İki arkdsa eşarp hediyesi aldım ogretmenler günü için..
Bizim yegene oğlana kendime de defactodan 1590 TL'lik ürünler aldım ... İdare ederler geldiler.. şimdi bir gelinimiz evini taşıdı işleri gereği ara tatilda yada haftasonu giderim iyi olursak sizce ne almalıyım ... Bu sıra aşırı hediye aldım ve alacagimmyerlerde var dahaa...
Ayrıca bir arkdsiminnannesi umreye gidiyor trendyoldan tülbent bari başörtüsü zikirmatik tespih seti aldım birde atlet havlu koysam paketlesem versem nasıl olur annesine
Çok istiyorsa götürsenmi
Hastalığı ne bilmiyorum ama yürürken arkadaşlarıyla aşırı bir fark olacaksa tekerlekli sandalye ile hızlandırabilirsiniz fark çok olmuyorsa senden destekle yavaş yavaşta gidebilir.
Aslında gideceği yeri çok istemiyor servise binmek cazip geliyor sandalye değil hamd olsun Walker la yürümeleri geçtik ama denge sorunu var sereballerhipoplazi sorunu bizde haftada 3 fiziğe gidiyoruz çok şükür bagimsizlasri biraz ama böyle gezilerde olamiyoruz
Hediye konusunda ben çok kararsız oluyorum genellikle mutfak eşyası götürüyorum.Samimiyetinize bağlı.İhtiyacı olan birşey varsa ona sorupta alabilirsin.
Arkadaşının annesine başörtüsü zikirmatik yeterli bence
Ama aşırı yogunummyarin babasida bende gitmem kadınlarla kafammkaldirmiyor diyor ben seni arkadasn götüreyim mi diyor çocuk yok ya illa servisle gidek yada ben senle arabayla gitmem eeeee dedik otur oturduğun yerde yeni neslin şımarık tavırlarına babası hele hiç tahammül edemiyor ya bakalimmnasil çocuk büyütmek aşırı zormuş
İdilim canım çocuklar okulla bi etkinlik yapıldığı zaman girmediklerinde dışlanmış gibi hissediyorlar maksat gezmek değil ki orda paylaştıkları anlar, anılar
İzin alıp yanında eşlik etsen çok güzel olur tabi imkanın varsa
Anlıyorum gitmeyince fark etmez dedim ama.psikolojik danışman sizsiniz vallahi öyledir olaabilirde benimde malummaureclerim.hastane dongulerim yüzüm.yok izin mizin e Allahim.kimseye de diyemem bu nu demem aşırı lüks e kaçıyor gibi hissediyorum. Sabahtan babayla öğlen benle takılacak yarın için. Başka cozumum de yok cmrtsi olsa götürelim ama okul saatleri içinde 9-15.
Birde bizimki bu sıra aşırı altına kaçırıyor geceleri yeniden bezlemeye başladım okuldnanalincada kaçırmış oluyor hergun makineler çamaşırlar dolup taşıyor hem yoruldum hemde şimdi gider kaciirri daha büyük sorun olur ona çünkü farkında olamıyor kasları geriden geldiği için akranlarindan .. yani aman sadece tummbunyazdiklarima Gazze'de çocuklar aç İdil ac sususz soğuk anasız babasız hastalıklı insanlık yok oluyor sende hamd et diye kendimdeki derdi kendimce küçültüyorum ki gerçekte de öyle . Mevlânâ nin dediği gibi sanma ki dert sadece sende var sendeki derdi nimet sayan da var... O hesaplardayim
Okul çıkışı anneme uğradım kekten götürdüm
Bu saate kadar orada oturdum eve geçtim
Sipariş ettiğim yalıtım malzemesi gelmiş onları da petek arkalarına yerleştirdim hayırlısı olsun