İnşallah canım aminBirikimimiz icin bi hedefimiz var ama bazen olmuyor, kullanmak gerekiyor, Allah baskasina muhtac etmesin. Insallah altin bizi hedefimize götürür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım aminBirikimimiz icin bi hedefimiz var ama bazen olmuyor, kullanmak gerekiyor, Allah baskasina muhtac etmesin. Insallah altin bizi hedefimize götürür.
Hoşgeldiniz, elecda bende sana bir bırakıyorum.Selamlar herkese.
Musade ederseniz bende topige katılmak isterim. Daha önceden bir iki deneyimim oldu fakat devam ettiremedim.
30 yaşındayim 3 yaşında kızım var. 5 senelik memurum. Kızım okula başlayana kadar yari zamanlı devam edeceğim.
Şuan gelirime gre asiri derecede borcum var. Elden nakit altin kredi kredi kartı eksi hesap vs. Kızımın doğumundan itibaren ciddi yüksek tutarlarda sağlık masrafı oldu. Düğün borcunun üstüne eklenince afalladık. Toparlamaya çalışıyoruz.
Hayatıma etki eden yazılarınız hayat tecrübe ve görüşleriniz var. Elecda yi da anmadan edemeyecegim. Aydinlanma yasadim desem yeridir. Hepinize ayrı ayrı tşk ederim
Sağlıkla cebellesir iken kenarda hiç paramizin olmaması bizi çok zor durumlarda birakti. Kenarda acil durum fonunu çok iyi anladım.
Umarım bu süreçte bende sizlere faydalı olurum
Tatlım seni çok iyi anlıyorumBı konu gördüm bdv de arkadaş esi ailesine biraz harcama yapmış diye konu açmış.Ben ailelere harcamayı kar olarak görüyorum 'Peygamber Efendimiz'in de bir hadisi var ,kurban kesiliyo Hz.Aise bize sadece bu kaldı deyince,hayır ya Aişe bunun dışındakiler bize kaldı diyor.Verdiklerimiz biizmle gelecek olanlar.Ben buna hep inanırım.
Az önceki sitemim de belki benim bu hayat anlayışıma ters geldiği içindi.
Eski arabamızı sattigimiz gün bir arkadaş zorda olduğunu söyledi ona bir miktar para yolladık.simdi araba alırken veremeyecek muhtemelen ne zaman verir bilmiyoruz.Darda olana yardım ettik şükür gücümuz yetti hiç altın olarak verelim falan da demedim zararı sadakamiz olsun ,kafanızı sisirdim belki kızlar içimi döküyorum
Aynen bende böyle düşünüyorum, olabiliyor işte tabiki birbirimizin hakkını gozetmeliyiz ama her şey de para değil be yaTatlım seni çok iyi anlıyorum
Sen yazınca yazayım dedim 2018 de arkadaşımın birine borç verdim tl olarak
Ve bilerek tl verdim ve ne zaman isterse o zaman ödeyebileceğini söyledim ara ara lazım mı acaba hocam diye sordu
Hayır dedim diğer borç aldığı tefeci kişilerden önce kurtulmasını sonra bana ödemesini söyledim hatta ben ölürsem bu sürede eşime filan verme benden yana helaldir korkma dedim
tanıdığı parayı faizle vermiş şaştım kaldım
Ben borç alırken tl almam ama verirken çok da aramam
Çünkü bana manen getirisi daha çok
Vealeykum Selam canım hoşgeldin aramızaSelamlar herkese.
Musade ederseniz bende topige katılmak isterim. Daha önceden bir iki deneyimim oldu fakat devam ettiremedim.
30 yaşındayim 3 yaşında kızım var. 5 senelik memurum. Kızım okula başlayana kadar yari zamanlı devam edeceğim.
Şuan gelirime gre asiri derecede borcum var. Elden nakit altin kredi kredi kartı eksi hesap vs. Kızımın doğumundan itibaren ciddi yüksek tutarlarda sağlık masrafı oldu. Düğün borcunun üstüne eklenince afalladık. Toparlamaya çalışıyoruz.
Hayatıma etki eden yazılarınız hayat tecrübe ve görüşleriniz var. Elecda yi da anmadan edemeyecegim. Aydinlanma yasadim desem yeridir. Hepinize ayrı ayrı tşk ederim
Sağlıkla cebellesir iken kenarda hiç paramizin olmaması bizi çok zor durumlarda birakti. Kenarda acil durum fonunu çok iyi anladım.
Hoş geldiniz.Selamlar herkese.
Bı konu gördüm bdv de arkadaş esi ailesine biraz harcama yapmış diye konu açmış.Ben ailelere harcamayı kar olarak görüyorum 'Peygamber Efendimiz'in de bir hadisi var ,kurban kesiliyo Hz.Aise bize sadece bu kaldı deyince,hayır ya Aişe bunun dışındakiler bize kaldı diyor.Verdiklerimiz biizmle gelecek olanlar.Ben buna hep inanırım.
Az önceki sitemim de belki benim bu hayat anlayışıma ters geldiği içindi.
Eski arabamızı sattigimiz gün bir arkadaş zorda olduğunu söyledi ona bir miktar para yolladık.simdi araba alırken veremeyecek muhtemelen ne zaman verir bilmiyoruz.Darda olana yardım ettik şükür gücümuz yetti hiç altın olarak verelim falan da demedim zararı sadakamiz olsun ,kafanızı sisirdim belki kızlar içimi döküyorum
Hosbuldum tşk edrmSelam kızlar, H HuzurluMemure hoş geldiniz
Afiyet olsun canımHavalar ısındı iyice,
Mantı, tavuk, cacık, yeşillik, üzüm, nektarin, içecek hazırladım, henüz ev halkı toplanmadı, isteyen istediğinden yiyebilir.
Yemek yapmak için en güzel zaman sabah saatleri mutfağımda..
Ev kirası şalter değişimi nedeniyle 100tl eksik yattı
Allah bereket versin, harçlığım olur