Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

İyi akşamlar.
Okullar açıldı feleğimizi şaşırdık koşturmacadan. Sabah cocukları okula hazırla, kendimi hazırla git gel. Dün kuzenim doğum yaptı. Zor ve uzun süren bir doğumdu ancak çok şükür sağlıkla kavuştuk miniğimize. Unutmuşuz bebek tutmayı :) Bugün çok şükür okul çıkışı eve geldim, yemek hazırla ye topla ancak oturdum.
Hastalarımıza çok geçmiş olsun.
Yarın kredi kartımın hesap kesilmeden son günü. Tahminimden oldukça az harcadım. Birkaç alınacak malzeme var stok azalanlardan. Belki yarın onları alırım bir piyasa araştırması yapayım.
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı olsun inşallah🥰🤗

Selaam
Sabah büyükbaşla tartıştık çok ses yapıyormuşuz uyaniyormus premses🤣
Ben her sabah o evden sinir stresle çıkıyorum biri ya ödevini unutur ya kalemini kaybeder ya gec kalirlar ama beyimiz güzellik uykusunda
Annemde yemeğe çağırdı kardeşim gidecek söylemedim ona gelsin boş eve ac kalsın öküz 🤣
Taze fasulyenin kurusunu yapmış annem coook severim yanına yoğurtla. Koşa koşa gidicem hazır yemek🤣
ne olacak böyle bizim premses kocalarımız .elime bir kızılcık sopası alasım geliyor bizimkine yemek vermiyorum akşamları yemeğe çağırmıyorum oda trip atıp gelmiyor 😄bugün 5.akşam olacak gelmesin aç kalsın ok hiiiiçççç umrum değil

Huzurlu akşamlar kızlar,
dün eşim ve kendim için kontrollerimiz vardı.
Geçtiğimiz mayıs ayında kardiyoloji, jinekoloji, ftr ,endokrinoloji bölümlerine gidip kontrollerimi yapmıştım.
büyük bir nodülüm var oradan biyopsi yapılıp temiz sonuç almıştım şükür.
o sıra mamografi, smear taramaları da yapılmıştı.
mamografi sonucunda meme usg önerilmiş dikkatimden kaçmış o sıra,
daha doğrusu nodülle uğraşırken onu atlamışım.
herhangi bir rahatsızlığım vs de yoktu,
hatta kendim istemiştim çekilmesini.

geçen aralık ayında tansiyon farklılıkları yaşamıştım,
normalde yüksek tansiyon hastasıyım, menopoz başlangıcı ile hayatımda yaşamadığım 10/5 gibi rakamlar gördüm.
sabah ve akşam ilaç kullanan biri olarak bunu menopoza bağlı olduğunu düşünüp,
tekrar kardiyolojiye gidip sorgulattım ve sonra jinekolojiye ve menopoz ile ilgili bir kaç sorum vardı onları sordum.

eski mamografi sonucumu da sorgulattım bu sefer sağ memeden mamografi çektirdim.
sonuç yine meme usg önerildi.
devlet hastanesinde temmuz ayına randevu alabildim :KK43:

cmt veya pzt günü özelden gidip çektireceğim.
umarım sadece meme yapısı ile ilgili bir sorundur.

biraz keyfim kaçtı bundan dolayı ve iki gündür huzursuzum.
geçmiş olsun inşallah sonuçlar iyi çıkar🤲

İyi geceler, sizi okumaya devam ediyorum :) Ben de bir gün borçların biteceğine inanıyorum ve ödeme yapmak için sabırsızlıkla ayın 15'ini bekliyorum.
penceremden penceremden nasılsınız? Keyfiniz daha iyidir inşallah.
Merhaba canım 🥰 Keyfim bi iyi bi kötü malum koca kişisine kızgınlığım geçmedi.Onun dışında çok şükür iyiyim.
Sen nasılsın ?

Borçların büyük bir kısmını bitireceğiz Allahın izniyle.🤲🤲 Mecbur eve birşeyler alınıyor .Hiç almasak çabuk biterde.Bu ayın 15 i gelmek bilmiyor bi türlü .Gün gün sayıyorum Ayın 9 u kaldı 6 gün 😄

Dün maaşı öğrendim arkadaşlardan .52.000 yatacakmış.45.000 tl sini kredi kartına yatıracağım birde 7.500 tl konut kredimi ödeyebilirsem yeter.Elde kaldı gene sıfır😁

Kocama çok kızgınım mümkün mertebe eve birşey almayacağım.

4 şubattan beri akşam sofrasına oturmuyor. Ona yemekte bırakmıyorum ,yemeğe çağırmıyorumda, kahvaltımıda ayrı yapıyorum.

Bu sabahta sepet gösterdim.Çamaşırlarını buraya at bundan sonra çamaşırlarını kendin yıkarsın dedim.

Anneside değilim hizmetçiside .Ne kadar köfte o kadar ekmek bundan sonra

Eli ayağı tutuyor sanki başıma prens bir kendine gelsin artık

Bana bir aydınlanma geldi sanki

Merhamet duygumda yok önceden kıyamıyordum

Bana acımayana bende acımayacağım bundan sonra

Ne kadar ekmek o kadar köfte

Değişik tuhaf bir adam .Bu kadın benimle niye konuşmuyor niye böyle kızgın demiyorda kendi aklınca küsüyor tripleniyor sanki hatalı olan benim .Zeytinyağı gibi üste çıkmanın peşinde beyzadem küsüp sofralara oturmuyor .Oturmasın aç kalsın kendi yemeğini kendi yapsın

ne olacak böyle bizim premses kocalarımız .elime bir kızılcık sopası alasım geliyor bizimkine yemek vermiyorum akşamları yemeğe çağırmıyorum oda trip atıp gelmiyor 😄bugün 5.akşam olacak gelmesin aç kalsın ok hiiiiçççç umrum değil
Günaydınnlar ☺️

Hiç adım atmıyor mu ya?
İnsan konuşmak ister hatta özür dilemesi gerekiyor.
Baban anlamıyor mu peki?

Günaydınnlar ☺️

Hiç adım atmıyor mu ya?
İnsan konuşmak ister hatta özür dilemesi gerekiyor.
Baban anlamıyor mu peki?
adım olayı sıfır hiçbirşey yapmıyor kös kös duruyor ağzını bıçak açmıyor

Dün sofraya oturduk o da sofraya gelmeden kapıda oğlanla vedalaşıp işine gitti(Oğlum akşam yemeğinden sonra öğrenci evine gitti)
Babamda eşimin işe gittiğini farketmemiş .O nerde yemeğe gelmedi dedi.Babama o işe gitti tek öğün besleniyor dedim.Tüh dedi yemeği kaçırdı o bu yemeği severdi dedi.Nasıl 24 saat dayanacak falan.Hiçbirşey olmaz merak etme ara ara bende tek öğün yapıyordum hiçbirşey olmaz ona dedim.

Son düzenleme:
X