Sağol abla valla o da bende uykuya hasretiz iki gündür.Dişler. ateş yapiyor demekki uyutmazda bir süre .kuzucugumuza geçmişler olsun
Sağıl cnm. Eşim ve kız iyi. Annemde bugün hastaneye gitti boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş. Ağrı kesici ve antibiyotik vermişler@Arrietty_
Cennetmeyvesii geçmiş olsun kuzulara
sempatik_kiz nasılsınız ,annen,eşin kuzun ve sen?
Varyemez canım kaç kardeşsiniz?
ailede bir çocuk her şeye koşar,aklı başındadır,çözümcüdür,anasına babasına sahiptir,
sanırım sizin ailede o çocuk sensin,
Allah acil şifalar versin cnmGötürdüm canim influanza dedi. Bende bisey yok sukur
Teşekkür ederim canim
Geçmiş olsunGünaydın hanımlar
Oglusta hastalandı ateslendiler gece uyuyamadım hic
Muhtemelen izin alıp acile götüreceğim ikisini de
Bebeğin yaşı uzun olsun , Allah analı babalı büyütsünİyi akşamlar.
Okullar açıldı feleğimizi şaşırdık koşturmacadan. Sabah cocukları okula hazırla, kendimi hazırla git gel. Dün kuzenim doğum yaptı. Zor ve uzun süren bir doğumdu ancak çok şükür sağlıkla kavuştuk miniğimize. Unutmuşuz bebek tutmayı :) Bugün çok şükür okul çıkışı eve geldim, yemek hazırla ye topla ancak oturdum.
Hastalarımıza çok geçmiş olsun.
Yarın kredi kartımın hesap kesilmeden son günü. Tahminimden oldukça az harcadım. Birkaç alınacak malzeme var stok azalanlardan. Belki yarın onları alırım bir piyasa araştırması yapayım.
Bereketli olsun canımBugün ek ders yattı bizim, sevindirik olduk
Allah bereket versin.
Bugün fizik tedavinin son seansiydi,çıkışta da oğlus lahmacun istedi bir yerde yedik.
Okuldayken simit aldım
Harcamalar bu şekilde
Geri kalaniyla ne yapacağımı henüz planlamadim,oğlus uyuyunca artık..
Afiyetle yiyinMarket alışverişi yaptım 573 tl tuttu
Tavuk ,süzme yoğurt, portakallı içecek, 2 adet kaşar, 1 koli yumurta aldım
Geçmiş olsun çok, çocuklar hasta olunca çok zor oluyor
Acil şifalar diliyorum
Sağıl cnm. Eşim ve kız iyi. Annemde bugün hastaneye gitti boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş. Ağrı kesici ve antibiyotik vermişler
Allah acil şifalar versin cnm
Teşekkür ederim kizlarGeçmiş olsun
Amin canım inşallah sağolBereketli olsun canım
Su orucu nasıl oluyor cehaletimi bağışlaGünaydınlar efendim
Akşamları halsiz oluyorum baş ağrısı da artıyor
Dün erkenden uyudum
Su orucu 60. Saate girmiş bulunmaktayım
Enerjim iyi ama ağrı devam
Muhabbetinize bu ara uzaktan bakıyorum en kısa zamanda geleceğuuuummm bekleyin beni anacım
EstağfirullahSu orucu nasıl oluyor cehaletimi bağışla
Su içmiyorsun sanırım belli bir vakit
Estağfirullah
Su orucu bi ilim
Bu şekilde bütün hastalıklar şifalanıyor
Gündüz oruç gibi iftar sahur arası da su içiyorsun
Araştırmanı tavsiye ederim çok şifalı bir şey
Cildi güzelleştirdiğini söylüyorlarSu orucu nasıl oluyor cehaletimi bağışla
Su içmiyorsun sanırım belli bir vakit
Evet ablacım otofaji 3. Günden sonra oluyor diyen fe var 7. Günden sonra oluyor diyen de varCildi güzelleştirdiğini söylüyorlarbir arkadaşımın eşi her sene yapıyormuş ilk ondan duydum.Benim amacım kilo vermekti ama ayrıca oda arkadaşlarım cildimin daha parladığını söylediler.
otofaji ile kötü hücreler yok oluyormuş
dolar milyoneri seninki daha katı sanırım ben istediğim zaman su çay içiyordum sadece yemek yemiyordum
Şifa olsun canım. Benimde çamaşır makinem bozuktu yazdan beri ömrü tükenmişti sonunda bugün makine aldım mutluyumEve gelirken markete uğradım
Dana sucuk ,dana sosis bir de 100 lü poşet demlik çay aldım 281.5 tl tuttu
Afiyetler olsunEve gelirken markete uğradım
Dana sucuk ,dana sosis bir de 100 lü poşet demlik çay aldım 281.5 tl tuttu
Güle güle kullan makineniŞifa olsun canım. Benimde çamaşır makinem bozuktu yazdan beri ömrü tükenmişti sonunda bugün makine aldım mutluyum