Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Arkadaşının annesi için düşündüğün hediyeler çok güzel

Ev hediyesi olarak çaydanlık ,fincan takımı, nevresim takımı ,battaniye ,tencere vb gibi ürünler alınabilir diye düşünüyorum

Internetten kek kalıbı sipariş ettim 294.5 tl

Kalan harcama limitim 795.5 tl

Aslında gideceği yeri çok istemiyor servise binmek cazip geliyor sandalye değil hamd olsun Walker la yürümeleri geçtik ama denge sorunu var sereballerhipoplazi sorunu bizde haftada 3 fiziğe gidiyoruz çok şükür bagimsizlasri biraz ama böyle gezilerde olamiyoruz
Aynen bende mutfak eşyası birşey bakiyorummyada nevresim falan sürekli kullanılabilecek birsey
sizin orada ürünler daha pahalıymış Allah herkese geçim kolaylığı versin
Aynen. Vallahi Allah ülkemizin yardımcısı olsun
Bence yanında git tatlım yıllar sonra pişmanlık yaşama
Allah'ım acil şifalar versin yavrucuğuna
Ama aşırı yogunummyarin babasida bende gitmem kadınlarla kafammkaldirmiyor diyor ben seni arkadasn götüreyim mi diyor çocuk yok ya illa servisle gidek yada ben senle arabayla gitmem eeeee dedik otur oturduğun yerde yeni neslin şımarık tavırlarına babası hele hiç tahammül edemiyor ya bakalimmnasil çocuk büyütmek aşırı zormuş
Anlıyorum gitmeyince fark etmez dedim ama.psikolojik danışman sizsiniz vallahi öyledir olaabilirde benimde malummaureclerim.hastane dongulerim yüzüm.yok izin mizin e Allahim.kimseye de diyemem bu nu demem aşırı lüks e kaçıyor gibi hissediyorum. Sabahtan babayla öğlen benle takılacak yarın için. Başka cozumum de yok cmrtsi olsa götürelim ama okul saatleri içinde 9-15.

Birde bizimki bu sıra aşırı altına kaçırıyor geceleri yeniden bezlemeye başladım okuldnanalincada kaçırmış oluyor hergun makineler çamaşırlar dolup taşıyor hem yoruldum hemde şimdi gider kaciirri daha büyük sorun olur ona çünkü farkında olamıyor kasları geriden geldiği için akranlarindan .. yani aman sadece tummbunyazdiklarima Gazze'de çocuklar aç İdil ac sususz soğuk anasız babasız hastalıklı insanlık yok oluyor sende hamd et diye kendimdeki derdi kendimce küçültüyorum ki gerçekte de öyle . Mevlânâ nin dediği gibi sanma ki dert sadece sende var sendeki derdi nimet sayan da var... O hesaplardayim

Okul çıkışı anneme uğradım kekten götürdüm
Bu saate kadar orada oturdum eve geçtim
Sipariş ettiğim yalıtım malzemesi gelmiş onları da petek arkalarına yerleştirdim hayırlısı olsun

Meyve ve çerez tabağı hazırladım köşeme çekildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…