• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

İki arkdsa eşarp hediyesi aldım ogretmenler günü için..

Bizim yegene oğlana kendime de defactodan 1590 TL'lik ürünler aldım ... İdare ederler geldiler.. şimdi bir gelinimiz evini taşıdı işleri gereği ara tatilda yada haftasonu giderim iyi olursak sizce ne almalıyım ... Bu sıra aşırı hediye aldım ve alacagimmyerlerde var dahaa...
Ayrıca bir arkdsiminnannesi umreye gidiyor trendyoldan tülbent bari başörtüsü zikirmatik tespih seti aldım birde atlet havlu koysam paketlesem versem nasıl olur annesine
Arkadaşının annesi için düşündüğün hediyeler çok güzel

Ev hediyesi olarak çaydanlık ,fincan takımı, nevresim takımı ,battaniye ,tencere vb gibi ürünler alınabilir diye düşünüyorum

Çok istiyorsa götürsenmi
Hastalığı ne bilmiyorum ama yürürken arkadaşlarıyla aşırı bir fark olacaksa tekerlekli sandalye ile hızlandırabilirsiniz fark çok olmuyorsa senden destekle yavaş yavaşta gidebilir.
Aslında gideceği yeri çok istemiyor servise binmek cazip geliyor sandalye değil hamd olsun Walker la yürümeleri geçtik ama denge sorunu var sereballerhipoplazi sorunu bizde haftada 3 fiziğe gidiyoruz çok şükür bagimsizlasri biraz ama böyle gezilerde olamiyoruz
Hediye konusunda ben çok kararsız oluyorum genellikle mutfak eşyası götürüyorum.Samimiyetinize bağlı.İhtiyacı olan birşey varsa ona sorupta alabilirsin.
Arkadaşının annesine başörtüsü zikirmatik yeterli bence
Aynen bende mutfak eşyası birşey bakiyorummyada nevresim falan sürekli kullanılabilecek birsey
sizin orada ürünler daha pahalıymış Allah herkese geçim kolaylığı versin
Aynen. Vallahi Allah ülkemizin yardımcısı olsun
Bence yanında git tatlım yıllar sonra pişmanlık yaşama
Allah'ım acil şifalar versin yavrucuğuna 😘
Ama aşırı yogunummyarin babasida bende gitmem kadınlarla kafammkaldirmiyor diyor ben seni arkadasn götüreyim mi diyor çocuk yok ya illa servisle gidek yada ben senle arabayla gitmem eeeee dedik otur oturduğun yerde yeni neslin şımarık tavırlarına babası hele hiç tahammül edemiyor ya bakalimmnasil çocuk büyütmek aşırı zormuş
İdilim canım çocuklar okulla bi etkinlik yapıldığı zaman girmediklerinde dışlanmış gibi hissediyorlar maksat gezmek değil ki orda paylaştıkları anlar, anılar
İzin alıp yanında eşlik etsen çok güzel olur tabi imkanın varsa
Anlıyorum gitmeyince fark etmez dedim ama.psikolojik danışman sizsiniz vallahi öyledir olaabilirde benimde malummaureclerim.hastane dongulerim yüzüm.yok izin mizin e Allahim.kimseye de diyemem bu nu demem aşırı lüks e kaçıyor gibi hissediyorum. Sabahtan babayla öğlen benle takılacak yarın için. Başka cozumum de yok cmrtsi olsa götürelim ama okul saatleri içinde 9-15.

Birde bizimki bu sıra aşırı altına kaçırıyor geceleri yeniden bezlemeye başladım okuldnanalincada kaçırmış oluyor hergun makineler çamaşırlar dolup taşıyor hem yoruldum hemde şimdi gider kaciirri daha büyük sorun olur ona çünkü farkında olamıyor kasları geriden geldiği için akranlarindan .. yani aman sadece tummbunyazdiklarima Gazze'de çocuklar aç İdil ac sususz soğuk anasız babasız hastalıklı insanlık yok oluyor sende hamd et diye kendimdeki derdi kendimce küçültüyorum ki gerçekte de öyle . Mevlânâ nin dediği gibi sanma ki dert sadece sende var sendeki derdi nimet sayan da var... O hesaplardayim

İyi akşamlar hatunlar
Yorgunum bisey yapasim yok
Yemeğe pırasa makarna yaptım çayın yanına tatlı istediler kek yaptim
Aldığım takımlar istediğim gibi durmadı üzerimde geri iade ettim. Arkadaşa gidicem yine mecbur.🤭

Anlıyorum gitmeyince fark etmez dedim ama.psikolojik danışman sizsiniz vallahi öyledir olaabilirde benimde malummaureclerim.hastane dongulerim yüzüm.yok izin mizin e Allahim.kimseye de diyemem bu nu demem aşırı lüks e kaçıyor gibi hissediyorum. Sabahtan babayla öğlen benle takılacak yarın için. Başka cozumum de yok cmrtsi olsa götürelim ama okul saatleri içinde 9-15.

Birde bizimki bu sıra aşırı altına kaçırıyor geceleri yeniden bezlemeye başladım okuldnanalincada kaçırmış oluyor hergun makineler çamaşırlar dolup taşıyor hem yoruldum hemde şimdi gider kaciirri daha büyük sorun olur ona çünkü farkında olamıyor kasları geriden geldiği için akranlarindan .. yani aman sadece tummbunyazdiklarima Gazze'de çocuklar aç İdil ac sususz soğuk anasız babasız hastalıklı insanlık yok oluyor sende hamd et diye kendimdeki derdi kendimce küçültüyorum ki gerçekte de öyle . Mevlânâ nin dediği gibi sanma ki dert sadece sende var sendeki derdi nimet sayan da var... O hesaplardayim
Canım benim Rabbim yükünü hafifletsin yavrucuğunu da hasarsız acil kalıcı şifalilar versin, tabii ki sen daha iyi bilirsin artı eksi yönleri fe vardır muhakkak bu sefer gidemediniz ama başka bi şekilde telafi edebilirsiniz

Bu dönem çocukları çok (gereğinden fazla) bilgililer. Bugün bi tane 8. Sınıf öğrencim geldi annem beni dövüyor dedi(bu durum kolluk kuvvetlerine bildirilip işlem yapılması devlet korumasına başvurulması gereken bir durum normalde) lakin öğrenciyi tanıdığım için veliyi çağırdım ondan da dinledim. Kız annesine diyormuş ki ben devlet korumasına geçeyim de o zaman sen gör ne yapacaksın o zaman demiş.

Allah’ım sen koru yarabbim🥺

Okul çıkışı anneme uğradım kekten götürdüm
Bu saate kadar orada oturdum eve geçtim
Sipariş ettiğim yalıtım malzemesi gelmiş onları da petek arkalarına yerleştirdim hayırlısı olsun

Meyve ve çerez tabağı hazırladım köşeme çekildim 😊
Anneyle vakti geçirmek iyi geliyo ama bi yerden sonra yoruyor insanı🫣🤭

Yalıtım malzemelerinden en yüksek verili alırsın inşallah ablacım 🌸

Afiyet şifa olsun 🥰

Kredi kartımın son esaret günü bugün 🤣🤣

Buradaki bir yerel markette marmara birlik sızma zeytinyağı 2 lt 700 tl ye indirimde
5 lt zeytinyağı almıştım ınstagramdan ama 5 lt zeytinyağını 2 senede anca tüketiyorum
2 lt lik zeytinyağını yeni açtım bana az miktarda lazımdı ama kargo ücreti ödememek için fazla miktarda alım yapmam gerekecekti neyse bu indirim imdada yetişti şükürler olsun

Yarın nasipse zeytinyağı ve peynir stoklama günü 😊

İki arkdsa eşarp hediyesi aldım ogretmenler günü için..

Bizim yegene oğlana kendime de defactodan 1590 TL'lik ürünler aldım ... İdare ederler geldiler.. şimdi bir gelinimiz evini taşıdı işleri gereği ara tatilda yada haftasonu giderim iyi olursak sizce ne almalıyım ... Bu sıra aşırı hediye aldım ve alacagimmyerlerde var dahaa...
Ayrıca bir arkdsiminnannesi umreye gidiyor trendyoldan tülbent bari başörtüsü zikirmatik tespih seti aldım birde atlet havlu koysam paketlesem versem nasıl olur annesine
Merhabalar, yanlış anlamazsanız ben naçizhane kendim adına söyleyeyim; ev eşyası hediye geldiğinde de hoşlanmam genelde. Evime yakışmaz uymaz kullanamam vs. Mesela ben evime hediye ile gelen bir komşumuz vardı (komşudan bir tık ileri abla gibiler) denk geldi bu yüz peeling yapan masaj yapan küçük cihazlar vardı kendime de almıştım ona da hediye aldım.. çokta beğenip mutlu olmuştu.. Hatta iyi oldu bende alacaktım dedi.. Yani biraz işini görsün kafasındayım..

Bende yemeğimi yedim çocuğu okuldan alırım onunu yediirrim yarinn babasıyla ev benle işte takılacak.okullari sinifcek geziye gidiyorlar bizden yanında olmamızı talep ettiler yürüme sorunu var ya. O bakıma bizde nasıl gidelim baba d abende calisyoruz annanne dede olsa gider belki çocuk üzülmeye diye ama bu şekilde gondermeyecegiz .. dunnaksamdan beri bende servise binmek istiyorum diye ağlıyor. Servise binmeyi iyi birşey sanıyor biz hep kendimiz kucakla indir bindir kendi aracımızla yapıyoruz çocuk aklı iste daha 9 buçuk yaşında ve istiyor oturdum ona üzüldüm ağladım allahik niye böyle çocuk öldü yazık o da güzel yururusun kosssun düşmesin vs vs diye sonra sustum arsiZlik etme dedim kendime.. ama sayın öğretmenlerim bu okul gezileri için sizler neler düşünüyorsunuz müze gezecekler yani ne diyeyim biz götürürüz gezmez. Arkadaşlarıyla kaytarmak mi ister çocuk ama en vahimi anne bana araba mi carptida ben diğerleri gibi yuruyemiyorum hızlı değilim diyor.oysa bilse harikaa bile yürüyorsun varsın yavaş yürü ne olacak .. içimizden. Bazen öğretmenlere kiziyoruz keşke yapmasalar yada yaptinnmademmverek parasını sen elinden tut götür çocuğu... Ne edeceğimi bilemedim babaasi zaten tepkisel bu durumlara bende okulun yardımcı personeli gibi oldum zaten bu yıl geride duruyorum azcik... Ama üzülüyorum da
Öğretmen bir anne olarak söyleyeyim, Çocuğunuzun bu geziye katılmasını sağlayın. Çünkü çocuğunuzun önündeki engelleri sizin kaldırıp onu Engel-siz yapmanız gerekmekte.. Evet çocuğunuzun sağlık durumu her aktiviteyi yapamayacak durumda olabilir ama önündeki engelleri kaldırmazsanız kalbinde derin bir yara oluşur.
Her çocuk arkadaşlarıyla vakit geçirmek ister. Sadece çocuk değil kendinizi düşünün arkadaşlarınız bir etkinlik yapsa sizde gitmek istersiniz. Çocuk bu sizin gibi duygularını nasıl bastırsın. Hiç mi izin alamazsınız 1 gün için bence iyice düşünün.. hala dayı teyze ne bileyim boşta kimse yok mu..

Back