Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Dün gece ve bu sabah oğlana n 11 ,hepsi burada ve lcw den siparişler verdim (nevresim takımı, banyo için havlu takımı, tişört, swetler ,mevsimlik mont,kapişonlu ceket,eşofman altları, okul çantası ,silikon yastık vs gibi)
Bugün çarşıya çıktık 2 tane bavul ,pijama takımları, iç çamaşırları,terlik , askılar vs aldım
2100 tl den 672 tl kaldı.
Daha kırtasiye malzemeleri, marketten sıvı sabun ,kağıt ürünler, ıslak kuru mendiller, plastik tabak,şampuan diş fırçası, macunu vs gibi son hafta alınacak da var .
Tatlı heyecanlar Allah bütün dost ve dost niyetlilere yaşatsın 😀

Dün gece ve bu sabah oğlana n 11 ,hepsi burada ve lcw den siparişler verdim (nevresim takımı, banyo için havlu takımı, tişört, swetler ,mevsimlik mont,kapişonlu ceket,eşofman altları, okul çantası ,silikon yastık vs gibi)
Bugün çarşıya çıktık 2 tane bavul ,pijama takımları, iç çamaşırları,terlik , askılar vs aldım
2100 tl den 672 tl kaldı.
Daha kırtasiye malzemeleri, marketten sıvı sabun ,kağıt ürünler, ıslak kuru mendiller, plastik tabak,şampuan diş fırçası, macunu vs gibi son hafta alınacak da var .
Tatlı heyecanlar Allah bütün dost ve dost niyetlilere yaşatsın 😀
Allah zihin açıklığı versin nazarlardan korusun inşallah. 😘 Güzel heyecanlar kolay gelsin

Kayısı suyu yaptım

Yaklaşık 1 kilo kayısıya
Yaklaşık 2 lt su koydum (250 ml lik su bardağı ile 7.5 bardak su )
2 bardak şeker
20200723_125235.jpg

2 kavanozu bizim ,komşumun tenceresi de boş gitmesin 😊

Ufak oğlana babası sınavda izmir fen lisesine gidecek olsa 10bin tl verecekmiş bu şekilde aralarında anlaşma yapmışlar
Oğlan şimdi ben dersaneye gitmedim ,özel ders almadan 0.55 yüzdelik dilime girdim bunun hiç mi karşılığı yok diye 6 bin tl nin sözünü almış
Bugün de 3000 tlsini aldı geldi 😂😂😂

Ufak oğlana babası sınavda izmir fen lisesine gidecek olsa 10bin tl verecekmiş bu şekilde aralarında anlaşma yapmışlar
Oğlan şimdi ben dersaneye gitmedim ,özel ders almadan 0.55 yüzdelik dilime girdim bunun hiç mi karşılığı yok diye 6 bin tl nin sözünü almış
Bugün de 3000 tlsini aldı geldi 😂😂😂
Hakli kuzu, dersaneye gitmeden kac babayigit fen lisesi kazaniyormus? 😍

Denge bozuklugum bir kac gundur artti, ben de telefondan mumkun mertebe uzak durmaya calisiyorum.
Ziyaretcimiz olmasa da, gelen bayram. Yatip kalmiyayim...🤲

Hakli kuzu, dersaneye gitmeden kac babayigit fen lisesi kazaniyormus? 😍

Denge bozuklugum bir kac gundur artti, ben de telefondan mumkun mertebe uzak durmaya calisiyorum.
Ziyaretcimiz olmasa da, gelen bayram. Yatip kalmiyayim...🤲
Abla öncelikle Allah acil şifalar versin 😔

Kuzum gibi abisi de o kadar moral bozucu ortama ve babasının o kadar aşağılayıcı laflarına rağmen çok şükür kazanmıştı.

Bu adam bu çocukları hiç haketmiyor 😖

X