- 28 Aralık 2023
- 4.887
- 13.157
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı olsun inşallahİyi akşamlar.
Okullar açıldı feleğimizi şaşırdık koşturmacadan. Sabah cocukları okula hazırla, kendimi hazırla git gel. Dün kuzenim doğum yaptı. Zor ve uzun süren bir doğumdu ancak çok şükür sağlıkla kavuştuk miniğimize. Unutmuşuz bebek tutmayı :) Bugün çok şükür okul çıkışı eve geldim, yemek hazırla ye topla ancak oturdum.
Hastalarımıza çok geçmiş olsun.
Yarın kredi kartımın hesap kesilmeden son günü. Tahminimden oldukça az harcadım. Birkaç alınacak malzeme var stok azalanlardan. Belki yarın onları alırım bir piyasa araştırması yapayım.
Seninkini hiç denemedim denemek isterim.Gerçekten faydalı olduğuna inanıyorumEvet ablacım otofaji 3. Günden sonra oluyor diyen fe var 7. Günden sonra oluyor diyen de var
Senin yaptığın su diyeti olarak geçiyor benimki su orucu ikisi de çok şifalı Allah’ın izniyle
Hayırlı olsun güle güle kullanŞifa olsun canım. Benimde çamaşır makinem bozuktu yazdan beri ömrü tükenmişti sonunda bugün makine aldım mutluyum
afiyet olsunEve gelirken markete uğradım
Dana sucuk ,dana sosis bir de 100 lü poşet demlik çay aldım 281.5 tl tuttu
ne olacak böyle bizim premses kocalarımız .elime bir kızılcık sopası alasım geliyor bizimkine yemek vermiyorum akşamları yemeğe çağırmıyorum oda trip atıp gelmiyor bugün 5.akşam olacak gelmesin aç kalsın ok hiiiiçççç umrum değilSelaam
Sabah büyükbaşla tartıştık çok ses yapıyormuşuz uyaniyormus premses
Ben her sabah o evden sinir stresle çıkıyorum biri ya ödevini unutur ya kalemini kaybeder ya gec kalirlar ama beyimiz güzellik uykusunda
Annemde yemeğe çağırdı kardeşim gidecek söylemedim ona gelsin boş eve ac kalsın öküz
Taze fasulyenin kurusunu yapmış annem coook severim yanına yoğurtla. Koşa koşa gidicem hazır yemek
ohhh misss afiyet şifa olsun anneciğininde ellerine sağlıkAnnemde yemeğe çağırdı kardeşim gidecek söylemedim ona gelsin boş eve ac kalsın öküz
Taze fasulyenin kurusunu yapmış annem coook severim yanına yoğurtla. Koşa koşa gidicem hazır yemek
günaydın hayırlı sabahlar aminnHayırlı huzurlu sabahlar hanımlar
Hastaların şifaya, dertlilerin devaya, borçluların ödeme kolaylığına ,zalimlerin ıslaha ulaştığı bir cuma olsun .
Günaydın hayırlı cumalarGünaydınlar efendim hayırlı cumalar diliyorum
günaydın hayırlı cumalarbizim üç günü geçtiği çok olmuştuUykusuz 4.gunden selam bu diş olayi hani 3 gün sürerdi? Hayırlı cumalar herkese
geçmiş olsun inşallah sonuçlar iyi çıkarHuzurlu akşamlar kızlar,
dün eşim ve kendim için kontrollerimiz vardı.
Geçtiğimiz mayıs ayında kardiyoloji, jinekoloji, ftr ,endokrinoloji bölümlerine gidip kontrollerimi yapmıştım.
büyük bir nodülüm var oradan biyopsi yapılıp temiz sonuç almıştım şükür.
o sıra mamografi, smear taramaları da yapılmıştı.
mamografi sonucunda meme usg önerilmiş dikkatimden kaçmış o sıra,
daha doğrusu nodülle uğraşırken onu atlamışım.
herhangi bir rahatsızlığım vs de yoktu,
hatta kendim istemiştim çekilmesini.
geçen aralık ayında tansiyon farklılıkları yaşamıştım,
normalde yüksek tansiyon hastasıyım, menopoz başlangıcı ile hayatımda yaşamadığım 10/5 gibi rakamlar gördüm.
sabah ve akşam ilaç kullanan biri olarak bunu menopoza bağlı olduğunu düşünüp,
tekrar kardiyolojiye gidip sorgulattım ve sonra jinekolojiye ve menopoz ile ilgili bir kaç sorum vardı onları sordum.
eski mamografi sonucumu da sorgulattım bu sefer sağ memeden mamografi çektirdim.
sonuç yine meme usg önerildi.
devlet hastanesinde temmuz ayına randevu alabildim
cmt veya pzt günü özelden gidip çektireceğim.
umarım sadece meme yapısı ile ilgili bir sorundur.
biraz keyfim kaçtı bundan dolayı ve iki gündür huzursuzum.
Geçmiş olsun .Annen antibiyotiğe başladıysa hayırlısıyla toparlarSağıl cnm. Eşim ve kız iyi. Annemde bugün hastaneye gitti boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş. Ağrı kesici ve antibiyotik vermişler
Allah acil şifalar versin cnm
geçmiş olsun inşallah bulaştırmazGecmis olsun
Bende kiza bulascak diye korkuyorum. Oglan da cumadan beri atesli
Merhaba canım Keyfim bi iyi bi kötü malum koca kişisine kızgınlığım geçmedi.Onun dışında çok şükür iyiyim.İyi geceler, sizi okumaya devam ediyorum :) Ben de bir gün borçların biteceğine inanıyorum ve ödeme yapmak için sabırsızlıkla ayın 15'ini bekliyorum.
penceremden nasılsınız? Keyfiniz daha iyidir inşallah.
Günaydınnlarne olacak böyle bizim premses kocalarımız .elime bir kızılcık sopası alasım geliyor bizimkine yemek vermiyorum akşamları yemeğe çağırmıyorum oda trip atıp gelmiyor bugün 5.akşam olacak gelmesin aç kalsın ok hiiiiçççç umrum değil
adım olayı sıfır hiçbirşey yapmıyor kös kös duruyor ağzını bıçak açmıyorGünaydınnlar
Hiç adım atmıyor mu ya?
İnsan konuşmak ister hatta özür dilemesi gerekiyor.
Baban anlamıyor mu peki?
demekki umrunda değilim bundan sonra oda benim umrumda değilGünaydınnlar
Hiç adım atmıyor mu ya?
İnsan konuşmak ister hatta özür dilemesi gerekiyor.
Baban anlamıyor mu peki?