Zeytinyağı gibi üste çıkmanın peşinde beyzadem küsüp sofralara oturmuyor .Oturmasın aç kalsın kendi yemeğini kendi yapsın

Günaydınnlar

Hiç adım atmıyor mu ya?
İnsan konuşmak ister hatta özür dilemesi gerekiyor.
Baban anlamıyor mu peki?

Günaydınnlar

Hiç adım atmıyor mu ya?
İnsan konuşmak ister hatta özür dilemesi gerekiyor.
Baban anlamıyor mu peki?
adım olayı sıfır hiçbirşey yapmıyor kös kös duruyor ağzını bıçak açmıyor

Dün sofraya oturduk o da sofraya gelmeden kapıda oğlanla vedalaşıp işine gitti(Oğlum akşam yemeğinden sonra öğrenci evine gitti)
Babamda eşimin işe gittiğini farketmemiş .O nerde yemeğe gelmedi dedi.Babama o işe gitti tek öğün besleniyor dedim.Tüh dedi yemeği kaçırdı o bu yemeği severdi dedi.Nasıl 24 saat dayanacak falan.Hiçbirşey olmaz merak etme ara ara bende tek öğün yapıyordum hiçbirşey olmaz ona dedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…