Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

@Arrietty_
Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii geçmiş olsun kuzulara
sempatik_kiz sempatik_kiz nasılsınız ,annen,eşin kuzun ve sen?
Varyemez Varyemez canım kaç kardeşsiniz?
ailede bir çocuk her şeye koşar,aklı başındadır,çözümcüdür,anasına babasına sahiptir,
sanırım sizin ailede o çocuk sensin, :nazar:
Sağıl cnm. Eşim ve kız iyi. Annemde bugün hastaneye gitti boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş. Ağrı kesici ve antibiyotik vermişler
Götürdüm canim influanza dedi. Bende bisey yok sukur

Teşekkür ederim canim
Allah acil şifalar versin cnm

İyi akşamlar.
Okullar açıldı feleğimizi şaşırdık koşturmacadan. Sabah cocukları okula hazırla, kendimi hazırla git gel. Dün kuzenim doğum yaptı. Zor ve uzun süren bir doğumdu ancak çok şükür sağlıkla kavuştuk miniğimize. Unutmuşuz bebek tutmayı :) Bugün çok şükür okul çıkışı eve geldim, yemek hazırla ye topla ancak oturdum.
Hastalarımıza çok geçmiş olsun.
Yarın kredi kartımın hesap kesilmeden son günü. Tahminimden oldukça az harcadım. Birkaç alınacak malzeme var stok azalanlardan. Belki yarın onları alırım bir piyasa araştırması yapayım.

Bugün ek ders yattı bizim, sevindirik olduk 🤭
Allah bereket versin.
Bugün fizik tedavinin son seansiydi,çıkışta da oğlus lahmacun istedi bir yerde yedik.
Okuldayken simit aldım
Harcamalar bu şekilde 🙂
Geri kalaniyla ne yapacağımı henüz planlamadim,oğlus uyuyunca artık..

İyi akşamlar.
Okullar açıldı feleğimizi şaşırdık koşturmacadan. Sabah cocukları okula hazırla, kendimi hazırla git gel. Dün kuzenim doğum yaptı. Zor ve uzun süren bir doğumdu ancak çok şükür sağlıkla kavuştuk miniğimize. Unutmuşuz bebek tutmayı :) Bugün çok şükür okul çıkışı eve geldim, yemek hazırla ye topla ancak oturdum.
Hastalarımıza çok geçmiş olsun.
Yarın kredi kartımın hesap kesilmeden son günü. Tahminimden oldukça az harcadım. Birkaç alınacak malzeme var stok azalanlardan. Belki yarın onları alırım bir piyasa araştırması yapayım.
Bebeğin yaşı uzun olsun , Allah analı babalı büyütsün

Bugün ek ders yattı bizim, sevindirik olduk 🤭
Allah bereket versin.
Bugün fizik tedavinin son seansiydi,çıkışta da oğlus lahmacun istedi bir yerde yedik.
Okuldayken simit aldım
Harcamalar bu şekilde 🙂
Geri kalaniyla ne yapacağımı henüz planlamadim,oğlus uyuyunca artık..
Bereketli olsun canım

Market alışverişi yaptım 573 tl tuttu

Tavuk ,süzme yoğurt, portakallı içecek, 2 adet kaşar, 1 koli yumurta aldım
Afiyetle yiyin😍
Geçmiş olsun çok, çocuklar hasta olunca çok zor oluyor

Acil şifalar diliyorum 🙏🙏

Sağıl cnm. Eşim ve kız iyi. Annemde bugün hastaneye gitti boğaz enfeksiyonu geçiriyormuş. Ağrı kesici ve antibiyotik vermişler

Allah acil şifalar versin cnm

Teşekkür ederim kizlar

Günaydınlar efendim
Akşamları halsiz oluyorum baş ağrısı da artıyor
Dün erkenden uyudum
Su orucu 60. Saate girmiş bulunmaktayım
Enerjim iyi ama ağrı devam
Muhabbetinize bu ara uzaktan bakıyorum en kısa zamanda geleceğuuuummm bekleyin beni anacım🤣
Su orucu nasıl oluyor cehaletimi bağışla 😒
Su içmiyorsun sanırım belli bir vakit

Estağfirullah
Su orucu bi ilim
Bu şekilde bütün hastalıklar şifalanıyor
Gündüz oruç gibi iftar sahur arası da su içiyorsun
Araştırmanı tavsiye ederim çok şifalı bir şey

Estağfirullah
Su orucu bi ilim
Bu şekilde bütün hastalıklar şifalanıyor
Gündüz oruç gibi iftar sahur arası da su içiyorsun
Araştırmanı tavsiye ederim çok şifalı bir şey
Cildi güzelleştirdiğini söylüyorlar😊bir arkadaşımın eşi her sene yapıyormuş ilk ondan duydum.Benim amacım kilo vermekti ama ayrıca oda arkadaşlarım cildimin daha parladığını söylediler.

otofaji ile kötü hücreler yok oluyormuş
dolar milyoneri seninki daha katı sanırım ben istediğim zaman su çay içiyordum sadece yemek yemiyordum

Cildi güzelleştirdiğini söylüyorlar😊bir arkadaşımın eşi her sene yapıyormuş ilk ondan duydum.Benim amacım kilo vermekti ama ayrıca oda arkadaşlarım cildimin daha parladığını söylediler.

otofaji ile kötü hücreler yok oluyormuş
dolar milyoneri seninki daha katı sanırım ben istediğim zaman su çay içiyordum sadece yemek yemiyordum
Evet ablacım otofaji 3. Günden sonra oluyor diyen fe var 7. Günden sonra oluyor diyen de var
Senin yaptığın su diyeti olarak geçiyor benimki su orucu ikisi de çok şifalı Allah’ın izniyle

Selaam
Sabah büyükbaşla tartıştık çok ses yapıyormuşuz uyaniyormus premses🤣
Ben her sabah o evden sinir stresle çıkıyorum biri ya ödevini unutur ya kalemini kaybeder ya gec kalirlar ama beyimiz güzellik uykusunda
Annemde yemeğe çağırdı kardeşim gidecek söylemedim ona gelsin boş eve ac kalsın öküz 🤣
Taze fasulyenin kurusunu yapmış annem coook severim yanına yoğurtla. Koşa koşa gidicem hazır yemek🤣

X